Primul pastrav pe 2008? Pro si contra

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Ian 2008, 16:17

pfuuuuuuuuu, asta nu trebuia ratat! :(
cand a fost asta?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 31 Ian 2008, 17:13

destul de recent, acum vreo 2 saptamani. era ceva legat de scumpirea intretinerii prin bucuresti.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 31 Ian 2008, 17:43

Fario_nebunu scrie:OK

Va impart in trei categorii : simpatizanti, nedecisi si adversari.

Old-Radu – Uauuuu, din toti tu m-ai facut cea mai mare placere. Dand un citat atat de frumos al lui Serbanel ai aratat ca e un clasic in viata. Paginile lui stau alaturi de cele ale lui Sadoveanu, Pop, Hogas etc. Ce distinctie, dom’ne!

@ Fario_nebunu
...te rog sa-mi zici ce sa fac pentru a ma exclude din prima categorie("simpatizanti") :?:
...eventual mai caut niste citate din "opera"lui Serbanel,"opera"care se pare ca nu-ti este deloc necunoscuta,ba mai mult,pot sa afirm ca ea("opera)chiar ti-a format "inconfundabilul"stil scriitoricesc
:!:
...ce n-as da ?...sa te prinda un padurar adevarat ,la pastrav,cu naturale,in perioada de prohibitie :lol: :P :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 31 Ian 2008, 18:13

old_radu scrie:...ce n-as da ?...sa te prinda un padurar adevarat ,la pastrav,cu naturale,in perioada de prohibitie :lol: :P :lol:
n-ai zis bine,… trebuia sa prinzi tot in in idee, ca sa fii convingator:
"ce n-as da sa calci pe-o vipera de stanca, sa aluneci si sa-ti spargi capul, si sa cazi in fatza unui urs suparat pe viatza si flamand, chiar in timpul in care un padurar incoruptibil te intreaba de prohibitie, iar in cadere traista ta cu 30 de salmonizi si borcanu cu icre manciuriene sa ajunga la picioarele lui fishi, aflat in toane proaste tocmai atunci… " :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 31 Ian 2008, 18:43

Fario_nebunu a zis:
Dan Bobei – prietene, daca tu iubesti pescuitul in pastravarie atunci spor la treaba! Eu nu consider asta decat macel.
Pentru cultura ta generala: nu am pescuit niciodata in pastravarie, era o alternativa la braconajul propus de tine. Daca tot te crezi asa profesor, pardon, "dulau" am vrut sa zic, mai asteapta si tu pana in mai si o punem de un pescuit cu artificiale si vedem atunci cine si ce... Daca iti cer prea mult, du-te si braconeaza!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 31 Ian 2008, 19:22

Fario_nebunu scrie:Si da, chiar asa e! Muscarii puristi exercita o tiranie asupra restului pescarilor de munte!
asa e ... toti is niste oligarhi si niste despotzi...
acuma e si firesc,... a incerca sa te infiltrezi intre ei cu dopu' tau cu 2-15 muste, ca sa incerci sa pari muscar ii ca atunci cand catzelu' ala de care zici ca ar putea sa treaca pe sub gard, se infoaie crezand ca poa' sa-l sara...
una-i sirul, alta-i snurul,... :lol:
Fario_nebunu scrie:Acesti Robespeirri si Lenini ai apelor ar trebui deportati in Siberia unde au destule ape sa muscareasca cu snurul lor pana se satura!

ca si Robespierrian Leninist, declar ca mie mi-ar placea o deportare scurta in Siberia, vreo doua saptamani, prin august, (numa' atuncea as putea), dar nu cred ca vrea sa ma duca nimeni,...si as vrea cumva, la dus sau la intors, sa ma opreasca putin si prin Suedia... :lol:
mi-e teama insa ca odata ajuns acolo o sa vad ca au si aia Serbaneii lor... :twisted:

Fario_nebunu scrie:E vorba de manifestarea plenara a personalitatii mele de pescar care sa corespunda arhetipului spiritual al Marelui Pescuitor originar, mitic.

mitic sau Mitic ?... :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 31 Ian 2008, 20:16

isi bate joc, nu-l bagati in seama. Ciudat ca nu intervine adminul. Citeste cum un plictisit isi bate joc de oameni si nu ia nici o atitudine.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Ian 2008, 20:18

hai mai ca-i simpatic, ce sunteti asa rigizi? :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Ian 2008, 20:19

topicul face parte din sectiunea cafenea,cine vrea participa,cine nu-nu.
e clar ca e topic de caterinca,cine nu duce,nu se baga.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 31 Ian 2008, 21:37

nu zic ca nu e simpatic, dar deja era enervant si se vdea de la o posta ca e caterinca. Faza mai tare eca dc eu as fi initiat un astfel de topic (jignitor), michael ar fi reactionat imediat. Asta ma duce la ideea ca ii este cunoscut initiatorul topicului.
Michael, ai vazut ca erau destui oameni care au luat-o de buna, puteai sa iei atitudine.
In schimb, tu: "sa mai discutat despre acest subiect", "m-am mai maturizat de atunci" chestia e ca tu te maturizezi destul de des,cred ca asta ai scris cel mai frecvent pe forum, iar tonul pe care il imprimi in cuvinte te ridica pe un piedestal inalt, prea inalt, pe care te-ai urcat singur.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Scrie răspuns