politia rutiera, radarul si contestatia

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 03 Dec 2007, 21:11

pt dragos74. hehe, asta vara am patit si eu una la fel. ma duceam spre vama si in 23 august trece un logan pe langa mine, cu un politist la volan, si flacaul imi face un semn ceva de genu "da-i mai tare", nu stiam despre ce este vorba asa ca ma iau dupa el si la intare in mangalia ma opresc, unde era stationat si el, exact langa un semn de stationarea interzisa, si il intreb ce am facut. imi spune ca cica l aintrarea in 23 aveam 105, eu ii spun ca nu, ca aveam cruise control pus la mult mai putin, el ma intreaba pt cate zile sunt la mare, eu ii spun ca sunt din cta si doar pt un sprit, el imi spune distractie placuta, eu ii spun sarumana si la revedere. asa ca daca veniti la mare sa stati cu ochii in 4, caci nu aia din cta va fac, ci bajetii din tara care sunt detasati si le este foame. si la mare sunte probleme in zona lazu, la intrare in eforie nord, agigea pod, si toata zona tuzla - mangalia.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 03 Dec 2007, 21:16

asa este cred ca exista avocati care se baga des la contestatii de genul asta si sigur ii face praf in instantadar....f.putini fac contestatie cum de asemenea in ultimul timp tot mai rar se prez. reprezentantii politiei la tribunal multe din aceste contestatii fiind admise prin lipsa de prezentare a politistului!!!!
putini oameni insa isi permit sa ia avocat si.... :?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 03 Dec 2007, 21:24

exact in com.23 aug. m-a luat si pe mine si m-a oprit tocmai la mangalia
sa vezi ce baieti buni ...au fost ca nici macar nu mi-au dat amenda care si aia ar fi fost vreo 7 mil.
mi-au si atras atentia ca nu mi-au dat amenda iar eu le-am zis ca mai bine luam amenda si tineam carnettul...el credea ca o sa-i multumesc

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 03 Dec 2007, 21:31

dragos74 scrie:exact in com.23 aug. m-a luat si pe mine si m-a oprit tocmai la mangalia
sa vezi ce baieti buni ...au fost ca nici macar nu mi-au dat amenda care si aia ar fi fost vreo 7 mil.
mi-au si atras atentia ca nu mi-au dat amenda iar eu le-am zis ca mai bine luam amenda si tineam carnettul...el credea ca o sa-i multumesc
era un flacau cu mustacioara si ochelari tip rayban? nu bag mana in foc, ca puteau fi si originali la ce salarii au! 8)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 03 Dec 2007, 21:52

Trist moment....poate era ceata sau mai multe masini si te scoti, ca altfel.... :censored:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 03 Dec 2007, 23:05

Din cate stiu eu politia pierde toate procesele in instanta pt ca nu se prezinta la proces si nici judecatorii nu ii inghit pe astia de la circulatie.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 03 Dec 2007, 23:48

Partea proasta in aceste cazuri este ca trebuie sa depui plangerea la Judecatoria din judetul unde s-a comis fapta si daca tu esti din Constantza si ai proces la Baia Mare trebuie sa te prezinti acolo la fiecare termen.
Un amic mi-a zis ca se poate stramuta procesul si la resedinta de judet a reclamantului in cazuri medicale bine documentate.Nu am verificat informatia dar merita de incercat.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 04 Dec 2007, 00:08

meas scrie:...si daca tu esti din Constantza si ai proces la Baia Mare trebuie sa te prezinti acolo la fiecare termen...
Sau avocatul tau.

@Danr,

Ai semnat procesul verbal?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Dec 2007, 07:41

Nashpa.
Sper sa iti iasa figura.
Eu am detector. E f. util. Deci ia-ti unu.

P.S. Pe dn 1 si A2 sunt si camere, nu?. Alea nu le vede detectorul.
In schimb vede radarele fixe de la Turda-Cluj si Pitesti pt. ca functioneaza in banda K la fel ca si radarele de pe masinile de politie.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Dec 2007, 09:33

deci,

am detector, insa mi-a dat-o instant, din mers

am detector de vreo 5 ani cel putin, si am mai luat un singur radar in 5 ani, intr-o localitate, cand venea din mers, a luat curba spre mine si n-am apucat sa franez decat pana pe la 70.....

procesul verbal l-am semnat cu mentiunea ca nu am depasit viteza legala

Scrie răspuns