nu ma, n-ai inteles ! eu nu-ti doream asta ca daca ti-o uram eu ti se implinea, si ramanea topicu' fara obiect,... si, vorba aia,... si asa te nascusi greu,... mai e atata iarna in fatza...Fario_nebunu scrie: Miky, tu m-ai coplesit cu grija ta parinteasca!

eu numa' ii explicam lu' Old Radu cum sa-si puna o dorintza completa, ca poate, azi/maine va prinde pestisoru' de aur si daca nu stie cum sa ceara tot ce trebe din prima, va trebui sa se multumeasca cu putin...

inteleg ca vrei sa ma inviti la un pescuit pe la tine prin zona,... mersi, esti dragut,... toate astea le prinzi la buldoul ala frantzuzesc ?Fario_nebunu scrie:Eu ce iti pot dori tie? Ito doresc sa prinzi tot ce se poate prinde pe baltile si raurile unde mergi: pungi, peturi, chiloti vechi, arcuri de metal, saci de rafie scufundati, cizme aruncate de romani civilizati, dar si enooooorm de multa regina baltii si muuult ghibortz...
sa stii ca si daca e de la sampanie frantzuseasca tot dop ii zice,...Fario_nebunu scrie: ... apropo, dau cu 2-3 muste si bila transparenta made in France, cu dop poate tu dai...
da' sa zicem ca-i bila,... unde-i maiestria asa de mare sa arunci la 12 metri cum zici, si sa cada bila la 20 cm de mal ? aia inseamna ca prima ta musca, logic o sa ajunga pe apa pe la vreo 70-80 cm de mal,... pai aia e precizie ? numa tu iti faci iluzii ca ce-ti ataca musca sta sub radacina... aia care-ti trag is pustanii alungati de sub mal de greii pe care nu i-ai cunoscut niciodata,...

si vrei sa te cred ca te rezumi tu la trei muste ? HA !!!...

daca stau sa ma gandesc bine, pana la urma te condamna astia pe aici cam degeaba, nu esti tu in stare sa faci paguba mare pe rauri de munte,... poate la ghibortz si la chilotzi vechi,... ei da ! acolo e altfel !