Pt cei mai ghinionisti! (sa nu se simta snguri)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Dec 2005, 07:48

costica_fishing scrie:..... tocmai cand atipisem pe bancheta din spate, sare capota peste parbriz, sparge parbrizul, se indoaie capota si plafonul masinii. :shock: !
Da' cum de s-a intamplat? :shock: Nu era inchisa bine.... si.. cu ce viteza mergea de a aruncat-o in halul asta? :)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Dec 2005, 08:57

Bine ca ati scapat vii :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Dec 2005, 09:04

Paul scrie:
costica_fishing scrie:..... tocmai cand atipisem pe bancheta din spate, sare capota peste parbriz, sparge parbrizul, se indoaie capota si plafonul masinii. :shock: !
da,da
a patit si un amic de-al meu chestia cu un mondeo mai vechi... a avut noroc k nu i-a spart parbrizul.
bine k sunteti ok....clio se repara
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 08 Dec 2005, 09:13

Acum vreo cativa ani am plecat de la cort, la rame cu 14 crivaci, spre Obretinciuc( ghiol in Delta). Dupa vreo 2 ore de vaslit am ajuns pe ghiol unde tovarasul meu a constatat ca si-a uitat lanseta la cort. A dat la rame toata ziua, eu neavand lanseta si mulineta de schimb, iar pentru a fi ghinionul complet stiuca a tras ca nebuna. Omu` n-a fost nervos ci trist, foarte foarte trist, cel mai trist pescar cu care am stat vreodata in barca.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 08 Dec 2005, 15:31

costica_fishing scrie: Ne vedem la 4,30 AM, punem benzina, iesim pe autostrada, mergem 1-2 km si, tocmai cand atipisem pe bancheta din spate, sare capota peste parbriz, sparge parbrizul, se indoaie capota si plafonul masinii. :shock:
Dupa reparatia masinii ii recomand inchizatorile de la masinile de raliu :lol: :lol: :lol: ...pilotii stiu de ce! :o

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 12 Dec 2005, 11:48

Ieri am mers cu o gasca destul de numeroasa la Prut,,eram 20,fiecare grabindu-se sa ajunga la locurile cu rapitor "mult".Eu ma grabesc sa ajung la locurile mele cu clean care nu m-au dezamagit niciodata.Fiind cu sotia si avand cam un km de mers,ajung ultimul si vad ca a mai ramas un singur loc liber.Asta e,tot prind macar unu doi,cand,ca sa vezi,o gasca domestica(scapata de prin satele din amonte)bucuroasa ca vede oameni vine in dreptul meu incepe sa gagaie,sa se spele,sa dea din aripi etc.Super nervos incerc sa o alung,nici o treaba,asta e,ma apuc sa pescuiesc ca doar nu am batut atat drum degeaba.la prima aruncare,pac o ditamai peruca,nu mai am rabdare si rup firul,leg voblerul si lansez din nou,pac a doua peruca care face voblerul meu sa aterizeze in copac.Scot cumva voblerul din copac,il las pe apa,ca era floating si ma apuc sa descurc firul,cand am reusit,voblerul meu se agatase de mal,acesta avand o inaltime de un metru jumate fara posibilitatea de a cobori.Am rupt nailonul,am lasat vbl acolo si am renuntat,era una din zilele in care nu merge nimic.Oricum sotia s-a distrat de minune,singurul ei regret era ca nu a luat camera,sa faca un film.Oricum mi-am propus sa cumpar o gasca sa o prepar,poate asa,ma mai linistesc,dar mai stii cu gripa asta aviara? :roll: :lol: :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Dec 2005, 12:13

nu esti singurul care a patit chestii d'astea . :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 12 Dec 2005, 14:00

Da ai agatat vreodata o rata sa iti "testezi" echipamentu la maxim, si sa fi tot cu inima in gat ca nu cumva sa-si ia zboru cu vobleru tau???
Eu am reuzit performanta. Am dat peste una chiar cand iesea de sub apa. Ca noroc ca am agatat-o de aripa, ca altfel probabil isi lua zborul :lol:
Cand eram mai piti in speranta ca am sa gonesc ratele dintr-un loc am dat cu o bucatoaie de pamant dupa ele, de am nimerit una fix in cap. Cum am lovit-o cum a picat cu ciocu in apa si nu s-a mai ridicat. Ma gandeam sa nu ma fi vazut cineva(nu m-a vazut nimeni) :roll: , da am tras-o la mal. Cand i-am scos capu din apa avea ciocu verde, nu portocaliu. Am ascuns-o undeva in frunze si am plecat :roll: :roll: :roll:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 12 Dec 2005, 14:44

Ai ascuns-o bine?Ca daca o gaseste cineva declara carantina si nu mai pescuiesti tu pe acolo. :lol: :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Dec 2005, 15:55

Paul scrie:
Da' cum de s-a intamplat? :shock: Nu era inchisa bine.... si.. cu ce viteza mergea de a aruncat-o in halul asta? :)
Intr-adevar, nu era inchisa bine!

Si in plus, ii lipsea siguranta pe care o are orice masina la deschiderea capotei.

aveam cam 120-130. daca aveam peste 150 nu era nici un pericol pentru noi, o smulgea curentul instantaneu. Am mai vazut asta!
near the beer

Scrie răspuns