Nevasta -- cum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul.
junior
junior

Mesaj de paul. » 26 Ian 2007, 11:29

Mda...asta depinde si in ce stare de spirit esti tu...ca daca dupa o sapt de lucru ajungi vineri seara acasa si te culci rupt....te trezesti sambata dimineata dupa ce ai visat toata noaptea cleni de 2 kile si vrei sa iti faci bagajul...io cred ca e si normal sa nu existe nimeni in lumea asta care sa imi zica NU MERGI NICAIERI...MAI...PORCULE.....bine( nu e cazul meu dar oricum tine de educatia amandoura si de relatia, pe care cum cu gura de aur ai spus si tu, AU CONSTRUIT-O IMPREUNA)..
oricum daca ii spui cu o zi inainte ca ai vrea......maine...nu cred ca zice nu...asta daca esti si tu gigel in alte circumstante....
PS:ce bine ca nu beau...si ca n-am nimic de rezolvat la gradinita :? :? :?

DonCarlo
junior
junior

CULEGI CEEA CE SEMENI

Mesaj de DonCarlo » 26 Ian 2007, 16:43

Eu unul am observat ....cand o tratez ca pe-o iubita.....nu-mi spune nicioadata nu ! Daca in schimb sunt tratate si privite ca neveste acre de care vrei sa scapi ducandu-te la pescuit cu baietii....atunci reactioneaza precum o tratezi ! Simplu, nu?

:respekt:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 16 Feb 2007, 22:07

Doi tipi stateau de vorba:

Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate. Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acum? Iar ea a zis cuvintele de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat. La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa la un restaurant de lux, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiune cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate. A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante. Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas de faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubita. Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa. Eu, abia m-am abtinut cand iam zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus. Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis
- Cum ?!?! - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi. Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 22 Feb 2007, 17:55

E tare faza dar... nu as avea curajul sa-i inscenez nevesti-mi asa ceva !!! daca nu m-ar ucide pe loc , sigur ar face-o in timp ; o morte sigura si lenta !!! :lol: :lol: :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Feb 2007, 19:05

Da :D ai gasi intamplator mai mult gauri in barca..... tot intamplator toate lingurile confectionate in ultimii 3 ani si cutia cu voblere o sa dispara subit.... te mai trezeti si cu zgariaturi pe bete.... mai face cadou cate o mulineta de-a ta la cate un nevoias ca sa aiba si el cu ce sa-si faca rost de ceva d'ale gurii.... :D

e... asta moarte sigura si lenta :twisted: :twisted:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 22 Feb 2007, 21:24

Dupa o asa faza, cand ajungi acasa si iti pune de mancare, trebuie sa o pui pe ea sa guste de la tine din farfurie si deabea dupa o juma' de ora sa te apuci sa mananci. :twisted:

:lol: :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Feb 2007, 21:25

PASARI! da-le dreacu...

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 26 Feb 2007, 05:06

Costi , cred ca as scapa ieftin numai cu atit ! :?
Panda , problema nu s-ar rezuma numai la ce-mi pune sa mananc ... m-as muta singur in alta camera seara la culcare si...as inkide usa ...pe dinauntru ! poti sa stii ce idei le vin noaptea mai ales dupa o faza ca asta ? :lol:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 26 Feb 2007, 10:00

Se preface ca nu este suparata pana intr-o zi cand spune:
-Iubituleeeee.........Ti-am umplut vana sa faci baitza.....!!!
Normal sa o intrebi daca nu cumva s-a racit apa la care ea raspunde:

-La concentratia de soda caustica chiar nu mai conteaza temperatura apei..... :twisted:

:shock: :twisted: :shock: :twisted:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 26 Feb 2007, 10:09

Bai fratilo da sadici mai sunteti !
De unde atata imaginatie si de unde atattea neveste plecat cu pluta pe dunare(speranta moare ultima da nu mai pleaca odata) ?

Scrie răspuns