OPERATIUNEA MONSTRUL
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
n-au aia stofa de asemenea predecesori ...........tomy scrie:Nu le trece la astia prin cap d-le,sa faca un "remake" dupa capodopera "OPERATIUNEA MONSTRUL"?
Nu stiu daca sunt pescari,dar Vasile Muraru si Nae Lazarescu ar "da bine" intr-un remake![]()
M-am saturat de telenovele si filme cu si despre revolutie![]()
LACRIMI DE IUBIREpt. Operatiunea Monstrul
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
m-am bagat si io in sama...da,daca sunteti tari,ziceti bai si voi "orice"actori mai de domne-ajuta,care ar pute juca intr-un remake ?
Ovidiu...s-au facut remake-uri dupa filme de filme,si sunt fffffff multe cazuri cand "the second"a fost "the best",eu mi-am spus parerea,si sunt multi pe aceiasi "lungime de unda"cu mine...eu chiar mi-as dori un remake,iar tu si cu sofonea..,sunteti printre putinii care nu si-ar dori o a doua "minicapodopera"
SA FIE CLAR...MINICAPODOPERA!!!
Ovidiu...s-au facut remake-uri dupa filme de filme,si sunt fffffff multe cazuri cand "the second"a fost "the best",eu mi-am spus parerea,si sunt multi pe aceiasi "lungime de unda"cu mine...eu chiar mi-as dori un remake,iar tu si cu sofonea..,sunteti printre putinii care nu si-ar dori o a doua "minicapodopera"
SA FIE CLAR...MINICAPODOPERA!!!

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran