o fi adevarat ??

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

biban solzos
veteran
veteran

Re: o fi adevarat ??

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 12:37

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima- ... 07457.html

O recomandare gen Paunescu : ATUNCI, IUBITI -VA PE TUNURI ....ca tancurile le-a dus semlecan la MOL, la alimentat si schimb de ulei :lol1: :lol1: :lol1:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 12:41

Si daca tot ma acuza unii ca-s un "om arc spiralat si-n sfert de cerc " , n-am ce face , decat sa ma adaptez ...citesc ce scriu altii :

http://www.bihorel.ro/la-salonta-maghia ... i-f-neamu/

No, gheo, ce faci cu soacra ??? :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin: :elkgrin:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Apr 2013, 14:51

Las ca mai vorbim,cit da curind...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 19 Apr 2013, 16:42

Adi G scrie:legi contra xenofobiei si antisemitismului??? :lol1: in uniunea europeana? in anul 2013??? :lol1: tare de tot.... am mai auzit una... :lol1:
Citeste informatia asta si daca vrei o poti si verifica ca sa vezi ca nu vorbesc aiurea legi impotriva oricarei manifestari xenofobe rasiste exista in toate tarile europene "Eddie Whitehead, un britanic în vârstă de 75 de ani, proprietar al unei pescării, a fost arestat zilele trecute sub acuzația de rasism după ce a montat pe gardul proprietății pancarte pe care este inscripționat mesajul „Interzis est-europenilor”, pentru că, susține el, aceștia ar fi responsabili pentru furtul unei importante cantități de pește."
http://www.ghimpele.ro/2013/04/accesul- ... -britanie/ asa ca sa fie legat si de pescuit.....Cum spuneam nu am nevoie sa fiu sustinut am ceva scoala si nu prea vb. in necunostinta de cauza ....tu daca stai in Germania ar trebui sa mai inveti ceva de la ei .....cum spuneai esti un roman prea profund pt a se schimba ceva in mentalitatea ta .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Apr 2013, 17:19

mah.... or fi existand ele legi.... :lol: :lol: :lol: da tu iej culmea... tu vrei lege impotriva antisemitismului!!! :lol: :lol: :lol: adicatelea tzia nu-tzi ajunge sa merlesti numa unguri, ti pominesti ca oi vrea sa merlesti si niste ovrei?!? si v'un magrebin, doi colusha??? :lol: :lol: :lol:
ce-mi spui tu mie de mentalitatzi cand tu nu stii pe ce lume traiesti.... vezi poate mai ai de numarat ceva ore la zi.... ia vezi, mai sunt inca 24?... :lol: :lol: :lol:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 19 Apr 2013, 19:33

Da mai se vede de pe la ce nivel esti sa stii ca posturile mele nu au desene explicative ........exact ce spui tu reiese din postul meu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbash: :headbash: :headbash: ....mai roman profund ce esti ...se pare ca iti place sa stai plecat si nu numai de cap, legile care pedepsesc antisemitismul si manifestarile xenofobe de orice fel in toata Europa doresc sa existe si la noi si sa fie aplicate in aceeasi masura ca si acolo....ca tu nu intelegi asta nu e bai ,nu pot cere cuiva greu de capsor sa inteleaga lucruri evidente ... tu intoarcete si pleacate in continuare in fata celor ce ti-o cer ca se pare ca iti mere bine acolo pe woterkant :lol: :lol: :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Apr 2013, 19:56

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Apr 2013, 20:02

Deci ce ne explica noua " romanii cititi " pe acest topic ?

Ca in Romania exista xenofobie si shovinism la romanii care semnaleaza ce fac anumite minoritati in contra romanilor si in contra statului roman .

Cum ar fi : http://www.dantanasa.ro/2013/04/20/prot ... -maghiare/
http://www.dantanasa.ro/2013/04/20/prot ... -maghiare/

La faza asta eu unul sunt facut shah - mat !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 20 Apr 2013, 21:28

Ma intreb cand statul Roman se va sesiza si va raspunde intr-un fel sau altul celor ce incearca sa isi insuseasca parte din teritoriul Romaniei si in special cand va opri acesta spalare de creier ce o fac maghiarii in zona "tarii secuiesti" am mai discutat in istorie maghiarii si secui nu sunt aceasi natiune fapt certificat de nenumarate documente din istoria ungariei deci vreu sa inteleg si eu daca ala este tinut secuiesc cum justifica ei dorinta de "ungaria mare "...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Apr 2013, 21:49

@Adi G

Prin anii '90 si un pic ai idee ce au facut nemtii pentru a controla 'invazia' de minoritari? :)

Scrie răspuns