neo din galati
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- utilizator nou
hai sa o dam pe bune
eu sunt crapar ....cu buget redus
imi permit sa ies la pescuit doar i weekend si nu ratez nici unul....
acummmm
atzi scrtis 34 de pagini....
v-atzi **** in *** pt 30 lei in plus....
subliniez....sunt persoana fizica....nu am nik de a face cu asociatziile sau....nenorocitul de stat....roman
...inregistreaza?....k.....no problem....
ma...pun pariu ca 50% din voi aia seniori sau juniori sau,,,,,,ce mai conteaza.....suntetzi aia la care le adun eu bidoanele de PVC si cutiile de bere de la locurile de pescuit....sau suntetzi aia care arunca paralel cu malul....sau....mai grav.....naditzi cu porumb crud...
Nu va e rushine mai?....ar trebui ca statul sa va puna taxa speciala...., nu ii mai bag in calcul pe cei care vin cu orchestra dupa ei pe balta....
**** in gura statul roman pt aberatziii, sa fie clar....dar....despre voi....pescari de kk de care ma lovesc de fiecare data pe baltzi.....ce mai pot comenta?....aaaa....da pot...suntetzi tari in gura !!!
imi permit sa ies la pescuit doar i weekend si nu ratez nici unul....
acummmm
atzi scrtis 34 de pagini....
v-atzi **** in *** pt 30 lei in plus....
subliniez....sunt persoana fizica....nu am nik de a face cu asociatziile sau....nenorocitul de stat....roman
...inregistreaza?....k.....no problem....
ma...pun pariu ca 50% din voi aia seniori sau juniori sau,,,,,,ce mai conteaza.....suntetzi aia la care le adun eu bidoanele de PVC si cutiile de bere de la locurile de pescuit....sau suntetzi aia care arunca paralel cu malul....sau....mai grav.....naditzi cu porumb crud...
Nu va e rushine mai?....ar trebui ca statul sa va puna taxa speciala...., nu ii mai bag in calcul pe cei care vin cu orchestra dupa ei pe balta....
**** in gura statul roman pt aberatziii, sa fie clar....dar....despre voi....pescari de kk de care ma lovesc de fiecare data pe baltzi.....ce mai pot comenta?....aaaa....da pot...suntetzi tari in gura !!!
-
- utilizator nou
realitate
astept rsp....iar adminii sa ma scuze...ca toti ceilaltzi ce nu se simt cu musca pe caciula
Re: asa sa faceti,bagati-le bani in buzunar degeaba!
SENIOR,SENIOR scrie:![]()
![]()
![]()
ai uitat sa dai copy-paste la "quote"
vezi, daca faci pauze si te relaxezi: iti pierzi indemanarea

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
....si care orchestra ca astia la rapitori isi baga ai dreacu gramofonu in rucsac.....
.....si intradevar arunca in lungul malului de numai are nimeni loc de ei ...
...si nici macar nu arunca odata si gata....arunca ...o scot....iar arunca ...iar o scot....
asa ca la sex....un dute vino de iti vine sa-i ****...
.....si intradevar arunca in lungul malului de numai are nimeni loc de ei ...
...si nici macar nu arunca odata si gata....arunca ...o scot....iar arunca ...iar o scot....
asa ca la sex....un dute vino de iti vine sa-i ****...

-
- utilizator nou
fara paravan
Eu sunt Pasain4carp(neo_gl_) din GL care tzin un hub pe banii mei, fara profit....utilizand un computer personal....un site in lucru si un blog.
Asta pot sa fac eu pt pescari !!!!
De la mine pot sa ia macar filme educationale....C/R
Voi ce facetzi?......divagatzii?
De ar fi numai...atat....
Asta pot sa fac eu pt pescari !!!!
De la mine pot sa ia macar filme educationale....C/R
Voi ce facetzi?......divagatzii?
De ar fi numai...atat....