orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
miky
- veteran

neo_galati,
cu porumb fiert nadesc numa aia care dau la plastice moi si cu boblere,... si aia o fac tot pe persoana fizica, deci nu-i baga pe toti in aceeasi oala
astia cu tablele. dau cu cocolos de shpan, ****-i capra !
esti cam suparat tu de fel in seara asta... sigur n-ai gresit saitu ? si craparii, chiar daca pe persoana fizica, au saitu lor... vezi pe acolo, poate gasesti muzica care-ti place

-
dragos74
- veteran

.....fiutuva-n bot de lesinati....da cand puneti bob de porumb pe ancora de la lingura cum e ma....
....si daca vine unul si spune adevarul ....adevarat tari in gura....
....macar daca a-ti intra si voi pe hubul omului sa vedeti cat e de munca..
...da nu voi sa hoinariti pe toate apele si sa va **** pe voi pt trei sute
....dar daca a-ti fi ca el ...doar cu o balta in tot judetul....adevarat ca are si muzica dar orisicum...
....labargiilor...

-
neo_galati
- utilizator nou

-
mc Drados
Miky.......din cate am citit eu asha fugar...pareai baiat de baiat.
m-am inshelat?........sau nu m-ai intzeles?
-
neo_galati
- utilizator nou

-
miky scrie:neo_galati,
cu porumb fiert nadesc numa aia care dau la plastice moi si cu boblere,... si aia o fac tot pe persoana fizica, deci nu-i baga pe toti in aceeasi oala
astia cu tablele. dau cu cocolos de shpan, ****-i capra !
esti cam suparat tu de fel in seara asta... sigur n-ai gresit saitu ? si craparii, chiar daca pe persoana fizica, au saitu lor... vezi pe acolo, poate gasesti muzica care-ti place

Degeaba ai carte...daca nu ai...fler...sau....caracter !!!!

-
dragos74
- veteran

...cu placere....

-
miky
- veteran

pai deh,... ce sa inteleg ca io din 4-5 mesaje nu prea am avut ce sa te inteleg... decat ca esti cam suparat pe majoritatea lumii de pe aici pe care ii banui de toate alea, desi... n-ai dovezi... iar aia cu "cine nu se simte cu musca pe caciula"... e cam ambigua... fii sigur ca nici unul nu se "simte" cu musca pe caciula... sau te astepti sa ridice vreunu doua degete ?..
asa ca in lipsa alora care recunosc,... se cheama ca ai cam intrat jignind asa la nimereala in stanga si-n dreapta...
si inca o chestie ca sa vezi ca le cam dai in bara : astia cu spinu nu dau cu bobu de porumb crud (habar n-am ce e rau in asta ), si nici nu prea umbla cu muzica pe maluri, ca spinul se face cam din miscare,...
aia cu bambine si mamaligi,... aia da, aia stau locului cu sezlonguri si gratare / beri... au ce muzica vrei... dar aia sunt pe alt sait... deci ai cam gresit adresa cand acuzi...
sau asa vrei sa te placa lumea ? ...
-
neo_galati
- utilizator nou

-
miky scrie:pai deh,... ce sa inteleg ca io din 4-5 mesaje nu prea am avut ce sa te inteleg... decat ca esti cam suparat pe majoritatea lumii de pe aici pe care ii banui de toate alea, desi... n-ai dovezi... iar aia cu "cine nu se simte cu musca pe caciula"... e cam ambigua... fii sigur ca nici unul nu se "simte" cu musca pe caciula... sau te astepti sa ridice vreunu doua degete ?..
asa ca in lipsa alora care recunosc,... se cheama ca ai cam intrat jignind asa la nimereala in stanga si-n dreapta...
si inca o chestie ca sa vezi ca le cam dai in bara : astia cu spinu nu dau cu bobu de porumb crud (habar n-am ce e rau in asta ), si nici nu prea umbla cu muzica pe maluri, ca spinul se face cam din miscare,...
aia cu bambine si mamaligi,... aia da, aia stau locului cu sezlonguri si gratare / beri... au ce muzica vrei... dar aia sunt pe alt sait... deci ai cam gresit adresa cand acuzi...
sau asa vrei sa te placa lumea ? ...
Omule...asta nu imi apartzine...cu bobu , spining...alea alea....
eu doar am prins momentul ca posteaza ceva lome aici si am vrut sa trag un semnal de alarma....doar atat...app. te simtzi?
-
neo_galati
- utilizator nou

-
Imi pare rau ca am divagat topicul un pic,...ma retrag,.....dar...Miky.....atitudinea ta ca si a multor altora...e de microbist de fotbal...nu de pescar sportiv.....sa stii asta.
-
neo_galati
- utilizator nou

-
Fir cu dril...pt. toti pescarii sportivi !!!!!
-
dragos74
- veteran

miky nu te supara dar tu de obicei faci pe filozoful si esti greu de inteles....
....ce dreacu nu poti sa ti-o bagi si tu direct ....fara prea multa vrajeala ....
....asa ca neo_.....
....ca doar deaia e siteul asta .....sau si tu te plangi pt. trei sute.....
....iar boabele crude sa sti ca fermenteaza .....si ar fi bine sa sti asta pt binele lipanilor .....cand ii nadesti....
...sau tu chiar folosesti porumb crud....