radare si detectoare radar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bibanul de epava
junior
junior

Mesaj de bibanul de epava » 01 Sep 2005, 15:05

OK,
Si on topic acum, vreau sa spun ca sunt multumit de detector. Are ceva alarme false, dar caraie intr-un mod special la radar. Pe tonul acela da foarte rar falseturi. Am bagat pana acum un drum la mare si unul in Moldova si este senzational. Plus ca si in Bucuresti m-a scos de cateva ori.
E drept ca si cu detector, tot nu merg mai repede de 80 in localitati, dar tot conteaza.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Sep 2005, 15:10

aha
deci pentru tine e 40 $ atunci....

bibanul de epava
junior
junior

Mesaj de bibanul de epava » 01 Sep 2005, 15:20

A? care, ce detector??

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Sep 2005, 15:30

ala de la tine

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 03 Sep 2005, 10:18

Fratilor,
Eu am rezolvat altfel problema radarelor,{luam cite unu doua la fiecare cursa}Mi-am cumparat o statie de emisie receptie in banda de 27MHz,acum la noi au unceput sa le foloseasca pe linga soferi de tiruri si distribuitori si curieri rapizi si este mult mai utila decit un antiradar. Baieti se anunta intre ei cind vad un echipaj de politie,un cintar,un A.R,R. sau un R.A.R plus ca poti primi informatii despre anumite locatii dintrun oras sau despre un blocaj pe o anumita portiune de drum.Ce mai este destul de utila si este legala,nu trebuie sa o ascunzi cind vezi politia. Ca sa nu mai spun de pret, este mult sub pretul unui antiradar pricopsit. pentru curiosii cautati pe orce motor de cautare :27MHz sau CB. si veti avea surprize placute.
Eu sunt foarte incintat de cea ce am achizitionat mai ales ca de cind o am nu am mai cotizat la politie deloc si am reusit de multe ori sa evit blocajele din trafic si pierderea inutila a timpului{eu fiind distribuitor si facind trasee in tara regulat}

Cristi.J
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi.J » 08 Sep 2005, 20:45

Americanii folosesc de mult sistemu asta... poate de acolo a venit inspiratia si peste noi...

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 08 Sep 2005, 21:09

Poate cine stie,oricum este un lucru bun zic eu cu mici exceptii,mai sunt si uni care injura sau pun manele dar una peste alta este folositoare si isi gaseste utilitatea deci eu consider ca merita investitia.
Sa auzim de bine

bibanul de epava
junior
junior

Mesaj de bibanul de epava » 09 Sep 2005, 00:42

Daca esti nevoit sa asculti manele, NU. Nu este nici folositoare (adica utila) nici nu merita investitia. Prefer melodia tiuitor-pacanitoare a detectorului.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 09 Sep 2005, 21:01

Chestia cu manelele si cu injuraturile se intimpla de obicei in Bucuresti,In tara lumea este mai civilizata.

valeron

Mesaj de valeron » 10 Sep 2005, 22:20

Vorba lu' Fane Spoitoru' cand a iesit de la "Dinamo": "Cea mai tara proasta avem"!!!!???!!

Scrie răspuns