Pt cei mai ghinionisti! (sa nu se simta snguri)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teodor
veteran
veteran

Re: hop si io

Mesaj de Teodor » 09 Sep 2005, 12:06

leba scrie:... popa, a castigat o amenda de 1,5milRON, permisul suspendat 3 luni (s-a inverzit fiola 1/3), asigurarea obligatorie la mine si oglida la astra franjuri!
Eh, popa prorocea ceva. Numa' ca o gresit persoana... :mrgreen:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Sep 2005, 12:20

Ce nu va spus leba ... insa pe mine m-a amuzat mai mult decit orice din intimplare ... e ca preotul a reactionat cu o "violenta" (verbala) greu de descris cind i s-a adresat cu domnule, dar ceva de genul: "Eu nu sunt domn, sa i te adresezi ... (altcuiva) ... cu domnule!"

Ar fi multe de spus, nu are rost sa le mai insir aici, insa nu ma pot abtine sa nu remarc : Cel putin pentru ziua de ieri, exclamatia "Mare e gradina Ta Doamne !" a capatat un alt sens pentru mine.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Sep 2005, 12:48

Frate, popii aia de peste Milcov sunt d'un fel!

Ala te Tanacu facea o matanie la 2 vorbe si a legat-o pe nefericiata aia pe cruce, unde a tinut-o 3 zile sa moara de foame si toate astea pt ca a inceput sa "vorbeasca prostii in biserica" adica "a intrat dracu' in ea".

Io zis ca multumiti cui vreti voi ca nu i-ati spart oglinda aluia! :lol: :lol:

Mai aveti si niste maicute cumsecade pe la manastirile din nord, care daca vrei sa faci o poza, mai ca sar sa iti sparga aparatu' :D

Numai oameni de calitate!

Aici, in sud, sunt mai de treaba!

Ala de biserica de la Piata Sf. Ghoerghe are un A6 si un jeep Toyota. Deh: "asa a vrut Dumnezeu!" :lol:

Dar cel mai tare si mai tare imi plac la faze de genu: iti iese si tie o treaba: "Te-a ajutat Dumnezeu!" "Nu vrei sa donezi ceva pt biserica?"

Daca vine inundatia si ia la drept-credincios casa:"Asa a vrut Dumnezeu!" :shock: Io nu inteleg cum vine asta! :?

Adevarul e ca le lipsesc si lor niste treburi: Catedrala Mantuirii Neamului, girofar la masina, carnea in post, microfonul de sub patrafir...si altele !
Noroc ca la noi nu e ca la necredinciosii aia de catolici si, (slava Domnului!!!) mai poti trage cate o betie in post!

Amin!
near the beer

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Sep 2005, 16:04

si am uitat sa va spun:

pocaiti-va!

:twisted: :twisted: :twisted: :lol:
near the beer

Leba
veteran
veteran

...

Mesaj de Leba » 09 Sep 2005, 16:11

costica_fishing scrie:Frate, popii aia de peste Milcov sunt d'un fel!

Io zis ca multumiti cui vreti voi ca nu i-ati spart oglinda aluia! :lol: :lol:

Amin!

negativ. adik i-am facut-o bucati, nu alta! asa am si scris initial. da nu pot sa spun ca-mi pare rau. deloc. :twisted:
mai mult, chiar ma bucur. :D
adik, se pare ca prostia nu doare. dar dak esti si prost si increzut... asta e! suporti consecintele! :P
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 09 Sep 2005, 16:17

mmmmm prost si increzut e esentza tare si deasa, frate!
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Sep 2005, 17:00

piticu scrie:mmmmm prost si increzut e esentza tare si deasa, frate!

ok, daca zici tu...
concluziile le trage fiecare... :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 09 Sep 2005, 17:32

pai una fara alta parca n-are farmec, ai vazut vreunu prost prost sa nu fie si fudul?
iar reciproca e evidenta, fudulia implica obligatoriu prostie.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Sep 2005, 20:14

Zic si io una cu ghinion:
Acum fo 3 sapt ne suim in 2 masini sa mergem la Vidra.
Io aveam emotii ca una dintre masini (nu a mea :) ) era o Dacie din 70 si scartzaia toata saraca.
Dupa vreo 30 km ne oprim-coloana imensa de masini. Asteptam pana aflam ca picasera iar bolovani (eram pe Valea Oltului) si nu se stie cat dureaza.
Imi vine o ideee stralucita: hai la Oasa!
Ne intoarcem in Sibiu, eu schimb masina mea cu Cielo socrului ca nu-mi bag Opel-u pe drumul Sugag -Oasa prietenii stiu de ce.
Ajungem cu bine la Oasa (inclusiv Dacia din 70) dar se rupe planetara la...Cielo.
Noroc cu un prieten care a venit cu un papuc diesel care m-a remorcat cu un cablu gasit in curtea cabanei pe traseul: Oasa - Obarsia Lotrului - Vidra :( - Brezoi - Sibiu ~160Km . Valea Oltului se deschisese intre timp.
In Voineasa am constatat ca se topeau capacele de la roti, erau incinse de la frane. Frana de motor nu mai aveam si de la Vidra se coboara puternic pana in Voineasa.
Durata excursiei: sambata 06:00 - duminica 18:00 din care pescuit vreo 3 ore sambata seara si un singur pastrav :)
Reparatie Cielo?
1400 RON (planetara stanga + cap planetara dreapta)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Sep 2005, 07:33

asta e... cand e de ghinion e de ghinion
una asemanatoare. era de pasti, eram la parintii logodnicei mele in ploiesi si era in duminica de pasti... suna mobilul, un prieten daca nu mergem maine (a 2-a zi de pasti) la peste. eu ii zic ca da vad eu cum fac si vin la bucuresti.
urmeaza un pic de scandal ca si de pasti vreau sa merg, in fine a2-a zi pe la 10 suntem in bucuresti.
ca sa impaci situatia stabilisem cu prietenul ca luam si fetele si un sac de carbuni poate facem un gratar, ceva...(oricum lasasem gratarul acasa :))
pe drum cu o viteza de 40/h in bucuresti se zguduie masina ne arunca un pic...si vedem in oglinda cu o roata din spate a luat-o printre masini. roata unei toyota land cruiser (e drept chinuita pe la concursuri off road)
in fine am dat vreo 20 de telefoane si am gasit un tip sa ne tracteze.
totusi am fost multumiti ; daca se intampla acelasi lucru pe autostrada la 120/h , sau prin niste rape , era nasol...
si-mi zice aleasa inimii mele..."si cat te-ai dat peste cap sa ma convingi" :D
pe viiitor in zile din astea sfinte, nu-mi voi forta norocul...

Scrie răspuns