Nevasta -- cum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
asta e provocareinvisible scrie:....cand un forumist de aici crede ca marmotele inveles ciocolata ?!?!![]()
![]()
![]()
( a se intelege Michael )

aviz moderatorilor dedicati sectiunii "discutii"/
Michael va recomanda Regulamentul forumului
mai Stefanel, nush ce te-ai atacat tu asa si te-ai lezat, probabil te-ai simtit cu musca pe cashula la afirmatiile meleStefan Tudose scrie:Mai lasa-ma soro cu asta cu marmotele ca ai fumat-o deja de cateva ori intr-un singur topic. Bine ca nu esti nevasta-mea.
Pikeman, repeta draga ca acusi incep tezele si te iau pe nepregatite.

Numa bine ....
Cat despre Invisible e un personaj virtual cum ii zice si nickul

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Cand se opun nevestele....
Cand se opun nevestele , nu cred ca se opun pentru ca nu vor sa ne ducem noi in aer liber sa ne simtim bine la o partida de pescuit . Cauzele sunt altele si tin de intreaga relatie pe care am construit-o cu ele . Daca te-ai imbatat ca porcul aseara si ai uitat sa iei copilul de la gradinita , normal ca a doua zi , cand vrei sa te duci la pescuit , te lovesti de un zid numit…. nevasta .
EA vrea o dupa amiaza romantica de duminica …………TU vrei un weekend la pescuit ……. reactia ? ……. acelasi zid …! Cumperi o mulineta si intretinerea nu-i platita , nu e de mirare ca undita nu mai reusesti sa ti-o iei prea curand…
Eu am invatat din experienta ca trebuie sa dau un pic de la mine , ca sa primesc mult de la ea . Cand hobby-urile mele imi ofera un pic de timp liber……il ofer cu generozitate nevestei si , astfel , am surpriza placuta de a nu face cunostinta cu acel zid de care pomeneam mai sus . Mai mult , cand timpul e frumos , ma insoteste la pescuit si impreuna cu prietenii , mai punem si de un gratarel . Selectand prioritatile , gasim totusi resurse sa cumparam si mulineta si undita . Ascultati sfatul meu : daruiti un pic din ce stiti ca isi doreste nevasta de la voi…..si veti vedea cat primiti inapoi ! Sa ceri , dar sa nu dai nimic in schimb……nu e corect pentru ele , si intr-un final se rasfrange asupra ta !
EA vrea o dupa amiaza romantica de duminica …………TU vrei un weekend la pescuit ……. reactia ? ……. acelasi zid …! Cumperi o mulineta si intretinerea nu-i platita , nu e de mirare ca undita nu mai reusesti sa ti-o iei prea curand…
Eu am invatat din experienta ca trebuie sa dau un pic de la mine , ca sa primesc mult de la ea . Cand hobby-urile mele imi ofera un pic de timp liber……il ofer cu generozitate nevestei si , astfel , am surpriza placuta de a nu face cunostinta cu acel zid de care pomeneam mai sus . Mai mult , cand timpul e frumos , ma insoteste la pescuit si impreuna cu prietenii , mai punem si de un gratarel . Selectand prioritatile , gasim totusi resurse sa cumparam si mulineta si undita . Ascultati sfatul meu : daruiti un pic din ce stiti ca isi doreste nevasta de la voi…..si veti vedea cat primiti inapoi ! Sa ceri , dar sa nu dai nimic in schimb……nu e corect pentru ele , si intr-un final se rasfrange asupra ta !
Don Carlo, perfect adevarat. Domnu' Tudose, nu cred ca se putea un raspuns mai "misogin" de atat .... probabil doar in cazul in care ma trimiteai la cratita.
Asa ca ... raman prin zona, citesc si poate mai si postez.
Ionut, doar cu ajutor ma puteai identifica.
Vorba ceea : "prietenii stie de ce ".
O zi buna tuturor.

Ionut, doar cu ajutor ma puteai identifica.

O zi buna tuturor.