neo din galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 26 Ian 2009, 17:58

fishi scrie:Dane,,Pescuitul la crap dauneaza grav sanatatii''...........................................................mintale, in unele cazuri
Poate te mai prind la Vadu Rosu la primavara... :lol: :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Ian 2009, 19:08

Te oftici ca nu ai primit medalie si diploma.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Ian 2009, 20:53

1 - care p u l a mea ai splituit de la postarea mea ? pai daca tot ai splituit si ai dat titlul topicului Neo din Galati de ce n-ai facut-o de la postarea respectivului ?
sau esti tot ala care a sters si mesajul de pe topicul "Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA" ?
Poti da o explicatie logica si de bun simt ???
S'altare și bunăstare !

rolandpopcev
junior
junior

vb coane frumos,k mai citesc copii....

Mesaj de rolandpopcev » 26 Ian 2009, 21:49

taicanoe scrie:1 - care p u l a mea ai splituit de la postarea mea ? pai daca tot ai splituit si ai dat titlul topicului Neo din Galati de ce n-ai facut-o de la postarea respectivului ?
sau esti tot ala care a sters si mesajul de pe topicul "Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA" ?
dak esti de la mediul rural,ramai acolo.... :!: :idea: 8)
tot respectul!

radov1c1
junior
junior

Re: vb coane frumos,k mai citesc copii....

Mesaj de radov1c1 » 26 Ian 2009, 21:55

rolandpopcev scrie:
taicanoe scrie:1 - care p u l a mea ai splituit de la postarea mea ? pai daca tot ai splituit si ai dat titlul topicului Neo din Galati de ce n-ai facut-o de la postarea respectivului ?
dak esti de la mediul rural,ramai acolo.... :!: :idea: 8)
Tu incearca sa scrii literar, sa ne demonstrezi ca nu esti" de la mediul rural" ci " din mediu rural"
Devoted to fishing

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Ian 2009, 22:05

rolandpopcev
ba nesimtitule ce te bagi in discutii care te depasesc ?
cu singurul tau neuron oricum nu esti capabil sa intelegi ceva.
sau tu esti de la oras ? ti-ai lasat opincile la bariera si acum vrei sa te dai antelctual ? Cine p u l a mea esti tu sa raspunzi in locul moderatorului ? vreun limbist, vreo sluga ? nu poti sa-ti vezi de treaba ta ?
S'altare și bunăstare !

rolandpopcev
junior
junior

nesimtit esti tu si cu ai tai fraiere de pe la resita...

Mesaj de rolandpopcev » 26 Ian 2009, 22:24

taicanoe scrie:rolandpopcev
ba nesimtitule ce te bagi in discutii care te depasesc ?
cu singurul tau neuron oricum nu esti capabil sa intelegi ceva.
sau tu esti de la oras ? ti-ai lasat opincile la bariera si acum vrei sa te dai antelctual ? Cine p u l a mea esti tu sa raspunzi in locul moderatorului ? vreun limbist, vreo sluga ? nu poti sa-ti vezi de treaba ta ?
iar moderatorii kre accepta astfel "din" .... langaje,pakt,renuntam la discutiile civilizate...Xcum,ciobane,ai noroc k esti asa departe,k ti-asi arata eu tie... 8) Si dak esti curios de o rafuiala ca-ntre barbati,te invit muistule(in replik la limbist) la tri reprize pe tatami,dar fara ksk si manusi...Huooo taranoilor fara cei 7 ani de-aksa! Mai oameni buni-moderatorii!!!-ce faceti dom'le,dati-i afara fara drept de-a mai posta pe site pe cei ce folosesc un astfel de limbaj! :!: :?:
tot respectul!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Ian 2009, 22:32

ba boul balti eu nu te-am amenintat ... ti-am zis ca singurul tau neuron e si ala defect . vad ca de oftica nici nu mai vezi tastele. Ia o pauza, mai pupa-n *** vreun moderator si mai vorbim.
S'altare și bunăstare !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Ian 2009, 22:33

@ rolandpopcev

...du-te sufla-ti nasul...pe tatami :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 26 Ian 2009, 23:14

taicanoe, nu ti-am sters niciun mesaj, iar splitul asta eu l-am facut.
threadul ala sau celalalt pe aceeasi tema "permise 2009 & co" am mai incercat sa il curat de offtopicarealea lui SENIOR si am explicat acolo ca am pierdut mai mult de o ora sa o fac, timp in care mi-a expirat sesiunea si am pierdut toata munca.
de data asta am facut curatenie de ce s-a scris la sfarsit, si sincer, primul post offtopic a fost al tau asa ca am inceput selectia de acolo.
nu-i site de domnisoare, dar parca limbajul asta e prea mult si pt cafenea, iar eu nefiind amator de arena, ma poti injura pe privat cu toate ca nu cred ca iti voi raspunde.

las threadul asta inca deschis pt reply public daca doresti sa il faci, altfel o sa il inchid (daca am drepturi aci :D )

Închis