Pt cei mai ghinionisti! (sa nu se simta snguri)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Pt cei mai ghinionisti! (sa nu se simta snguri)

Mesaj de Andrei » 29 Iun 2005, 22:53

Anu 2004 octombrie am intrat in studentie. De atunci viata mea s-a schimbat radical :? . O sa intzelegeti despre ce vb .......
Anul asta se pare k a fost cel mai ghinionist pana acuma si e abia la jumatate. Is curios sa vad ce mai patesc anul acesta. Acu poate k o sa fie mai bine, k am cam scapat de examene si nu mai am de ce sa ma stresez :lol:
Sa incepem frumos.
1. Azi iarna in sesiune, dupa un examen mai greu, oboseala (alea alea), m-a suna Adelin dc nu ies cumva la un pescuit cu el si cu Razvan. Ies! Cum puteam refuza o asemenea oferta. Fain frumos mergem pe mures undeva(mai mult de placerea artei, k peste nexam). Ne-am plimbat cateva ore prin zapada pe malul apei, care era foarte lmpede excelenta as putea sa zic. Am vazut si ceva grebleori, da n-aveam ce le face, k erau pe malul celalalt(nici dc erau pe malul asta nu cred k aveam ce le face :cry: ).
Asa. Am terminat partida si ne intoarcem la masina. Ne desfacem betzele, eu imi dau mulineta jos de pe batz si o asez pe masina(pe capota). Nush ce-am mai facut si am intrat in masina si am lasat-o pe capota. Ajungem in Arad si vad k nu e. Da-i pe telefoane sa vezi dc nu e in masina, si apoi inapoi la locu faptei. Se pare k am facut pe cineva fericit n ziua aceea.
2. Tot faza cu capota la alta partida de pescuit cu o cutie cu voblere(nu mai stiu exact cate erau, oricum erau facute de subsemnatul----in jur de 7-9 voblere). Cand am plcat am auzit un POP in spatele masini, ma uit pe geam si nimica. Bene am plecat. Ajung acasa si iar imi dau seama k lipseste ceva..... Am mai facut pe cineva fericit! Pt a doua oara anul acesta. (si asta era intr-o zi in care gradul de oboseala era cam ridicat)
P.S.: Stiu cine a gasit cutia, da nu puteam sa-i zic asa pe fata. Asta e ..... Stresu si alte cele acumulate de-a lungul anului....
3. Acu o saptamana am fost iar la pescuit. Am fost pe Mures cu Stefan si cu Adi. De acolo am fost pana la Ghioroc, k pe mures s-a oprit orice activitate. Am ajuns la Ghioroc. Am vazut cativa clenoci, pe cae nu ne-a luat prea mult sa-i speriem. Cu ocazia asta hai sa ne facem locuri pt data urmatoare pe cand venim. Zis si facut. Am intrat cu pantofii in apa. Hai sa plecam. Mi-am spalat pantofii si i-am pus langa masina, k ciorapii uzi i-am bagat in portbagaj..... Si ce credeti k s-a intamplat mai departe? Mi-am uitat pantofii langa masina, kiar daca am intrat pe usa in fata careia erau asezati. Asta e , da mai da-o in colo de treaba deja am facut fericite 3 persoane :evil: :evil: .
Oricum ma cam strangeau astia si k noroc k mai aveam inca doua pereki de pescuit :roll:

4. Ieri dupamasa am fost iar pe mures. Pe langa k am luat doar un clean amarat si am mai avut creo 4-5 atacuri da finutze rau de tot, am reusit sa fac cumva sa-mi cada o cutie cu plastice moi de toate felurile(cam tot ce aveam in materie de plastice moi pt avat si biban si strapi). A cazut pe mal, da nu s-a oprit pana in apa. Am vrut sa sar dupa ea, da mi-am adus aminte de telefonul din buzunar. Pana l-am scos deja se cam ducea la fund cutia, in super curent :cry: :cry:
De data asta macar n-am facut pe nimeni fericit, doar pe mine nefericit :D :D

Mai e ceva din anul acesta. Daca mai continua peripetiile mai completez mesajul 8)

P.S.: N-am mai patit asa ceva niciodata, doar anul acesta, deci nu e o obisnuintza(la pescuit vreau sa zic). Am mai patit sa mai pierd cate un shad, o lingurita, un vobler asa aiurea(adica nu in agataturile din apa), da niciodata ce am patit anul acesta.

