Nevasta -- cum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul.
junior
junior

Mesaj de paul. » 25 Ian 2007, 10:57

si apropo?...de cand fumeaza marmota???... :roll:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Ian 2007, 11:17

paul. scrie:si apropo?...de cand fumeaza marmota???... :roll:
frate esti in urma :lol: :lol:

cat despre invizix am reusit 99% sa deslusesc misterul cu oareshce poze ajutatoare :twisted:

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 25 Ian 2007, 12:25

interesant topicul ! parca era despre neveste nu?

apropo: si daca era un el, dar era pe invers era mai bine?? hm?
sa vad cine se simte :lol:
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Ian 2007, 13:38

invisible scrie:....cand un forumist de aici crede ca marmotele inveles ciocolata ?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: ( a se intelege Michael )
asta e provocare :D ...eu nu am ce sa contrez cu tine,din partea mea poti fi "ea","el" sau ceva intre....mi-e egal.asa cum nu am nici cea mai mica problema nici cu sotia(care ma trimite la pescuit stiind ca e placerea mea dinainte de a o cunoaste,atunci cand vede ca ma uit nelinistit pe geam sa vad cum e vremea).deci va las sa va distrati,....desi eu zic ca acestui topic i-ar sta mai bine la cafenea,nu?
aviz moderatorilor dedicati sectiunii "discutii"/
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Ian 2007, 15:51

Michael scrie: ....deci va las sa va distrati,....desi eu zic ca acestui topic i-ar sta mai bine la cafenea,nu?
aviz moderatorilor dedicati sectiunii "discutii"/
mai lasam, ca nu e chiar pe langa pescuit

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 25 Ian 2007, 17:02

Cum nu e despre neveste ? fii atent ca e nevasta de pescar turbat ( sau pescaruta turbata ) !!! :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Ian 2007, 17:42

Stefan Tudose scrie:Mai lasa-ma soro cu asta cu marmotele ca ai fumat-o deja de cateva ori intr-un singur topic. Bine ca nu esti nevasta-mea.

Pikeman, repeta draga ca acusi incep tezele si te iau pe nepregatite.
mai Stefanel, nush ce te-ai atacat tu asa si te-ai lezat, probabil te-ai simtit cu musca pe cashula la afirmatiile mele :P ...din pacate tezele duse's demult , ce vremuri frumoase, ce vremuri :lol: asa ca sa fi fericit sa sti ca gramatica n-am mai facut dintr'a 8a (liceul la Informatica - romana se rezuma la Literatura si facultatea la Electronica), dar buba e ca tu nu vrei sa intelegi ca e mai usor la tastatura sa nu mai pun si "riglutza" la verbe si alte cuvinte...ma rog la fel cum fiecare citeste ce topicuri vrea , are si libertatea sa nu citeasca anumite expresii daca nu le intelege datorita lipsei punctuatiei :wink: zic s-o lasam mai moale cu discutiile aistea ca nush au rostu'....de acord? :wink:

Numa bine ....
Cat despre Invisible e un personaj virtual cum ii zice si nickul :twisted: totusi n-am elucidat misterul pozei .... adica nu ii inteleg rostul.... ma rog nu are legatura cu pescuitul asa ca "i'm out of here"

DonCarlo
junior
junior

Cand se opun nevestele....

Mesaj de DonCarlo » 25 Ian 2007, 19:25

Cand se opun nevestele , nu cred ca se opun pentru ca nu vor sa ne ducem noi in aer liber sa ne simtim bine la o partida de pescuit . Cauzele sunt altele si tin de intreaga relatie pe care am construit-o cu ele . Daca te-ai imbatat ca porcul aseara si ai uitat sa iei copilul de la gradinita , normal ca a doua zi , cand vrei sa te duci la pescuit , te lovesti de un zid numit…. nevasta .
EA vrea o dupa amiaza romantica de duminica …………TU vrei un weekend la pescuit ……. reactia ? ……. acelasi zid …! Cumperi o mulineta si intretinerea nu-i platita , nu e de mirare ca undita nu mai reusesti sa ti-o iei prea curand…
Eu am invatat din experienta ca trebuie sa dau un pic de la mine , ca sa primesc mult de la ea . Cand hobby-urile mele imi ofera un pic de timp liber……il ofer cu generozitate nevestei si , astfel , am surpriza placuta de a nu face cunostinta cu acel zid de care pomeneam mai sus . Mai mult , cand timpul e frumos , ma insoteste la pescuit si impreuna cu prietenii , mai punem si de un gratarel . Selectand prioritatile , gasim totusi resurse sa cumparam si mulineta si undita . Ascultati sfatul meu : daruiti un pic din ce stiti ca isi doreste nevasta de la voi…..si veti vedea cat primiti inapoi ! Sa ceri , dar sa nu dai nimic in schimb……nu e corect pentru ele , si intr-un final se rasfrange asupra ta !

invisible
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de invisible » 26 Ian 2007, 08:47

Don Carlo, perfect adevarat. Domnu' Tudose, nu cred ca se putea un raspuns mai "misogin" de atat .... probabil doar in cazul in care ma trimiteai la cratita. :wink: Asa ca ... raman prin zona, citesc si poate mai si postez.

Ionut, doar cu ajutor ma puteai identifica. :wink: Vorba ceea : "prietenii stie de ce ". :wink:

O zi buna tuturor.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Ian 2007, 09:39

in sfarsit un om care stie ce vorbeste si mare dreptate are ... DonCarlo
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns