neo din galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

miky
veteran
veteran

Re: hai sa o dam pe bune

Mesaj de miky » 26 Ian 2009, 00:15

neo_galati scrie:...pun pariu ca 50% din voi ....suntetzi aia la care le adun eu bidoanele de PVC si cutiile de bere de la locurile de pescuit....sau suntetzi aia care arunca paralel cu malul....sau....mai grav.....naditzi cu porumb crud...
pe aici is cam 6000 de forumisti...
tu cand zici "ceva lome" te gandesti la vreo 3000 ? ca cam asa se intelege...
si cand zici ca "sa va fie rusine"... tragi un semnal de alarma ?
io nu ma simt, tu esti ca iesit de pe stadion... n-ar fi rau ca tu sa simti nevoia de a adresa niste scuze...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 26 Ian 2009, 01:00

de acord cu Miky !
da stau si ma intreb : " cu cine o fi avand omu asta ceva .......?'' :roll:
Cu noi sigur nu .O fi vorba de o confuzie ........mai mult ca sigur :roll:

rolandpopcev
junior
junior

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Mesaj de rolandpopcev » 26 Ian 2009, 07:32

neo_galati scrie:eu sunt crapar ....cu buget redus
imi permit sa ies la pescuit doar i weekend si nu ratez nici unul....
acummmm
atzi scrtis 34 de pagini....
v-atzi **** in *** pt 30 lei in plus....
subliniez....sunt persoana fizica....nu am nik de a face cu asociatziile sau....nenorocitul de stat....roman
...inregistreaza?....k.....no problem....
ma...pun pariu ca 50% din voi aia seniori sau juniori sau,,,,,,ce mai conteaza.....suntetzi aia la care le adun eu bidoanele de PVC si cutiile de bere de la locurile de pescuit....sau suntetzi aia care arunca paralel cu malul....sau....mai grav.....naditzi cu porumb crud...
Nu va e rushine mai?....ar trebui ca statul sa va puna taxa speciala...., nu ii mai bag in calcul pe cei care vin cu orchestra dupa ei pe balta....
**** in gura statul roman pt aberatziii, sa fie clar....dar....despre voi....pescari de kk de care ma lovesc de fiecare data pe baltzi.....ce mai pot comenta?....aaaa....da pot...suntetzi tari in gura !!!
Bine le-ai spus-o! :!: :!: :!: 8)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Ian 2009, 10:06

neo_galatzi,aparitia ta e cam ca a microbistului din imagine,ca tot vine vorba de microb si sport
http://www.youtube.com/watch?v=QMwXnv0H ... re=related

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Ian 2009, 10:45

:lol: :lol: :lol:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 26 Ian 2009, 13:52

:lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Ian 2009, 13:58

genu scrie::lol: :lol: :lol:
radem noi radem dar nu-i rasul nostru :wink:
on topic: noi ne certam pe aici si tot nu cred ca scapam de obligativitatea asocierii. Atata o dreg a...s -urile pana schimba tot. si iar pana in iulie pescuim "ilegal"

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 26 Ian 2009, 14:08

:D :D :D am citit si eu postarile lui @neo_galati interesant punct de vedere :twisted: Din spusele lui am ajuns la urmatoarea concluzie:
exista 2 tipuri de pescari-
1. cei care intra pe forumuri doar pentru schimb de experienta si informatii
2. cei care vor ca toata lumea sa stie ca sunt pescari, si fac galagie toata ziua pe forumuri

Deci @neo_galati tu din ce categorie vrei sa faci parte acum ca stim toti ca
neo_galati scrie:eu sunt crapar ....
:?: . Doar nu vrei sa ne faci sa credem ca 50% dintre userii de pe forumurile de crap iti impartasesc ideile si sa ii catalogam la fel ca si pe tine, asa ca nu trebuie nici tu sa acuzi un procent asa mare dintre pescarii de rapitor pentru ca 0.1% fac gargara degaba si arunca" PET-uri si cutii de bere" la locurile de pescuit. Fir intins !!!
Devoted to fishing

dan bobei
veteran
veteran

Re: BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Mesaj de dan bobei » 26 Ian 2009, 16:57

SENIOR scrie:
neo_galati scrie:eu sunt crapar ....cu buget redus
imi permit sa ies la pescuit doar i weekend si nu ratez nici unul....
acummmm
atzi scrtis 34 de pagini....
v-atzi **** in *** pt 30 lei in plus....
subliniez....sunt persoana fizica....nu am nik de a face cu asociatziile sau....nenorocitul de stat....roman
...inregistreaza?....k.....no problem....
ma...pun pariu ca 50% din voi aia seniori sau juniori sau,,,,,,ce mai conteaza.....suntetzi aia la care le adun eu bidoanele de PVC si cutiile de bere de la locurile de pescuit....sau suntetzi aia care arunca paralel cu malul....sau....mai grav.....naditzi cu porumb crud...
Nu va e rushine mai?....ar trebui ca statul sa va puna taxa speciala...., nu ii mai bag in calcul pe cei care vin cu orchestra dupa ei pe balta....
**** in gura statul roman pt aberatziii, sa fie clar....dar....despre voi....pescari de kk de care ma lovesc de fiecare data pe baltzi.....ce mai pot comenta?....aaaa....da pot...suntetzi tari in gura !!!
Bine le-ai spus-o! :!: :!: :!: 8)
Pui pariu ca de pe urma mea nu ai sa aduni vreodata vreun bidon sa orice alceva?
Pui pariu ca nu arunc paralel cu malul decat atunci cand dau la stiuca?
Pui pariu ca esti un ************?
As mai pune multe pariuri cu tine da cred ca o vizita la psihiatru te retine. Chiar si acolo ai treaba cu statu. Roman, nu degeaba.

@ senior - de cand vroiai tu sa spui cuvintele astea, da nu ai avut...... inspiratia? Luati-va de mana si ........

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Ian 2009, 17:08

Dane,,Pescuitul la crap dauneaza grav sanatatii''...........................................................mintale, in unele cazuri

Închis