SPER SA MAI VINE SI ALTII CU POVESTI< K ALTFEL O SA MA SIMT CAM SINGUREL SI prost K V-AM POVESTIT ASA CEVA. Deja parca mi-e rusine

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 30 Iun 2005, 06:57

Ai grija, se pare ca nu e un an prea bun pentru tine :lol:
Io zic sa lasi facultatea :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Iun 2005, 08:16

poate n-ar fi rau sa-ti legi lucrurile cu atza de tine .In felu asta desi zangane cumplit macar nu le mai pierzi :D
Sau ai putea sa fixezi o oglinda retrovizoare cu vedere pe capota masinii.
Cat despre cutia aia cu platice , priveste partea buna .....ai momit locu cu twistere....data viitoare o sa traga in draci :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Iun 2005, 08:22

Probabil acum, daca ni le-ai destainuit, n-or sa se mai intample :)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Iun 2005, 10:37

Iata cum pescuitul poate sa-ti dauneze la sanatate !

Apropo, si eu am uitat minciogul pe mal sambata. :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 30 Iun 2005, 11:57

Frate,stai linistit ...nu cred sa existe pescar care nu a avut parte de cel putin o astfel de partida...in fine la tine este un fel de ritual :D
Sugestia mea : incearca niste descantece...poate s-a suparat Mama Avatilor pe tine,i-ai tot imputinat din odrasle.
P.S. Am vazut ca m-ai sunat aseara insa eram deja cu perna in brate.
Ieri pe Mures deloc activitate (am vazut maxim doua batai). Unul singur, cam la kil a pus botul...insa nici ala nu stiu de unde a aparut :)

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 30 Iun 2005, 15:48

omule, ar fi o solutie.cand ai sa te hotarasti sa scapi de ghinion( neglijenta) si de senzatia ca totul este inutil si ca esti un pierdant , sa procedezi dupa cum urmeaza: sacrifici o undita, o mulineta, o rola de fir, cateva momeli artificiale plus un mincioc pe care le pui la vedere in locul cel mai des fregventat la pescuit, le asezi pe o paturica si te indepartezi de ele intr-un loc unde sa nu fii vazut.si sa nu uit inainte de a te indeparta lasi langa ele si o pereche de incaltari bune. rezultatul:
- daca ai sa ai norocul sa treaca cineva pe acolo si sa le vada, ai sa observi cat de bucuros este ca le-a gasit si cat de mult apreciaza el acele obiecte (ai vindecat aspectul cu inutilitatea)
- imediat dupa ce le ia si pleaca ai sa-ti dai seama vazand cu ochii tai ca acele obiecte trebuie sa fie apreciate ,ca reprezinta o valoare, ca nu trebuie sa fii cascat ,ca altfel esti nevoit sa scoti alti bani din buzunar si in general ai sa fii mai atent cu bunurile tale.
fir intins si nu trebuie sa-mi multumesti pt sfat oricand cu placere

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 10 Iul 2005, 08:08

salut ANDREI
frumoase aventuri nu am ce spune eu ma asteptam sa fi sarit si in apa dupa cutie
poate o sa-ti mearga mai bine de acum incolo
FIR INTINS

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 10 Iul 2005, 08:18

Kiar as fi sarit in apa dupa cutie, da nu valora cat valora celularul. Primul lucru la care ma gandesc cand o iau la vale este celularul. Nush de ce, da asa mi se intampla si dc e in buzunar pe crac, atunci incerc s-o iau cu cracu celalalt inainte :lol:
Daca era trusa cu voblere atunci as fi sarit sigur dupa ele indiferent de ce aveam prin buzunare. Nu de alta da acolo am investit ceva munca. Probabil k as plange dupa o cutie de voblere :roll:

Asa macar pot zice k am invatat ceva la fiecare iesire dintre acestea. Ce sa nu fac si cum sa nu fac, kiar daca mai bine invatam ce sa fac si cum sa fac, sau sa fi invatat inainte cu sa previn astfel de lucruri.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Iul 2005, 17:58

sa imi spui cand mai mergi la pesti sa vin si eu dupa tine poate ma aleg cu ceva scule :wink: .eu nu am parte de pierdut scule ci de stricat,impotmolit si alte lucruri de astea cu masina cred ca sunt blestemat.nu e zi de pescuit sa nu se intample ceva si apropo cu amenzile sunt profesor dar numai cand are legatura cu pescuitul le umflam si gainari naibi nu ma credeau ca mi se strica ceva la masina si trebe sa ajung acasa, mai puneau fierul incins pe rana cu un proces in orice caz nu-i pot vedea dar nici ei pe mine.

Scrie răspuns