Ne mai iubim tara??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ne mai iubim tara??
Catzi dintre noi, ar dori, simt o lipsa in ei...cand sunt fratii nostri separatzi de granitze, chiar nu se poate face nimic pentru ei??
http://www.youtube.com/watch?v=TSm4kQlHgMY se spune...cam tot...shi unul mie imi ajunge la suflet de fiecare data!
Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TSm4kQlHgMY se spune...cam tot...shi unul mie imi ajunge la suflet de fiecare data!
Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!!
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
Re: Ne mai iubim tara??
[quote="Pose"]Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!![/quote].... o replica comunista 
cat despre Romania..puteam fi o natiune puternica..dar am avut intotdeauna conducatori slabi...

cat despre Romania..puteam fi o natiune puternica..dar am avut intotdeauna conducatori slabi...
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
- Mugurstefan
- veteran
Re: Ne mai iubim tara??
ai perfecta dreptate.ionutz_gr scrie:.... o replica comunistaPose scrie:Totusi nu se poate face ceva, cand suntem mai multi e mai bine!!!

Am avut, probabil, conducatorii care-i meritam!
Si ar mai fi ceva: acesti conducatori sunt dintre noi...Fac parte din poporul roman...Credeti ,cu sinceritate, ca noi am fi fost mai buni?
Sa arunce piatra cel care este fara de pacat...
Va doresc o seara romaneasca minunata.

Si ar mai fi ceva: acesti conducatori sunt dintre noi...Fac parte din poporul roman...Credeti ,cu sinceritate, ca noi am fi fost mai buni?

Sa arunce piatra cel care este fara de pacat...
Va doresc o seara romaneasca minunata.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
De unii romani aflati in afara tarii ne simtim tare mandri. De pilda de Costel Busuioc care se straduie sa devin un mare tenor in Spania si sa isi faca o cariera muzicala apoi in Romania. De altii suntem mai putin mandri - fel de fel de Mailati care violeaza si ucid, fura etc. Plus braconierii care dau cu carbid si curent pe ape din Italia, Spania etc....Desi daca gandesc egoist zic ca e mai bine sa faca asta pe acolo decat sa ne imputineze noua acasa pestii deveniti deja rari! Sa ii prinda politia italiana si sa ia vreo 20 de ani de parnaire....macar nu platim noi bugetarii pentru hrana si "cazarea" lor! 

re
[quote="Fario_nebunu"]De unii romani aflati in afara tarii ne simtim tare mandri. De pilda de Costel Busuioc care se straduie sa devin un mare tenor in Spania si sa isi faca o cariera muzicala apoi in Romania. De altii suntem mai putin mandri - fel de fel de Mailati care violeaza si ucid, fura etc. Plus braconierii care dau cu carbid si curent pe ape din Italia, Spania etc....Desi daca gandesc egoist zic ca e mai bine sa faca asta pe acolo decat sa ne imputineze noua acasa pestii deveniti deja rari! Sa ii prinda politia italiana si sa ia vreo 20 de ani de parnaire....macar nu platim noi bugetarii pentru hrana si "cazarea" lor!
[/quote]
le cam zici pe langa subiect...era vb de iubirea de patrie...

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
hey..am doar niste ideei, asta nu inseamna ca sunt comunist!:))
cu catzi mai multzi e mai bine...nu m'am exprimat eu tare bine intradevar, este o "grupare" care promoveaza, care iese si sarbatoresc limba romana, cer ca basarabia sa fie o tara mai apropiata de noi, chiar daca nu ar face parte, ma refeream cu cati mai multi adica la vocea poporului. De ce totusi nu le scoatem vizele, sa vina romanasi la noi in tzara shi sa lucreze sa faca studiile aici si sa ii lase pe ceilalti acolo daca aia vor! Nu pamantul ci oameni de acolo i'am dori!!
cu catzi mai multzi e mai bine...nu m'am exprimat eu tare bine intradevar, este o "grupare" care promoveaza, care iese si sarbatoresc limba romana, cer ca basarabia sa fie o tara mai apropiata de noi, chiar daca nu ar face parte, ma refeream cu cati mai multi adica la vocea poporului. De ce totusi nu le scoatem vizele, sa vina romanasi la noi in tzara shi sa lucreze sa faca studiile aici si sa ii lase pe ceilalti acolo daca aia vor! Nu pamantul ci oameni de acolo i'am dori!!
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
- Mugurstefan
- veteran
Fw: de ce trebuie as va mandriti ca sunteti ROMANI
De ce ar trebui sa fie mandra Europa ca ne alaturam ei:
PUTEM OBSERVA cu stupoare cum chiar unii români afirma despre locuitorii acestei tari ca ar fi doar niste “barbariâ€
PUTEM OBSERVA cu stupoare cum chiar unii români afirma despre locuitorii acestei tari ca ar fi doar niste “barbariâ€
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !