Anul asta se pare k a fost cel mai ghinionist pana acuma si e abia la jumatate. Is curios sa vad ce mai patesc anul acesta. Acu poate k o sa fie mai bine, k am cam scapat de examene si nu mai am de ce sa ma stresez

Sa incepem frumos.
1. Azi iarna in sesiune, dupa un examen mai greu, oboseala (alea alea), m-a suna Adelin dc nu ies cumva la un pescuit cu el si cu Razvan. Ies! Cum puteam refuza o asemenea oferta. Fain frumos mergem pe mures undeva(mai mult de placerea artei, k peste nexam). Ne-am plimbat cateva ore prin zapada pe malul apei, care era foarte lmpede excelenta as putea sa zic. Am vazut si ceva grebleori, da n-aveam ce le face, k erau pe malul celalalt(nici dc erau pe malul asta nu cred k aveam ce le face

Asa. Am terminat partida si ne intoarcem la masina. Ne desfacem betzele, eu imi dau mulineta jos de pe batz si o asez pe masina(pe capota). Nush ce-am mai facut si am intrat in masina si am lasat-o pe capota. Ajungem in Arad si vad k nu e. Da-i pe telefoane sa vezi dc nu e in masina, si apoi inapoi la locu faptei. Se pare k am facut pe cineva fericit n ziua aceea.
2. Tot faza cu capota la alta partida de pescuit cu o cutie cu voblere(nu mai stiu exact cate erau, oricum erau facute de subsemnatul----in jur de 7-9 voblere). Cand am plcat am auzit un POP in spatele masini, ma uit pe geam si nimica. Bene am plecat. Ajung acasa si iar imi dau seama k lipseste ceva..... Am mai facut pe cineva fericit! Pt a doua oara anul acesta. (si asta era intr-o zi in care gradul de oboseala era cam ridicat)
P.S.: Stiu cine a gasit cutia, da nu puteam sa-i zic asa pe fata. Asta e ..... Stresu si alte cele acumulate de-a lungul anului....
3. Acu o saptamana am fost iar la pescuit. Am fost pe Mures cu Stefan si cu Adi. De acolo am fost pana la Ghioroc, k pe mures s-a oprit orice activitate. Am ajuns la Ghioroc. Am vazut cativa clenoci, pe cae nu ne-a luat prea mult sa-i speriem. Cu ocazia asta hai sa ne facem locuri pt data urmatoare pe cand venim. Zis si facut. Am intrat cu pantofii in apa. Hai sa plecam. Mi-am spalat pantofii si i-am pus langa masina, k ciorapii uzi i-am bagat in portbagaj..... Si ce credeti k s-a intamplat mai departe? Mi-am uitat pantofii langa masina, kiar daca am intrat pe usa in fata careia erau asezati. Asta e , da mai da-o in colo de treaba deja am facut fericite 3 persoane

Oricum ma cam strangeau astia si k noroc k mai aveam inca doua pereki de pescuit

4. Ieri dupamasa am fost iar pe mures. Pe langa k am luat doar un clean amarat si am mai avut creo 4-5 atacuri da finutze rau de tot, am reusit sa fac cumva sa-mi cada o cutie cu plastice moi de toate felurile(cam tot ce aveam in materie de plastice moi pt avat si biban si strapi). A cazut pe mal, da nu s-a oprit pana in apa. Am vrut sa sar dupa ea, da mi-am adus aminte de telefonul din buzunar. Pana l-am scos deja se cam ducea la fund cutia, in super curent

De data asta macar n-am facut pe nimeni fericit, doar pe mine nefericit

Mai e ceva din anul acesta. Daca mai continua peripetiile mai completez mesajul

P.S.: N-am mai patit asa ceva niciodata, doar anul acesta, deci nu e o obisnuintza(la pescuit vreau sa zic). Am mai patit sa mai pierd cate un shad, o lingurita, un vobler asa aiurea(adica nu in agataturile din apa), da niciodata ce am patit anul acesta.
SPER SA MAI VINE SI ALTII CU POVESTI< K ALTFEL O SA MA SIMT CAM SINGUREL SI prost K V-AM POVESTIT ASA CEVA. Deja parca mi-e rusine