Pai bozgorii sunt stat in stat ii doare la daralau de romani, si mie mi s-a intamplat prin zonele alea, de 2 ori nu am fost servit, la un chiosc din Odorhei si altul in Tg-Mures pe pretextul ca nu stie limba, de parca vb japoneza!!! Daca se intampla asa ceva in Rusia ii executa Putin!!! Asta e, noi romanii suntem o natie de prosti, mereu am platit tribut tuturor si sa nu va fie de mirare daca or sa reuseasca bozgorii sa-si ia felia, ca pe noi o sa ne doara in ***!!! Uitati-va la bulgari, au iesit peste 100.000 in strada cand nu le-a convenit ceva, noua guvernantii si femeile daca ni le ia si le trimite la produs tot nu facem nimic vb aia ''- Lasa ba ca merge asa!!!'' Suntem delesatori rau, de ce? Pentru ca unu mai ciuguleste pe ici pe colo, cate o sparla ceva si trece luna, il mai fura pe ala de langa el, ala la randu lui pe altu si se descurca romanu' !!! Se vede ce natie proasta suntem cand vezi la ce se uita romanu' .........la ''Romanii ARE talent'' lider de audienta la ora de varf sau la Capatos sa vada niste bagaboante, sau la Handy hour sa vada cine pe cine a mai babardit si sa nu mai spun ca pe toate posturile fie ele de sport,stiri,muzica si in curand va fi si pe cele de desene animate il vedem peeee........ Gigi Fecaliiiiii, daca Gigi Fecali trage o basina deja e Breaking News pe toate posturile nebunie pfffffffff......... astia suntem

ne meritam soarta!!! Ultimul videoclip a lui BUG Mafia spune multe
http://www.youtube.com/watch?v=3NaQDR_JnQo Vizionare placuta!!!