o fi adevarat ??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: o fi adevarat ??
poate stiti poate nu
Discursul lui Putin in Duma de Stat a federatiei Ruse
"In Rusia traieste poporul rus,iar poporul rus nu admite nici un fel de afront al unai minoritati;acestea trebuie sa respecte Rusia,pe rusi si legile ,fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati;CINE FACE ALTFEL,ESTE INVITAT SA PARASEASCA IMEDIAT RUSIA!!
Nu Rusia are nevoie de minoritati ,ci ele au nevoie ca Rusia sa-i primeasca ,sa le ofere adapost,locuri de munca si hrana;
IN RUSIA TRAIESC DOAR RUSI!"
Membrii Dumei de Stat au aplaudat in picioare 5 minute!!!!
Pe cand si la noi unul cu c,o,a,i,e...???
Discursul lui Putin in Duma de Stat a federatiei Ruse
"In Rusia traieste poporul rus,iar poporul rus nu admite nici un fel de afront al unai minoritati;acestea trebuie sa respecte Rusia,pe rusi si legile ,fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati;CINE FACE ALTFEL,ESTE INVITAT SA PARASEASCA IMEDIAT RUSIA!!
Nu Rusia are nevoie de minoritati ,ci ele au nevoie ca Rusia sa-i primeasca ,sa le ofere adapost,locuri de munca si hrana;
IN RUSIA TRAIESC DOAR RUSI!"
Membrii Dumei de Stat au aplaudat in picioare 5 minute!!!!
Pe cand si la noi unul cu c,o,a,i,e...???
cand o sa ne ocupe.... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
cand te apuci sa inveti rusa?MuskMd scrie:cand o sa ne ocupe....

Ash, noroc ca suntem pretini!Ghenadie scrie:cand te apuci sa inveti rusa?MuskMd scrie:cand o sa ne ocupe....

Ghenadita ai sansa sa faci o afacere proprie pe forum ,deschizi o scoala de lb rusa,eu sunt primul care ma inscriuGhenadie scrie:cand te apuci sa inveti rusa?MuskMd scrie:cand o sa ne ocupe....

Prietene, stai la coada!rapace scrie:Ghenadita ai sansa sa faci o afacere proprie pe forum ,deschizi o scoala de lb rusa,eu sunt primul care ma inscriuGhenadie scrie:cand te apuci sa inveti rusa?MuskMd scrie:cand o sa ne ocupe....
![]()
![]()
![]()

Lasa ca o sa fim colegi de clasa si vezi tuD_ali scrie:Prietene, stai la coada!![]()
![]()
adica mai mult decat " nu zaietz, nu pagadi" ?Ghenadie scrie:cand te apuci sa inveti rusa?MuskMd scrie:cand o sa ne ocupe....

ma sincer....ma tot uit in jur si ma gandesc asa....
engleza o stiu...sa invat germana, sa invat rusa, sau sa invat chineza , naibii

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Chineza si germana, le zici chinezilor sa ocupe Germania si nu mai tre sa inveti rusa
@ D_ali si Rapace - no mereti voi si va faceti credit la banca

@ D_ali si Rapace - no mereti voi si va faceti credit la banca

Pai spune si tu o suma ...nu de alta dar sa stiu pe cati ani fac creditulGhenadie scrie:@ D_ali si Rapace - no mereti voi si va faceti credit la banca