Ne mai iubim tara??

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Ne mai iubim tara??

Mesaj de Pose » 10 Feb 2008, 14:33

Catzi dintre noi, ar dori, simt o lipsa in ei...cand sunt fratii nostri separatzi de granitze, chiar nu se poate face nimic pentru ei??
http://www.youtube.com/watch?v=TSm4kQlHgMY se spune...cam tot...shi unul mie imi ajunge la suflet de fiecare data!
Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!!
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit

ionutz_gr
senior
senior

Re: Ne mai iubim tara??

Mesaj de ionutz_gr » 10 Feb 2008, 17:05

[quote="Pose"]Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!![/quote].... o replica comunista :)

cat despre Romania..puteam fi o natiune puternica..dar am avut intotdeauna conducatori slabi...
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Feb 2008, 19:32

NU.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

OvidiuRus
veteran
veteran

Re: Ne mai iubim tara??

Mesaj de OvidiuRus » 10 Feb 2008, 19:45

ionutz_gr scrie:
Pose scrie:Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!!
.... o replica comunista :)

cat despre Romania..puteam fi o natiune puternica..dar am avut intotdeauna conducatori slabi...
ai perfecta dreptate. :roll:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Feb 2008, 21:39

Am avut, probabil, conducatorii care-i meritam! :twisted: :cry: :oops:
Si ar mai fi ceva: acesti conducatori sunt dintre noi...Fac parte din poporul roman...Credeti ,cu sinceritate, ca noi am fi fost mai buni? :roll: :shock:
Sa arunce piatra cel care este fara de pacat...

Va doresc o seara romaneasca minunata.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Feb 2008, 22:10

De unii romani aflati in afara tarii ne simtim tare mandri. De pilda de Costel Busuioc care se straduie sa devin un mare tenor in Spania si sa isi faca o cariera muzicala apoi in Romania. De altii suntem mai putin mandri - fel de fel de Mailati care violeaza si ucid, fura etc. Plus braconierii care dau cu carbid si curent pe ape din Italia, Spania etc....Desi daca gandesc egoist zic ca e mai bine sa faca asta pe acolo decat sa ne imputineze noua acasa pestii deveniti deja rari! Sa ii prinda politia italiana si sa ia vreo 20 de ani de parnaire....macar nu platim noi bugetarii pentru hrana si "cazarea" lor! :lol:

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 10 Feb 2008, 22:18

[quote="Fario_nebunu"]De unii romani aflati in afara tarii ne simtim tare mandri. De pilda de Costel Busuioc care se straduie sa devin un mare tenor in Spania si sa isi faca o cariera muzicala apoi in Romania. De altii suntem mai putin mandri - fel de fel de Mailati care violeaza si ucid, fura etc. Plus braconierii care dau cu carbid si curent pe ape din Italia, Spania etc....Desi daca gandesc egoist zic ca e mai bine sa faca asta pe acolo decat sa ne imputineze noua acasa pestii deveniti deja rari! Sa ii prinda politia italiana si sa ia vreo 20 de ani de parnaire....macar nu platim noi bugetarii pentru hrana si "cazarea" lor! :lol:[/quote]

:) le cam zici pe langa subiect...era vb de iubirea de patrie... :) :twisted:
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 10 Feb 2008, 22:30

hey..am doar niste ideei, asta nu inseamna ca sunt comunist!:))
cu catzi mai multzi e mai bine...nu m'am exprimat eu tare bine intradevar, este o "grupare" care promoveaza, care iese si sarbatoresc limba romana, cer ca basarabia sa fie o tara mai apropiata de noi, chiar daca nu ar face parte, ma refeream cu cati mai multi adica la vocea poporului. De ce totusi nu le scoatem vizele, sa vina romanasi la noi in tzara shi sa lucreze sa faca studiile aici si sa ii lase pe ceilalti acolo daca aia vor! Nu pamantul ci oameni de acolo i'am dori!!

Mugurstefan
veteran
veteran

Fw: de ce trebuie as va mandriti ca sunteti ROMANI

Mesaj de Mugurstefan » 10 Feb 2008, 22:44

De ce ar trebui sa fie mandra Europa ca ne alaturam ei:

PUTEM OBSERVA cu stupoare cum chiar unii români afirma despre locuitorii acestei tari ca ar fi doar niste “barbariâ€
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 10 Feb 2008, 23:36

Bravo Stefan!

Scrie răspuns