pozitia capra in procedurile de lucru ale politiei ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pozitia capra in procedurile de lucru ale politiei ?
nu stiu daca ati vazut incidentul de ieri cu un sofer care a fugit de la un control al politiei
suspectul fuge in masina si incearca sa plece
un politist, ca sa nu fuga suspectul, se suie pe masina si se pune capra pe capota tinandu-se de stergatoare
eu ma intreb, asa or fi oare instructiunile de lucru in politia romana, cand ai un suspect care vrea sa fuga primul lucru te pui capra pe capota ?
asa o fi misto ?
in loc sa il impuste pe suspect, se pune singur in situatia de a deveni victima
ca macar daca nu pateste nimic dpdv sexual, poate il omoara cu masina.....
si ne mai miram ca a ajuns politia de rasul tuturor
imagini aici
http://www.realitatea.net/video_648857_ ... 55392.html
suspectul fuge in masina si incearca sa plece
un politist, ca sa nu fuga suspectul, se suie pe masina si se pune capra pe capota tinandu-se de stergatoare
eu ma intreb, asa or fi oare instructiunile de lucru in politia romana, cand ai un suspect care vrea sa fuga primul lucru te pui capra pe capota ?
asa o fi misto ?
in loc sa il impuste pe suspect, se pune singur in situatia de a deveni victima
ca macar daca nu pateste nimic dpdv sexual, poate il omoara cu masina.....
si ne mai miram ca a ajuns politia de rasul tuturor
imagini aici
http://www.realitatea.net/video_648857_ ... 55392.html
Decat sa scoata pistolul si sa traga, o fi sperat saracu ca asa-l indupleca sa opreasca. Dar nu a fost sa fie... Si asa arestarea a avut loc dupa negocieri cu avocatii lui. Daca facea uz de arma il (ii) mancau avocatii lu ala pt uz ilegal de arma sau alte chestii asemanatoare.
Stiti bine cate declaratii trebuie sa de un politist dupa ce face uz de arma
Am un prieten care lucreaza la judiciar si a zis ca ar prefera in multe cazuri sa faca unele arestari cu bata, ca e mai usor de folosit decat un pistol
si se refera la legislatia noastra incurcata
Stiti bine cate declaratii trebuie sa de un politist dupa ce face uz de arma

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Dane acum inainte sa folosesti pistolul trebuie sa gandesti de doua ori ca exista sanse mari sa intri la puscarie. Ganditiva ca suntem in romania nu america unde daca politistu impusca un infractor nu pateste nimic poate chiar e decorat la noi e tocmai invers impusti pe unu pac ajungi la puscarie din cauza judecatorilor sau/si a relatiilor pe care le are ala impuscat. Acuma nici ce a facat prostu ala de s-a aruncat pe capota masinii nu e normal dar asta e nivelul politiei in romanica!

si la noi daca-l impusca mai facea sarmanu politist si putina puscarieilie scrie:In US.ala era impuscat.Cu astia se vrea a se face ordine in tara asta.Penibil.

Asta e legislatia noastra...
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- utilizator constant
de asta e frumos in USA, vine politistul si-tui spune sa tii mainile pe volan, el fiind deja cu mana la sold pe pistol...ai miscat... poc si rata cade!
dar presimt ca acolo au mai mult respect/frica de autoritatea politiei...am vazut imaginile dimineata, tragea de ala sa nu urce in masina... un pistol electric il linistea...
in schimb diversi nesimtiti cu jeepuri , se dau jos cu bate, topoare , rangute, pistoale... pt ca-ti permiti sa-i claxonezi chiar daca ei erau sa te omoare cu jeepul lor inutil care nu vede in veci off-roadu'...
dar presimt ca acolo au mai mult respect/frica de autoritatea politiei...am vazut imaginile dimineata, tragea de ala sa nu urce in masina... un pistol electric il linistea...
in schimb diversi nesimtiti cu jeepuri , se dau jos cu bate, topoare , rangute, pistoale... pt ca-ti permiti sa-i claxonezi chiar daca ei erau sa te omoare cu jeepul lor inutil care nu vede in veci off-roadu'...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
faza povestita de un prieten stabilit in USA.ilie scrie:In US.ala era impuscat.Cu astia se vrea a se face ordine in tara asta.Penibil.
"fica-sa avea un amic de care s-a despartit si care tot nu ii dadea pace.
intr-o zi pe cand pretenul meu repara ceva la masina,afara din casa ,dar pe propietatea lui,se trezeste cu individul ala care era baut si cauta sa faca scandal,numai ca nu a apucat fiindca romanasul nostru a pus mana pe un levier si s-a repezit croit sa il pocneasca pe ala,dar pana sa faca acest gest a aparut masina politiei (fusese anuntata telefonic de fica astuia) din care au sarit doi politisti (un el si o ea) cu armele scoase si strigand 'freeezzz"
reactia individului pus pe scandal a fost de culcat-blana cu mainile la ceafa,iar amicul meu a incremenit nestiind ce sa faca.
dupa ce s-au lamurit lucrurile,politistul l-a luat deoparte pe amicul meu si ce credeti ca i-a spus??
"nu ai voie sa faci uz de arma pe propietatea ta,daca e vorba de o curte sau ceva in aer liber,dar data viitoare,intra in casa si cand incearca sa intre in casa sau nu pleaca ,pune mana pe el,tragel in casa un pas si impuscal"

amicul meu a fost socat de asta,dar cica e perfect legal si uzual
este vorba de statul Arizona