Pt cei mai ghinionisti! (sa nu se simta snguri)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 28 Dec 2005, 10:01

cea tampita din viata de pana acuma legata de pescuit mi-a sa intamplat in primavara.

tocmai imi cumparasem un bat michell de 2.70 m pe care am dat o caruta de bani si pe care o laudau toti . Vanzatorul tocmai imi spunea ca e indestructibil. la al DOILEA pescuit cu ea cand era montata si asezata pe scanul soferului (eu eram soferul) mi-a trantit portiera peste varf. Asa ca acuma am cu ciomag de 2.10 m pe care scrie michell.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Dec 2005, 10:10

am patit si io d'astea :D
ar fi o solutie ......iei multe multe sireturi de papuci le legi bine bine de batz .....si faci un mop a'ntaia ....Mitchell!!! :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 28 Dec 2005, 10:43

Cand aveam eu vreo 12-13 ani si eram pescarel ma duc intr-o zi cu Fadroma cu nu vecin care scotea nisip din Timis la pescuit.Ajung acolo dupa vreo 2ore(20Km) tot amortit ca eram vreo 3 in cabina de am stat 30min sa-mi revin.Copil fiind aveam si eu un telescop rusesc pentru plutarit,il deschid si ma indepartez de locul cu huruielile utilajelor pentru a pescui.Era destul de lunecos pe jos ca zilele precedente plouase,gasesc un loc umbros cu mal inalt(era cam prin luna aprilie)si ma apuc de prins obleti.Toate bune si frumoase mergea treaba si chiar ma amuzam ca pe partea cealalta erau vreo 2 pescari care habar nu aveam la ce pescuiesc dar nu prindeau nimic si eu eram mandru cu obletii mei.La un moment dat reusesc sa agat undeva sub mal montura mea de pluta si nu stau pe ganduri fac un pas in fata si pleosc in apa si punguta cu obleti dupa mine... aia de pe malul opus se tavaleau de ras :D Noroc ca Timisul era destul de scazut si eu junior cum eram totusi stiam sa inot,dau sa ies si lunec iar ca malul era malos si iara pleosc in apa aia de dincolo se tavaleau.Si tot asa de vreo 7-8 ori ca ma luat plansu de nervi ca nu puteam sa-i omor pe aia ce se distrau pe seama mea, intr-un final cu chiu cu vai vreo zece metri mai deparete am reusit sa ies tot murat si degerat.
Partea trista a fost ca am ramas si fara peste si ud leoarca am asteptat sa termine omul lucru sa plec acasa si drumul tot 2 ore a durat.Noroc ca sau mai uscat hainele pe mine.Ceva sa stiti ca am invatat din patania asta si de atunci in apa nu am mai cazut :)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Mai 2006, 10:18

la pescuit.
multi pescari, voie buna, barci...

mansa a II.a...intra stuk serios (3-4k) pe un tail de 7 centi . emotie, svic. ..ia fir, dau teapa si lovesc cu varga cealalta lanseta pusa in suport... :roll: se rupe varful, stukul se duce in masa :cry: :cry:
capac la toate scap un vobler in balonul barcii si se gaureste :roll:
nu mai mentionez faptul ca a fost singurul peste :cry:

unde sunt din-astea care scot pe dracul din scule? :oops:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 27 Mai 2006, 19:29

de ieri seara mam pregatit sa merg pe lac sa testez si io apa k dora sambata vitore este concurs si deh!

bineinteles ca uit sa pun ceasu sa sune, ma trezesc doar la 5jumate din cauza k am picat din pat (la mine se mai intampla). afara ploua tare si bate vatu...in tot rau-i si-un bine.
pana la 12 trag de tata sa ma duca pana la locu faptei, ajungem acolo, gasesc locu meu liber...si incepe din senin un vant ucigas. valurile de 35 40cm se sprageau in larg, mio dat jos batzu de feeder de pe cracan si capacu de la galeata de nada o ajuns direct in apa. nu mai am ce sta! il sun pe tata se intoarce din drum, ma ia acasa, dupa ce zice vreo 2 :roll:
ajung pe un lac din oras, vant acceptabil aicia, iesise soarele ... totate bune si frumoase. imi montez io lada, pun iara feederu si constat ca ma uitat tota momeala (rame, viermi, porumb, pelete) la prima destinatie :evil: noah acasa baiete ca asta numa zi pescuit nui!

nui prima data anu asta cand mi se intampla.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 29 Mai 2006, 16:21

Prima iesire anul acesta la Dunare.Destinatia?Portile de Fier 2,specia cautata fiind somnul.Am facut rost de coropisnite,rame negre,viermi ptr.prins peste mic si plecarea!Ajuns acolo am avut prima surpriza,apa destul de mare si curentul puternic,lipsa iarba de pe langa mal unde rapeau de obicei avatii dar si salaul si somnul.In fine aruncam noi betele,colegul ia un shad si pleaca dupa salau,eu raman sa pazesc clopoteii.Nu dureaza mult si vad cum incep sa se indoaie vf-rile betelor,din ce in ce mai tare.Scot primul bat si constat ca firul este incarcat cu puf de la plopi!Si-apoi incepe distractia,scoate frate betele din jumatate in jumatate de ora ptr.a le curata!Colac peste pupaza,cei de la baraj s-au gandit tocmai in weekendul asta sa inchida din porti,astfel ca de vineri pana sambata apa a crescut peste un metru!Inutil sa mai spun ca n-am avut o muscatura!Si mai vin si niste gorjeni,care au vrut sa se puna tot pe locul ala,care mi-au spus ca au dat lovitura cu o saptamana inainte,somni de 4-5-6 kg,au umplut porbagajele la cele doua masini cu care venisera!Plus doua bete trase in apa,uitate nelegate peste noapte.Au spus ca au avut apa mica,nu era curent,pescuind la bambina!,ce mai,un adevarat rai.M-am enervat si-am strans sculele si-am plecat acasa de sambata,la ora 11 AM,cu toate ca eram planificat sa stau pana duminica dupa-amiaza. :cry:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Iun 2006, 08:32

frate, fusei in concediu.
a fost fain, am pescuit la greu.
la capitolul pierderi nu pot sa ma plang...decat aici: :roll:

una bucata lanseta trabucco spin (2,1/10.30g) rupta sub al 2-lea inel de varf. declar nula.
una bucata lanseta ron thompson fly #4-5 rupta in 2 locuri, cineva :shock: a calcat pe ea de mai multe ori. declar nula.
un pumn de voblere mai mult sau mai putin valoroase agatate prin tot felul de balarii pe diverse lacuri/rauri. declar nule.

mercedesooo!!! :lol: :lol:
East Spinning Team

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Iun 2006, 13:31

dar, cel putin teoretic, nu a avut nimic impotriva iesirilor la pescuit. Atata tot ca a calcat pe bete. :lol:

Sa-ti traiasca!
near the beer

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Iun 2006, 13:33

costica_fishing scrie: Atata tot ca a calcat pe bete. :lol:

Sa-ti traiasca!
Si nu o data, ci de mai multe ori! Casa de piatra! :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Oct 2006, 11:59

ce se intampla cand esti pe curgatoare si malul e umectat :lol: :lol:
Imagine

faza tare e ca omu', inainte de a se ushchi in apa pana la oo zicea ceva de genul: "bah, daca nu ma duc eu in apa, tot e una!"
East Spinning Team

Scrie răspuns