Nevasta -- cum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nevasta -- cum?
Nu stiu altii cum sunt dar eu duc mereu o lunga munca de convingere inainte de a pleca la pescuit. Pentru cei care poseda (nevasta), cum procedati, cum argumentati (ceva sfaturi utile... panacee)? Asta ca tot e apa rece...
-
- veteran
Mai, la mine a fost usor de la inceput
, pur si simplu cred ca a inteles ce important e pentru mine pescuitul si mai mult chiar, a tras cu ochiul si a invatzat totul din zbor, pentru ca mai tarziu sa gasesc in ea partenerul perfect
....
cu toate ca in unele momente cred ca daca eram singur poate prindeam si eu un peste
:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=405
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=406
Eu va doresc sa aveti si voi parte de cel putzin de atata intzelegere de cat am avut si am eu!

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=405
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=406

Eu va doresc sa aveti si voi parte de cel putzin de atata intzelegere de cat am avut si am eu!

sa-ti spun sincer,pana anul trecut am fost si eu in situatia ta,dar de-atunci,mi se rupe!!!a implinit fiul meu 8 ani si-l duc cu mine la pescuit.
ar mai fi solutii,una pe care am practicat-o ani buni
inainte cu o zi de plecarea la peste,te dai pe langa ea, te lauzi si tu ca ai facut un "ciubuc" la scarbici pe care ai fi foarte fericit sa il inmanezi,sa-si cumpere si ea o crema etc.,o lasi sa te sarute,bla bla bla,dupa care:
MAMI...as merge si eu maine la pescuit,ce zici pot ?

ar mai fi solutii,una pe care am practicat-o ani buni

inainte cu o zi de plecarea la peste,te dai pe langa ea, te lauzi si tu ca ai facut un "ciubuc" la scarbici pe care ai fi foarte fericit sa il inmanezi,sa-si cumpere si ea o crema etc.,o lasi sa te sarute,bla bla bla,dupa care:
MAMI...as merge si eu maine la pescuit,ce zici pot ?

Cand am cunoscut o pe nevastamea acu 3 ani nici sa nu auda sa nu vada freun soi de peste in fatza ochilor.
De ziua ei i-am facut cadou o varga de carbon de 4 m cu toate cele necesare(mi-a dat cu ea in cap) si impreuna cu un prieten am planuit o balta in care exista caras destul de marisor : Vezi ca maine plecam la munte doua zile cu cortu
!!! Cand am intrat in giurgiu sa uitat foarte urat si mi-a zis : M-ai lucratttt...te ommooorrr...vreau acasaaaaaa samd.Bineinteles ca am ramas pe balta si la u moment dat imi zice incruntata : Ba sonel mi-ai luat unditza de acasa ? Da !!! Hai scote o ca vreau sa prind si io un peste........
URMARE :
Nu mai scap de ea ...imi da sfaturi pe balta...se documenteaza.....vrea lanseta sa dea dupa rapitor!!!
Io am scapat ...de certuri ...de itrebari de genu : Ba ce ai facut cu bani de salariu?.. Iti doresc la fel .....
Sunt ferm convins ca ai sa reusesti...Mai incearca
De ziua ei i-am facut cadou o varga de carbon de 4 m cu toate cele necesare(mi-a dat cu ea in cap) si impreuna cu un prieten am planuit o balta in care exista caras destul de marisor : Vezi ca maine plecam la munte doua zile cu cortu

URMARE :
Nu mai scap de ea ...imi da sfaturi pe balta...se documenteaza.....vrea lanseta sa dea dupa rapitor!!!
Io am scapat ...de certuri ...de itrebari de genu : Ba ce ai facut cu bani de salariu?.. Iti doresc la fel .....
Sunt ferm convins ca ai sa reusesti...Mai incearca
- exu...
- utilizator constant
Nici prin cap nu'mi trece, sa'i cumpar fro varga
A inteles ca tre' sa merg la pescuit si gata...binenteles ca nici prin cap nu'i trece sa vina cu mine, pot spune chiar, ca uraste pescuitu', iar asta mi se datoreaza
da's listinit, stiu ca si daca nu m'ar fi cunoscut pe mine, tot nu se'apuca de pescuit 

A inteles ca tre' sa merg la pescuit si gata...binenteles ca nici prin cap nu'i trece sa vina cu mine, pot spune chiar, ca uraste pescuitu', iar asta mi se datoreaza

ÃŽmi plac peştele...
cu plecatul la pescuit nu am probleme,ii spun ca plec si gata,nu prea comenteaza,problema mea este cu venitul de la pescuit,cand vin cu mana goala(90% din cazuri)
m-a pricopsit dumnezeu cu 2 "pelicani" in famile si mama si nevasta.

m-a pricopsit dumnezeu cu 2 "pelicani" in famile si mama si nevasta.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
la mine s-a dres situatia.
acum singurele animale pe care pune mana sunt pestii si cu mine.
stiti cu ce am prins-o?
nu cu prinsul, cu eliberatul.
a cuprins-o sentimentul ala...stiti voi!
si apoi, gata!
bine, nu exagerez nici eu...

acum singurele animale pe care pune mana sunt pestii si cu mine.

stiti cu ce am prins-o?
nu cu prinsul, cu eliberatul.

si apoi, gata!
bine, nu exagerez nici eu...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team