Poate te mai prind la Vadu Rosu la primavara...fishi scrie:Dane,,Pescuitul la crap dauneaza grav sanatatii''...........................................................mintale, in unele cazuri

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Poate te mai prind la Vadu Rosu la primavara...fishi scrie:Dane,,Pescuitul la crap dauneaza grav sanatatii''...........................................................mintale, in unele cazuri
dak esti de la mediul rural,ramai acolo....taicanoe scrie:1 - care p u l a mea ai splituit de la postarea mea ? pai daca tot ai splituit si ai dat titlul topicului Neo din Galati de ce n-ai facut-o de la postarea respectivului ?
sau esti tot ala care a sters si mesajul de pe topicul "Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA" ?
Poti da o explicatie logica si de bun simt ???
Tu incearca sa scrii literar, sa ne demonstrezi ca nu esti" de la mediul rural" ci " din mediu rural"rolandpopcev scrie:dak esti de la mediul rural,ramai acolo....taicanoe scrie:1 - care p u l a mea ai splituit de la postarea mea ? pai daca tot ai splituit si ai dat titlul topicului Neo din Galati de ce n-ai facut-o de la postarea respectivului ?
sau esti tot ala care a sters si mesajul de pe topicul "Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA" ?
Poti da o explicatie logica si de bun simt ???![]()
![]()
iar moderatorii kre accepta astfel "din" .... langaje,pakt,renuntam la discutiile civilizate...Xcum,ciobane,ai noroc k esti asa departe,k ti-asi arata eu tie...taicanoe scrie:rolandpopcev
ba nesimtitule ce te bagi in discutii care te depasesc ?
cu singurul tau neuron oricum nu esti capabil sa intelegi ceva.
sau tu esti de la oras ? ti-ai lasat opincile la bariera si acum vrei sa te dai antelctual ? Cine p u l a mea esti tu sa raspunzi in locul moderatorului ? vreun limbist, vreo sluga ? nu poti sa-ti vezi de treaba ta ?