Am zis Fishi si Gerula, ca opinie publica...pentru ca ma asteptam sa protestezi ca te am pus langa el. Dar vad ca nu zici nimic.
Primul pastrav pe 2008? Pro si contra
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- 
				Fario_nebunu
 - veteran

Da Fishi fratioare, lucrez pentru vanatorii de munte care dadeau vorba ta cu capse pirothenice pe Rajnoava in chei si veneau cu saci de pastravi....lasand gluma la o parte am fost in 2007 in septembrie pe Rajnoava, 2 ore de pescuit, nici macar o muscatura! In schimb am platit taxa ecologica de 2 lei pusa de Primaria Rajnov. Baiatul care incasa taxa m-a privit lung si a spus zambind: Pai ce peste ati vrea sa fie aici ca zilnic vin astia cu masini, ATV, moto si le spala aici in parau...fac si clabuci de detergent! Se pare ca avea dreptate, oricum nici picior de padurar pe acolo. Tot Timisul ma va salva, in mai, asta e!
Am zis Fishi si Gerula, ca opinie publica...pentru ca ma asteptam sa protestezi ca te am pus langa el. Dar vad ca nu zici nimic.

- 
				Fario_nebunu
 - veteran

OK, asta imi dovedeste ca esti un adevarat ardelean. Vorbesti putin dar faci mult. De curiozitate, cate cascade ai facut sau ai reparat in 2007? Eu am facut 3 si am reparat cam 2-3. Nu din alea podite, ci din bustean. Si le-am facut pe un parau care tine de filiala Brasov a AVPS, deci poate ai si pescuit la ele... 

- 
				Fario_nebunu
 - veteran

Dan Bobei "Unde ai pescuit, la Rajnoava? Unde ai fost, la primaria Rajnov? Mai invata ceva geografie sau ortografie..."
E vorba de paraul Rajnoava (ala unde sunt cheile alea faimoase) care se uneste cu un alt parau si merge spre Rajnov. Era gospodarit candva de ocolul silvic, apoi aud ca de AJVPS iar acum...e de izbeliste. Daca vrei sa il concesionezi de la Romsilva...cred ca se poate.

E vorba de paraul Rajnoava (ala unde sunt cheile alea faimoase) care se uneste cu un alt parau si merge spre Rajnov. Era gospodarit candva de ocolul silvic, apoi aud ca de AJVPS iar acum...e de izbeliste. Daca vrei sa il concesionezi de la Romsilva...cred ca se poate.
- 
				Fario_nebunu
 - veteran

Daca mergi la pescuit in Cheile Rasnoavei, incearca undeva prin Sulfine, Cezar Manea, Surplombele de Aur sau Creasta Generalului... Cine stie...poate avem noroc... 

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
						http://spinningteambv.wordpress.com