cand a fost asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Fario_nebunu scrie:OK
Va impart in trei categorii : simpatizanti, nedecisi si adversari.
Old-Radu – Uauuuu, din toti tu m-ai facut cea mai mare placere. Dand un citat atat de frumos al lui Serbanel ai aratat ca e un clasic in viata. Paginile lui stau alaturi de cele ale lui Sadoveanu, Pop, Hogas etc. Ce distinctie, dom’ne!
n-ai zis bine,… trebuia sa prinzi tot in in idee, ca sa fii convingator:old_radu scrie:...ce n-as da ?...sa te prinda un padurar adevarat ,la pastrav,cu naturale,in perioada de prohibitie![]()
![]()
Pentru cultura ta generala: nu am pescuit niciodata in pastravarie, era o alternativa la braconajul propus de tine. Daca tot te crezi asa profesor, pardon, "dulau" am vrut sa zic, mai asteapta si tu pana in mai si o punem de un pescuit cu artificiale si vedem atunci cine si ce... Daca iti cer prea mult, du-te si braconeaza!Dan Bobei – prietene, daca tu iubesti pescuitul in pastravarie atunci spor la treaba! Eu nu consider asta decat macel.
asa e ... toti is niste oligarhi si niste despotzi...Fario_nebunu scrie:Si da, chiar asa e! Muscarii puristi exercita o tiranie asupra restului pescarilor de munte!
Fario_nebunu scrie:Acesti Robespeirri si Lenini ai apelor ar trebui deportati in Siberia unde au destule ape sa muscareasca cu snurul lor pana se satura!
Fario_nebunu scrie:E vorba de manifestarea plenara a personalitatii mele de pescar care sa corespunda arhetipului spiritual al Marelui Pescuitor originar, mitic.