Nevasta -- cum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Re: Nevasta -- cum?

Mesaj de Vali Vesa » 22 Ian 2007, 20:59

daedalus scrie:...ceva sfaturi utile... panacee...
ii lasi cardul si codul pin :lol: :lol:

Glumesc... nevestei mele nu-i place de loc pescuitul, DA DE LOC! Buunnn...
Zic, merg la pescuit, liniste, aer curat, ce zici mergi si tu? Merg zice ea. Dupa o zi se da de ceasul mortii sa mergem acasa. Asa o data, de doua ori... dupa aia zice, "stii ce, nu vrei sa mergi singur?" :lol: :lol: :lol:
Liber oricand, mai putin sarbatorile legale si zilele de nastere ale noastre si ale prietenilor (care dau petreceri). :wink:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 22 Ian 2007, 23:19

Prima data cind m-am dus la pescuit a zis ca numai nebunii si homosexualii se duc la pescuit.Dupa un timp am dus-o la o balta unde a prins carasei.De atunci ea e cea care zice :cind mergem la pescuit?

Recordul la capturi il detine ea :wallbash: .Am si un avntaj ,ori de cite ori vede ceva nou nu intreaba cit a costat ci la ce foloseste .

Daca de anul trecut am inceput si eu la rapitor cu artificiale vreau sa o invat si pe ea anul acesta .

Sper sa fiti toti norocosi ca mine la capitolul"intelegere" iar eu sa fiu norocos ca voi la prins peste :bere:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Ian 2007, 23:39

PODOSU DOREL scrie: Sper sa fiti toti norocosi ca mine la capitolul"intelegere" iar eu sa fiu norocos ca voi la prins peste :bere:
dorele,
vezi ca il manii pe dumnezeu,nu crezi ca ceri prea mult? :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 22 Ian 2007, 23:51

@adiwolf

sti cum se spune :cere si ti se va da :wink:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 22 Ian 2007, 23:56

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 23 Ian 2007, 01:01

adiwolf scrie:
PODOSU DOREL scrie: Sper sa fiti toti norocosi ca mine la capitolul"intelegere" iar eu sa fiu norocos ca voi la prins peste :bere:
dorele,
vezi ca il manii pe dumnezeu,nu crezi ca ceri prea mult? :lol:
muhahahhahhaa adi esti mortal!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Ian 2007, 09:04

pe 22.09.2007 ma insor.

in cei 3 ani de cand sunt cu viitoarea nevasta, pot spune ca am trecut prin toate fazele, inclusiv "EU sau pescuitul!"
i-am spus ca ar fi mai bine sa nu-i dau un raspuns... :twisted: ... si sa ne mai gandim...sa mai lasam de la noi.
intre timp vizite la parintii ei...cu un pestic (tata-socru e mort dupa peste), cu doi pestici... si uuite asa incet incet...ne-am inteles.. avenit si cu mine la pescuit...cu barca.. pe mal... e drept ca nu mai tarziu de luna octombrie, si nu mai devreme de aprilie; ii place sa prinda, dar nu pune mana pe p[esti sub nici o forma. a prins odata un strapazan la litra si noroc ca toate jigurile mele nu au spin...a scuturat din lanseta si gata eliberarea.
daca ne iubim... exista si intelegere! :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2007, 09:19

ovidiule, e o capcana
mai ai timp
fuuuuuuuuuuuuuuuuugi ! :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Ian 2007, 09:35

scapa cat mai poti...mai ai o sansa! :D

marcel gheorghita
senior
senior

Nevasta--cum?

Mesaj de marcel gheorghita » 23 Ian 2007, 09:38

Fratilor, care mai aveti o sansa si nu v-ati insurat!.....Nu repetati greselile altora!
Eu sunt insurat de vreo 3 luni, dupa vreo 8 ani de prietenie, si acuma parca e mai rau decat inainte: ca de ce nu stau cu ea acasa, ca de ce dau banii nostri pe voblere, fire, ca-s destul de scumpe, dar daca tot l-am luat nu il ei, sa-si faca si ea o trusa micuta, ca sa nu ceara tot timpul de la mine, dar hai ca merge si ea cu tine la pescuit, de parca as avea curaj sa plec in alta parte......si cand prinde mai mult ca tine, sa vezi atunci atitudine...hai sa facem concurs, sa vedem cine e mai bun.....of!
Ei, dar una peste alta, mai merge vrajeala cu uite ti-am luat un bat nou, din carbon (bineinteles ca e pt mine.... :twisted: )....Oare ce ne-am face fara ele, ne-am plictisi? (nu cred, more fishin').....

Scrie răspuns