Nevasta -- cum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Nevasta -- cum?

Mesaj de daedalus » 22 Ian 2007, 17:37

Nu stiu altii cum sunt dar eu duc mereu o lunga munca de convingere inainte de a pleca la pescuit. Pentru cei care poseda (nevasta), cum procedati, cum argumentati (ceva sfaturi utile... panacee)? Asta ca tot e apa rece...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 18:41

La mine e simplu: stie ca nu pot fara PESCUIT(la peste, nu la altceva, sa nu se interpreteze :lol: ) si nu avem discutii! E crescuta pe treaba asta inca din timpul facultatii! :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2007, 18:50

Mai, la mine a fost usor de la inceput :D , pur si simplu cred ca a inteles ce important e pentru mine pescuitul si mai mult chiar, a tras cu ochiul si a invatzat totul din zbor, pentru ca mai tarziu sa gasesc in ea partenerul perfect 8) .... :evil: cu toate ca in unele momente cred ca daca eram singur poate prindeam si eu un peste :evil: :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=405
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=406
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Eu va doresc sa aveti si voi parte de cel putzin de atata intzelegere de cat am avut si am eu! :wink:

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 22 Ian 2007, 18:53

sa-ti spun sincer,pana anul trecut am fost si eu in situatia ta,dar de-atunci,mi se rupe!!!a implinit fiul meu 8 ani si-l duc cu mine la pescuit.

ar mai fi solutii,una pe care am practicat-o ani buni :oops:
inainte cu o zi de plecarea la peste,te dai pe langa ea, te lauzi si tu ca ai facut un "ciubuc" la scarbici pe care ai fi foarte fericit sa il inmanezi,sa-si cumpere si ea o crema etc.,o lasi sa te sarute,bla bla bla,dupa care:
MAMI...as merge si eu maine la pescuit,ce zici pot ? :lol: :lol: :lol:

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 22 Ian 2007, 19:30

Cand am cunoscut o pe nevastamea acu 3 ani nici sa nu auda sa nu vada freun soi de peste in fatza ochilor.
De ziua ei i-am facut cadou o varga de carbon de 4 m cu toate cele necesare(mi-a dat cu ea in cap) si impreuna cu un prieten am planuit o balta in care exista caras destul de marisor : Vezi ca maine plecam la munte doua zile cu cortu :evil: !!! Cand am intrat in giurgiu sa uitat foarte urat si mi-a zis : M-ai lucratttt...te ommooorrr...vreau acasaaaaaa samd.Bineinteles ca am ramas pe balta si la u moment dat imi zice incruntata : Ba sonel mi-ai luat unditza de acasa ? Da !!! Hai scote o ca vreau sa prind si io un peste........

URMARE :
Nu mai scap de ea ...imi da sfaturi pe balta...se documenteaza.....vrea lanseta sa dea dupa rapitor!!!

Io am scapat ...de certuri ...de itrebari de genu : Ba ce ai facut cu bani de salariu?.. Iti doresc la fel .....
Sunt ferm convins ca ai sa reusesti...Mai incearca

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 22 Ian 2007, 19:46

Nici prin cap nu'mi trece, sa'i cumpar fro varga :twisted:
A inteles ca tre' sa merg la pescuit si gata...binenteles ca nici prin cap nu'i trece sa vina cu mine, pot spune chiar, ca uraste pescuitu', iar asta mi se datoreaza :D da's listinit, stiu ca si daca nu m'ar fi cunoscut pe mine, tot nu se'apuca de pescuit :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Ian 2007, 19:57

cu plecatul la pescuit nu am probleme,ii spun ca plec si gata,nu prea comenteaza,problema mea este cu venitul de la pescuit,cand vin cu mana goala(90% din cazuri) :oops:
m-a pricopsit dumnezeu cu 2 "pelicani" in famile si mama si nevasta. :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Ian 2007, 20:15

la mine s-a dres situatia. :)
acum singurele animale pe care pune mana sunt pestii si cu mine. :roll:
stiti cu ce am prins-o?

nu cu prinsul, cu eliberatul. 8) a cuprins-o sentimentul ala...stiti voi!
si apoi, gata!

bine, nu exagerez nici eu...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 22 Ian 2007, 20:18

da voi de fond de protocol nu stiati ? e de nerefuzat :D

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 22 Ian 2007, 20:47

la mine situatia sa schimbat in timp!desii la inceputuri nu avea nimic impotriva acum isi arata coltii :evil:
da ma tin tare! oricum nu pot trai fara pescuit!!!!

Scrie răspuns