orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
rapace
- senior

Adi G scrie:legi contra xenofobiei si antisemitismului???

in uniunea europeana? in anul 2013???

tare de tot.... am mai auzit una...

Citeste informatia asta si daca vrei o poti si verifica ca sa vezi ca nu vorbesc aiurea legi impotriva oricarei manifestari xenofobe rasiste exista in toate tarile europene "Eddie Whitehead, un britanic în vârstă de 75 de ani, proprietar al unei pescării, a fost arestat zilele trecute sub acuzația de rasism după ce a montat pe gardul proprietății pancarte pe care este inscripționat mesajul „Interzis est-europenilor”, pentru că, susține el, aceștia ar fi responsabili pentru furtul unei importante cantități de pește."
http://www.ghimpele.ro/2013/04/accesul- ... -britanie/ asa ca sa fie legat si de pescuit.....Cum spuneam nu am nevoie sa fiu sustinut am ceva scoala si nu prea vb. in necunostinta de cauza ....tu daca stai in Germania ar trebui sa mai inveti ceva de la ei .....cum spuneai esti un roman prea profund pt a se schimba ceva in mentalitatea ta .
-
Adi G
- veteran

-
Mugurstefan
- veteran

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
rapace
- senior

Ma intreb cand statul Roman se va sesiza si va raspunde intr-un fel sau altul celor ce incearca sa isi insuseasca parte din teritoriul Romaniei si in special cand va opri acesta spalare de creier ce o fac maghiarii in zona "tarii secuiesti" am mai discutat in istorie maghiarii si secui nu sunt aceasi natiune fapt certificat de nenumarate documente din istoria ungariei deci vreu sa inteleg si eu daca ala este tinut secuiesc cum justifica ei dorinta de "ungaria mare "...
-
Ionut the carp
- veteran

@Adi G
Prin anii '90 si un pic ai idee ce au facut nemtii pentru a controla 'invazia' de minoritari?