politia rutiera, radarul si contestatia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cu infraroshu?
astea sunt detectate de catre detectoarele de radar?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
nu cred. Banuiesc ca sunt de fapt camere video setate pe filmare de noapte, nu au cum sa fie detectate.Michael scrie:cu infraroshu?
Chiar daca e ceva infrarosu, n-am vazut asa ceva in specificatiile detectoarelor.
Pt. camere fixe, problema se rezolva cu GPS-ul sau cu o memorie f. buna

- Dragos Cretu
- senior
- Dragos Cretu
- senior
Nu Tavi, sunt radare fixe + camera foto.Tavi scrie:nu cred. Banuiesc ca sunt de fapt camere video setate pe filmare de noapte, nu au cum sa fie detectate.Michael scrie:cu infraroshu?
Chiar daca e ceva infrarosu, n-am vazut asa ceva in specificatiile detectoarelor.
Pt. camere fixe, problema se rezolva cu GPS-ul sau cu o memorie f. buna
Mai este unul la Cosereni pe E85, in drum spre Buzau.
Da` astia din Mehedinti sunt anormali. In fiecare comuna radar si comunele sunt foarte apropiate ca distanta. Am inebunit...
deja apar si in banda K o gramada de alarme false, senzori de usi la benzinarii,etc
Michael va recomanda Regulamentul forumului
deosebirea o faci prin intensitatea cu care te avertizeaza detectorul. bine, depinde si de detector
pt. cine doreste, am o lista cu toate camerele fixe active din RO, aranjate frumos pe judete, localitati, cu detalii despre banda, coordonate, etc. o pot trimite prin email. mai am si lista cu camerele fixe inactive, dar probabil in curand se activeaza si alea, deci nu strica nici asta
sunt destul de multe, dar vestea buna e ca mai toate(daca nu chiar toate) sunt detectabile.

pt. cine doreste, am o lista cu toate camerele fixe active din RO, aranjate frumos pe judete, localitati, cu detalii despre banda, coordonate, etc. o pot trimite prin email. mai am si lista cu camerele fixe inactive, dar probabil in curand se activeaza si alea, deci nu strica nici asta

sunt destul de multe, dar vestea buna e ca mai toate(daca nu chiar toate) sunt detectabile.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Da-le la un studiu de caz. Am o nelamurire, poate ma edific acum.Adi_ scrie:deosebirea o faci prin intensitatea cu care te avertizeaza detectorul. bine, depinde si de detector![]()
Merci