Chestia asta cu politisti mai profesionisti si modificarea legii ca sa le dea posibilitatea sa intervina mai hotarat eu zic ca e deja de actualitate, ar cam trebui sa se intample acum. Infractionalitatea e deja evoluata, vezi ca avem deja incidente cu focuri de arma, arme furate din unitati militare, ce ar trebui sa se mai intample?
Tot apar pe la stiri in ultima vreme episoade cu politisti de strada care sunt luati la misto de tot felul de smecherasi cu tupeu care se suie in masina si pleaca sau alte asemenea. La un moment dat chiar o femeie prin Bucuresti le-a dat flit maxim, s-a suit in masina si a plecat...
Pe langa latura usor hilara, mai e un aspect destul de naspa.
Pur si simplu baietilor "bazati" nu le mai e frica de politisti.
Degeaba are tupeu politistul cand opreste un om obisnuit care a depasit viteza cu 12km/h sau a facut o depasire pe linie continua pusa aiurea intr-o zona cu vizibilitate sau a parcat aiurea masina. Nu acolo e nevoie muschi, in cazurile astea e suficient sa vorbesti frumos.
Din pacate ei isi arata muschii fix in situati de genul asta, iar cand se ingroasa gluma roaga frumos infractorii aia sa le prezinte actele
Si dupa parerea mea la faza asta trebuia scos pistolul, somat, foc de avertizare, eventual tras in cauciucuri , nu stiu ceva de genu asta.
Demaratul in tromba de sub nasul politistilor cu sau fara politist pe capota e un semnal clar de slabiciune a organelor in fata infractorilor adevarati si periculosi.