OPERATIUNEA MONSTRUL

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

profstiuci
utilizator nou
utilizator nou

inedit

Mesaj de profstiuci » 16 Ian 2007, 21:18

Referitor la acest film va pot spune ceva inedit.Am avut ocazia sa-l cunosc pe nea Vasile “Braconierul�, comandant de nava, acum pensionar. El a avut sansa sa conduca, atunci, salupa pe care era imbacata echipa de filmare. De la el am aflat ca o parte din filmari s-a facut pe bratul Sf. Gheorghe, pe Erenciuc. De asemenea, mi-a spus ca in afara orelor de filmare echipa mergea la pescuit si in fiecare zi aduceau cate un cos de stiuca, pe care el (nea Vasile) trebuia sa–l curate pana tarziu in noapte, acompaniat de zumzetul si ciupiturile tantarilor. A specificat ca Toma Caragiu, Octavian Cotescu si Marin Moraru erau mari pescari(remarcati, in special la Marin Moraru, in afara jocului scenic, dezinvoltura cu care se misca in barca). Tot nea Vasile povestea ca, intr-o zi, pe cand se intorcea de la Sf. Gheorghe cu “aprovizionarea�, a hotarat sa mai zaboveasca pescuind la somn si sa vada daca onor actorii se apuca de curatat stiuca. Lucru care nu s-a intamplat, dar intre timp el a capturat “monstrul� (un somn de aproximativ 5 kg). Ca sa nu va mai spun ca un spectacol era nu numai cand jucau, dar si in rest, isi aducea aminte, cu placere, Nea Vasile.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 16 Ian 2007, 22:58

Interesant ce spui.
daca iti mai aduci aminte amanunte de la " Vasile Braconierul" , baga fara zgarcenie ca le ascultam pecum copii odinioara iarna la gura sobei. :)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 16 Ian 2007, 23:11

Sper sa nu uitati...."...bicicleta era galbena! "... :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Ian 2007, 08:22

"... azi, canci!" :lol:

profstiuci
utilizator nou
utilizator nou

mactub!

Mesaj de profstiuci » 18 Ian 2007, 17:28

Din pacate nu am mai multe informatii, ani la rand am incercat sa-l prind in dispozitie, dar nu am reusit…..�ma tem sa nu fie prea tarziu�. Sper, la vara, sa-l gasesc la “cafeneaua� de pe faleza unde marinarii si mai ales pensionarii marinari privesc la vapoare si-si deapana amintirile, cum spuneam daca, intre timp, nu s-a prapadit.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 18 Ian 2007, 21:24

Da voi nu va uitati acum la B1?

Tocmai ce recunoaste Cotescu ca a pestii aia nu prea i-a prins el :) :)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 18 Ian 2007, 21:48

Excelent, un film cu adevarat memorabil cu niste replici de dai pe spate! :lol:

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 20 Ian 2007, 11:14

Dc l-am intalni pe nea Vasile sunt convins ca dupa ore de taclale am spune cu totii: Auzi?! hai sa-l mai ascultam o data!

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 30 Ian 2007, 22:48

Nu le trece la astia prin cap d-le,sa faca un "remake" dupa capodopera "OPERATIUNEA MONSTRUL"?

Nu stiu daca sunt pescari,dar Vasile Muraru si Nae Lazarescu ar "da bine" intr-un remake :lol:

M-am saturat de telenovele si filme cu si despre revolutie :evil:
LACRIMI DE IUBIRE :lol: pt. Operatiunea Monstrul

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 31 Ian 2007, 00:26

Mai reflecteaza un pic la remake-ul ala ... ! Moraru inca e da' agaricii aia doi ii pui tu in locul lui Toma si Cotescu ! Ba tata !

Scrie răspuns