Nevasta -- cum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Sa revenim la jumatatile noastre....
Deci,la inceput cam greu cu plecatul(unde te duci,cu cine te duci,de ce trebuie sa plecati cu noaptea in cap ,de ce veniti asa tarziu),mai apoi a devenit suspicioasa si a inceput sa vrea sa vina cu mine,dupa aceea........dezastruu!!!!!
Acum este destul de greu sa mai plec fara ea,in delta trebuie sa ma duc special pentru a pescui sotia si mai apuc o partida singur cu amicii doar in noiembrie cand nu mai vrea la peste.
Oricum, vrem nu vrem sunt ale noastre si ne ducem crucea pana la final.
Deci,la inceput cam greu cu plecatul(unde te duci,cu cine te duci,de ce trebuie sa plecati cu noaptea in cap ,de ce veniti asa tarziu),mai apoi a devenit suspicioasa si a inceput sa vrea sa vina cu mine,dupa aceea........dezastruu!!!!!
Acum este destul de greu sa mai plec fara ea,in delta trebuie sa ma duc special pentru a pescui sotia si mai apuc o partida singur cu amicii doar in noiembrie cand nu mai vrea la peste.
Oricum, vrem nu vrem sunt ale noastre si ne ducem crucea pana la final.
ba fratilor, ma uimiti de atata interes, ce daca e o EA, nare voie??? io zic sa deschideti un topic de pariat , sau un sondaj
doamne ce vati aprins, stia si ea ca se va intampla asta

Always C&R
http://www.bscteam.ro
- Stefan Tudose
- Moderator
Pikeman,
mai ia o carte de gramatica in mana, mai inveti si tu niste lucruri care sa-ti foloseasca in viata, nu o mai arde aiurea pe forumuri, ca intr-un an- doi vine bacul si ar fi rusinos sa pici tocmai la limba materna.
mai ia o carte de gramatica in mana, mai inveti si tu niste lucruri care sa-ti foloseasca in viata, nu o mai arde aiurea pe forumuri, ca intr-un an- doi vine bacul si ar fi rusinos sa pici tocmai la limba materna.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
u are boring me nowStefan Tudose scrie:Pikeman,

P.S. pentru cei ofensati de limbajul meu gramatical am sa fac o traducere la postul de mai sus dupa o consultatie cu domnu' Pruteanu "nare"= "nu are" sau "n-are" si "vati" = "v-ati"
P.S2. am vazut topicuri redactate mai prost cu greseli nu din lene de a pune "-" ci efectiv la cuvinte, am mai vazut si topicuri din alte tari cu greseli, dar nimeni nu comenta ca pe la noi...deh Romania "za country of all (BAD) posibilities"
P.S.3 si ceva on-topic ...prietenei mele nu ii place pescuitul , a fost cu mine de 2,3 ori "la bronzat" si cand a vazut ca nu prea e bagata in seama a renuntat sa mai vina

Always C&R
Morgasmic people. M-ati binedispus cum nu se putea mai bine. Cel mai aproape de adevar a fost pikeman. Ati reactionat exact asa cum credeam. Ionut, are cine sa ma invete, multumesc de invitatie. Plus ca am trecut de varsta la care imi dau intalniri pe net.
Adelin, bag de seama ca nu te uiti cu atentie la poza mea. Dar mai stii ?!? Poate ca am moaca de barbat si nimeni nu m-a atentionat pana acum.
Raduliviu70, pot sa-ti spun ca si eu reactionam exact la fel. Pana la urma ... mi-am revenit. Si asta pentru ca el, pescarul turbat, a stiut cum sa baordeze problema.
Ionut, daca stam sa facem o analiza psihologica a limbajului ce ar trebui sa deduc, cand un forumist de aici crede ca marmotele inveles ciocolata ?!?!
( a se intelege Michael )

Raduliviu70, pot sa-ti spun ca si eu reactionam exact la fel. Pana la urma ... mi-am revenit. Si asta pentru ca el, pescarul turbat, a stiut cum sa baordeze problema.

Ionut, daca stam sa facem o analiza psihologica a limbajului ce ar trebui sa deduc, cand un forumist de aici crede ca marmotele inveles ciocolata ?!?!

- Stefan Tudose
- Moderator
Mai lasa-ma soro cu asta cu marmotele ca ai fumat-o deja de cateva ori intr-un singur topic. Bine ca nu esti nevasta-mea.
Pikeman, repeta draga ca acusi incep tezele si te iau pe nepregatite.
Pikeman, repeta draga ca acusi incep tezele si te iau pe nepregatite.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
-
- veteran
tu esti o eainvisible scrie:Ionut, daca stam sa facem o analiza psihologica a limbajului ce ar trebui sa deduc, cand un forumist de aici crede ca marmotele inveles ciocolata ?!?!![]()
![]()
![]()
( a se intelege Michael )
marmota este o ea
tu esti marmota

fugi fugutza si da-l pe urs de-a dura ca nu are ciocolata destule bule