OPERATIUNEA MONSTRUL

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 05 Ian 2007, 17:50

Sorin scrie:se explica atunci :D
era pescar de rapitor ?
In special de pastrav.
Numai la momeli artificiale. :wink:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 05 Ian 2007, 18:00

Exista grupuri de pescari care au un adevarat cult pentru filmul asta. Se strang si se uita la el cu rasuflarea taiata, asteptand replicile pe care deja le stiu de pe rost. Nu dau nume.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Ian 2007, 18:06

Materialul sportiv evolueaza ....sau involueaza uneori,principiile raman aceleasi.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2007, 18:17

La multi ani! Am un prieten care in momentul cand m-a sunat din USA , primele lui cuvinte au fost:"Prapad!!...Prapad!!!!..." Si el stie filmul pe de rost... :lol: :lol: :lol:
In afara de actorii exceptionali care au "lucrat" la film , pe mine m-a mirat inca ceva : NALUCILE folosite la nivelul anilor '70!!!!Sincer eram cam mic pe vremea aceea ( :lol: ) ,dar prin anii '80 greu a dreak' puteai vedea asa ceva...Cel putin pe la noi...hunedorenii!
In rest ce sa va mai zic , decat:"...Prind , nu prind , nu ma intereseaza..." :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 05 Ian 2007, 19:11

Sorin,mai trebuia sa completezi cu faptul ca,chiar daca incepatorii primesc cele mai naspa naluci,in cazul de fata uriasa paleasca,intotdeauna ei vor prinde mai mult sau mai mare ca"maestrii",cum cred ca se intampla si in zilele de azi!In asentimentul celor ce au mai scris acest lucru,m-a uimit dotarea in naluci la nivelul anilor '80,eu unul doar visez la o asemenea trusa de voblere!
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Ian 2007, 19:38

@zamfi
pe mine m-a mirat inca ceva : NALUCILE folosite la nivelul anilor '70!!!!Sincer
In anii '70 pestii se prindeau tot cu carlige ca in zilele noastre.....sau ma insel eu? .... :lol:
Nu te lasa pacalit de marketing zamfi......carligul de prins peste a fost inventat cu mult timp inainte de a te naste tu ....este un carlig ce mama reaq....ce mai poti reinventa la un carlig de pescuit?......
Marketingul furnizorilor de carlige de pescuit nu poate "dormi in cizme".... in zilele noastre daca nu reinventeaza anual carligul de pescuit s-au dus pe copca....
Asa ca il stramba un pic... si-l denumesc "new"...este carligul anului 2007.....neaparat diferit de modelul 2006 dar tot a carlig seamana si indiferent de forma capatata tot aia face in definitiv ....prinde pestele de gura :lol:
In concluzie nu trebuie sa fii mirat de NALUCILE din anii '70 pentru ca sunt acelasi lucru dar sub alta forma :lol:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 05 Ian 2007, 19:47

"Asa ma`nerveaza cand se jignofesc unii,domnule!
Sa nu incurajam aceste manifestari da individualism!"Nu v-o spui ca sa ma laud ,nici ca voi sa va spaimantez...daaar ...il stiu pe din cap pe tot(99,99%).La multi ani(cu intarziere)!!!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 05 Ian 2007, 20:13

razvan cristescu scrie:"Asa ma`nerveaza cand se jignofesc unii,domnule!
Sa nu incurajam aceste manifestari da individualism!"Nu v-o spui ca sa ma laud ,nici ca voi sa va spaimantez...daaar ...il stiu pe din cap pe tot(99,99%).La multi ani(cu intarziere)!!!
.....grof grof unii trag la troak razvane....tu k domn? :lol:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 05 Ian 2007, 22:44

Did I say something wrong?And please,I`m European now,speak in English!Thank you!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 06 Ian 2007, 21:56

Do you feel yourself integrated?... :lol: Why don't you speak Bulgarian? It's also an European country.
In my opinion, we should mentain our identity so go speak Romanian,fisherman.... :lol:
And there was a pen with blue ink..... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns