Primul pastrav pe 2008? Pro si contra

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2008, 13:34

Da Fishi fratioare, lucrez pentru vanatorii de munte care dadeau vorba ta cu capse pirothenice pe Rajnoava in chei si veneau cu saci de pastravi....lasand gluma la o parte am fost in 2007 in septembrie pe Rajnoava, 2 ore de pescuit, nici macar o muscatura! In schimb am platit taxa ecologica de 2 lei pusa de Primaria Rajnov. Baiatul care incasa taxa m-a privit lung si a spus zambind: Pai ce peste ati vrea sa fie aici ca zilnic vin astia cu masini, ATV, moto si le spala aici in parau...fac si clabuci de detergent! Se pare ca avea dreptate, oricum nici picior de padurar pe acolo. Tot Timisul ma va salva, in mai, asta e!
Am zis Fishi si Gerula, ca opinie publica...pentru ca ma asteptam sa protestezi ca te am pus langa el. Dar vad ca nu zici nimic. :lol: :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Feb 2008, 15:35

Fario_nebunu scrie: Dar vad ca nu zici nimic. :lol: :lol:
Nu

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Feb 2008, 15:43

[quote]Dan Bobei – de unde atata curiozitate sa afli cine e Fario? Te va face fericita revelarea identitatii mele? Macar Serbanel ala de care ziceti voi a fost “demascatâ€

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2008, 15:45

OK, asta imi dovedeste ca esti un adevarat ardelean. Vorbesti putin dar faci mult. De curiozitate, cate cascade ai facut sau ai reparat in 2007? Eu am facut 3 si am reparat cam 2-3. Nu din alea podite, ci din bustean. Si le-am facut pe un parau care tine de filiala Brasov a AVPS, deci poate ai si pescuit la ele... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2008, 15:47

Dan Bobei "Unde ai pescuit, la Rajnoava? Unde ai fost, la primaria Rajnov? Mai invata ceva geografie sau ortografie..."
E vorba de paraul Rajnoava (ala unde sunt cheile alea faimoase) care se uneste cu un alt parau si merge spre Rajnov. Era gospodarit candva de ocolul silvic, apoi aud ca de AJVPS iar acum...e de izbeliste. Daca vrei sa il concesionezi de la Romsilva...cred ca se poate.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Feb 2008, 16:03

Vezi ca localitatea se numeste Rasnov, iar la chei le zice cheile Rasnoavei. Ia si tu o harta si documenteaza-te nu mai vorbi aiurea, ce naiba nu mai sti unde ai fost?!?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2008, 16:05

, iar la chei le zice cheile Rasnoavei.
Corect e - cheilor le zice....se acorda cu dativul , nu are ce cauta acuzativul aici! Mai is si tu un manual de gramatica de clasa 4 ca nu musca! :twisted:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Feb 2008, 16:10

M-am exprimat asa ca sa poate intelege si un copil de clasa a 4-a, adica tu. Chiar trebe sa-ti desenez?

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 01 Feb 2008, 16:19

Fario_nebunu scrie:, iar la chei le zice cheile Rasnoavei.
Corect e - cheilor le zice....se acorda cu dativul , nu are ce cauta acuzativul aici! Mai is si tu un manual de gramatica de clasa 4 ca nu musca! :twisted:
Alooo, copilu' esti varza la carte.....propozitia de mai sus a fost formulata corect :!: :!: :!:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 01 Feb 2008, 16:27

Daca mergi la pescuit in Cheile Rasnoavei, incearca undeva prin Sulfine, Cezar Manea, Surplombele de Aur sau Creasta Generalului... Cine stie...poate avem noroc... :twisted:

Scrie răspuns