pozitia capra in procedurile de lucru ale politiei ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 11 Feb 2009, 20:28

daca impusca pe cineva trebuia sa faca un raport de multe pagini,daca impusca un protejat al sefului trebuia sa-si dea demisia.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2009, 20:53

ok, inteleg si stiu despre problemele legate de folosirea armei

dar chiar nu vi se pare hilara reactia politistului care a sarit pe capota masinii ?
ca eu m-am cracanat de ras
nota 10 pentru curaj si bune intentii, simtul datoriei etc
dar cam inconstient........

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 11 Feb 2009, 21:29

amiral scrie:politia romana este prea corupta sau prea fricoasa,nu face uz de arma.
cineva a zis mai demult ca n-e temem mai mult proprii nostri sefi decit de dusmani.
Afirmatia ta mi se pare total deplasata......si sa-ti spun de ce....
Chiar daca mai exista ''uscaciuni in padure'' nu trebuie generalizat pentru ca daca ai fi pus in situatia lui sunt sigur ca nu ai fi fost in stare de asa ceva. Si apropo de ''frica'' mai sus mentionata, sa stii ca nu exista nici o lege care sa-l protejeze pe politist si asta va mai dura pentru ca le e frica altora sa adopte o asemenea lege ca nu cumva sa se intervina mai prompt asupra fenomenului infractional......de, nu mai au smecherii tupeu....sau le mai scade putin ''nasul''.......asa ca inainte de a face afirmatii gratuite, mai studiati :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 11 Feb 2009, 21:47

Corect!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 11 Feb 2009, 21:50

dan popa scrie:
amiral scrie:politia romana este prea corupta sau prea fricoasa,nu face uz de arma.
cineva a zis mai demult ca n-e temem mai mult proprii nostri sefi decit de dusmani.
Chiar daca mai exista ''uscaciuni in padure'' nu trebuie generalizat pentru ca daca ai fi pus in situatia lui sunt sigur ca nu ai fi fost in stare de asa ceva. Si apropo de ''frica'' mai sus mentionata, sa stii ca nu exista nici o lege care sa-l protejeze pe politist si asta va mai dura pentru ca le e frica altora sa adopte o asemenea lege ca nu cumva sa se intervina mai prompt asupra fenomenului infractional......de, nu mai au smecherii tupeu....sau le mai scade putin ''nasul''.......asa ca inainte de a face afirmatii gratuite, mai studiati :wallbash: :wallbash: :wallbash:
cred ca asta am zis si eu,sau macar am avut intentia.

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 11 Feb 2009, 21:51

dan popa scrie:
daca impusca pe cineva trebuia sa faca un raport de multe pagini,daca impusca un protejat al sefului trebuia sa-si dea demisia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Feb 2009, 21:54

danr scrie:ok, inteleg si stiu despre problemele legate de folosirea armei

dar chiar nu vi se pare hilara reactia politistului care a sarit pe capota masinii ?
ca eu m-am cracanat de ras
nota 10 pentru curaj si bune intentii, simtul datoriei etc
dar cam inconstient........
dane,

sigur ca politistul ala a actionat inconstient,dar gandestete ca este un simpu politist de rutiera,un pandar radar (prieteni de'aitai :lol: ) care sunt sigur ca nu s-a mai intalnit vreodata cu un asemnea caz ( o sa aiba ce povesti la nepoti :lol: )
din pacate asemenea cazuri o sa vedem din ce in ce mai des si aici ma refer la fapte grave de nerespectare a legilor nu la mizilicuri.
efectele crizei se vor vedea peste tot si disperarea ii va impinge pe multi catre prapastie
nu mai vorbim de 'baietasii" care se vor intoarce de prin tarile calde ca acolo a inceput sa se raceasca :wink:

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 11 Feb 2009, 21:56

Intrebare: Cum se saluta mai nou romanii cand vorbesc la telefon ?
Raspuns: Salutare tie si ascultatorilor nostrii !!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Feb 2009, 22:06

Ala pana se punea capra,mai bine tragea in cauciucuri.Asa chiar avea ce povesti la nepoti.Mai bine ar studia ei ce se face in cazuri de astea.Chiar nu va dati seama de ridicolul situatiei?Cap mic si minte lejera..

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2009, 22:10

adiwolf, este irelevant daca esti simplu politist sau general, instinctul de conservare + minima pregatire ar trebui sa primeze in locul ideilor nesabuite

omul ala putea sa moara, deci ala ca plecat cu masina si politistul a cazut de pe capota
din fericire a avut noroc si nu a patit nimic grav

Scrie răspuns