pozitia capra in procedurile de lucru ale politiei ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Afirmatia ta mi se pare total deplasata......si sa-ti spun de ce....amiral scrie:politia romana este prea corupta sau prea fricoasa,nu face uz de arma.
cineva a zis mai demult ca n-e temem mai mult proprii nostri sefi decit de dusmani.
Chiar daca mai exista ''uscaciuni in padure'' nu trebuie generalizat pentru ca daca ai fi pus in situatia lui sunt sigur ca nu ai fi fost in stare de asa ceva. Si apropo de ''frica'' mai sus mentionata, sa stii ca nu exista nici o lege care sa-l protejeze pe politist si asta va mai dura pentru ca le e frica altora sa adopte o asemenea lege ca nu cumva sa se intervina mai prompt asupra fenomenului infractional......de, nu mai au smecherii tupeu....sau le mai scade putin ''nasul''.......asa ca inainte de a face afirmatii gratuite, mai studiati

cred ca asta am zis si eu,sau macar am avut intentia.dan popa scrie:Afirmatia ta mi se pare total deplasata......si sa-ti spun de ce....amiral scrie:politia romana este prea corupta sau prea fricoasa,nu face uz de arma.
cineva a zis mai demult ca n-e temem mai mult proprii nostri sefi decit de dusmani.
Chiar daca mai exista ''uscaciuni in padure'' nu trebuie generalizat pentru ca daca ai fi pus in situatia lui sunt sigur ca nu ai fi fost in stare de asa ceva. Si apropo de ''frica'' mai sus mentionata, sa stii ca nu exista nici o lege care sa-l protejeze pe politist si asta va mai dura pentru ca le e frica altora sa adopte o asemenea lege ca nu cumva sa se intervina mai prompt asupra fenomenului infractional......de, nu mai au smecherii tupeu....sau le mai scade putin ''nasul''.......asa ca inainte de a face afirmatii gratuite, mai studiati![]()
![]()
daca impusca pe cineva trebuia sa faca un raport de multe pagini,daca impusca un protejat al sefului trebuia sa-si dea demisia.dan popa scrie:Afirmatia ta mi se pare total deplasata......si sa-ti spun de ce....amiral scrie:politia romana este prea corupta sau prea fricoasa,nu face uz de arma.
Chiar daca mai exista ''uscaciuni in padure'' nu trebuie generalizat pentru ca daca ai fi pus in situatia lui sunt sigur ca nu ai fi fost in stare de asa ceva. Si apropo de ''frica'' mai sus mentionata, sa stii ca nu exista nici o lege care sa-l protejeze pe politist si asta va mai dura pentru ca le e frica altora sa adopte o asemenea lege ca nu cumva sa se intervina mai prompt asupra fenomenului infractional......de, nu mai au smecherii tupeu....sau le mai scade putin ''nasul''.......asa ca inainte de a face afirmatii gratuite, mai studiati![]()
![]()
dane,danr scrie:ok, inteleg si stiu despre problemele legate de folosirea armei
dar chiar nu vi se pare hilara reactia politistului care a sarit pe capota masinii ?
ca eu m-am cracanat de ras
nota 10 pentru curaj si bune intentii, simtul datoriei etc
dar cam inconstient........
sigur ca politistul ala a actionat inconstient,dar gandestete ca este un simpu politist de rutiera,un pandar radar (prieteni de'aitai

din pacate asemenea cazuri o sa vedem din ce in ce mai des si aici ma refer la fapte grave de nerespectare a legilor nu la mizilicuri.
efectele crizei se vor vedea peste tot si disperarea ii va impinge pe multi catre prapastie
nu mai vorbim de 'baietasii" care se vor intoarce de prin tarile calde ca acolo a inceput sa se raceasca