o fi adevarat ??

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: o fi adevarat ??

Mesaj de Ionut the carp » 21 Feb 2013, 01:19

chill guys... intalnirea aceea a fost una de la capitolul: "pumnii mei minte nu are"... acuma te pomenesti ca o sa fiu si acuzat de rasism :oops:

oricum... problema e a naibii de spinoasa... si sincer nu-i vad prea bine pe cei din astfel de zone...

p.s. putintica rabdare :)

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 21 Feb 2013, 10:15

Razvan V. a zis un mare adevar : "Noi, de aici, suntem victimele jocului celor de sus." Tensiunile interetnice sunt intretinute de clasa politica - din ambele parti - pentru obtinerea de voturi,etc.
Daca se ajunge la "varsare de sange" cum a zis Razvan, trebuie inceputa la Bucuresti si la Budapesta.
:respekt:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 21 Feb 2013, 12:26

Ar trebui inceputa varsarea de sange in alte capitale unde se vrea dezmembrarea statelor prin regionalizare. In Budapesta si Bucuresti se executa ordinele, nu mai mult.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 21 Feb 2013, 14:04

Pai bozgorii sunt stat in stat ii doare la daralau de romani, si mie mi s-a intamplat prin zonele alea, de 2 ori nu am fost servit, la un chiosc din Odorhei si altul in Tg-Mures pe pretextul ca nu stie limba, de parca vb japoneza!!! Daca se intampla asa ceva in Rusia ii executa Putin!!! Asta e, noi romanii suntem o natie de prosti, mereu am platit tribut tuturor si sa nu va fie de mirare daca or sa reuseasca bozgorii sa-si ia felia, ca pe noi o sa ne doara in ***!!! Uitati-va la bulgari, au iesit peste 100.000 in strada cand nu le-a convenit ceva, noua guvernantii si femeile daca ni le ia si le trimite la produs tot nu facem nimic vb aia ''- Lasa ba ca merge asa!!!'' Suntem delesatori rau, de ce? Pentru ca unu mai ciuguleste pe ici pe colo, cate o sparla ceva si trece luna, il mai fura pe ala de langa el, ala la randu lui pe altu si se descurca romanu' !!! Se vede ce natie proasta suntem cand vezi la ce se uita romanu' .........la ''Romanii ARE talent'' lider de audienta la ora de varf sau la Capatos sa vada niste bagaboante, sau la Handy hour sa vada cine pe cine a mai babardit si sa nu mai spun ca pe toate posturile fie ele de sport,stiri,muzica si in curand va fi si pe cele de desene animate il vedem peeee........ Gigi Fecaliiiiii, daca Gigi Fecali trage o basina deja e Breaking News pe toate posturile nebunie pfffffffff......... astia suntem :wallbash: ne meritam soarta!!! Ultimul videoclip a lui BUG Mafia spune multe http://www.youtube.com/watch?v=3NaQDR_JnQo Vizionare placuta!!!

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 22 Feb 2013, 16:13

Daca "pingu" spune ca e asa, pai asa o fi...

http://www.realitatea.net/liderul-udmr- ... 19475.html

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 23 Feb 2013, 12:10

Si jegosu la primit baga-si-ar p... ma-sa!!!

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 04 Apr 2013, 21:07

In Suedia si Finlanda sunt gasti de skinhead care executa negri si arabi ...cred ca nu ar strica sa se intample acelasi lucru si in Romania in zonele Covasna si Harghita ...tot ce pot sa spun este ca asi dori sa izbucneasca un razboi ,legal ei vor devenii cotropitori in cazul asta si sper sa nu aiba suportul europei ...eu unul ma pun primul voluntar la mierlit de unguri indiferent de interesele europei .

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Apr 2013, 00:07

rapace scrie:tot ce pot sa spun este ca asi dori sa izbucneasca un razboi ,legal ei vor devenii cotropitori in cazul asta si sper sa nu aiba suportul europei ...
Te inseli... Habar nu ai cat de mult beneficiaza de suportul lor...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 05 Apr 2013, 01:10

Nu conteaza ca te cheama Pista sau Ion atat vreme cand in buletinu tau scrie la cetatenie Romana restu e can-can.
Haideti sa judecam de 3 ori inainte sa aruncam cu piatra.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 05 Apr 2013, 09:01

Ceea ce spun si alti aici este adevarat sunt zone in romania unde daca vb romana nu ti se raspunde decat cu nem tudom rumano .....deci asta este normal? sunt satul sa fiu luat la misto in tara mea si daca forta este o solutie atunci trebuie aplicata indiferent de consecinte, in cazul unei escaladari a situatiei in zona consider ca mai bine mor decat sa suport a fi calcat in picioare de cativa mizerabili parveniti ...niste emigranti mizerabili,pentru cei ce nu cunosc istoria vechea a Daciei va dau un linck despre ce reprezinta Romania si care este istoria sa de la inceputuri http://www.rapitori.ro/forum/adevarul-d ... 25256.html ..... sa ma las calcat in picioare de un popor migrator ce a ajuns aici in anul 1100 imi da fiori pe sira se pare ca sangele latin ce s-a infiltrat in venele noastre dacice a fost de foarte proasta calitate ...

Scrie răspuns