SF scrie:
Stefane , vorbim limbi straine se pare .
Categoric !
Ca sa fie mai clar , nu cred ca in Franta , de ex. , in aceasi perioada ar fi putut avea loc o minune tip aia de la Maglavit . La acea reactie ma gindeam , ca oamenii nu ar fi pus botu , insa la noi a fost posibil , la fel ca si caritasu de la Cluj in 92-93 .
Ihamm.pe niciunde n-au mai fost Caritasuri. Ehh macar din punctul tau de vedere putem spune ca am inventat si noi romanii ceva. "pui botu?"
Ca aia au vindut souvenirs si apa sfintita cu prileju asta ii alta treaba , da eu nu ziceam de asta .
Irefutabil
Fir Intins!!!
analog
Ne mai iubim tara??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
Re: Fw: de ce trebuie as va mandriti ca sunteti ROMANI
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
eu nu-mi mai iubesc tara!
mai mult: imi vine s-o bat! azi dimineata m-am trezit cu fata si catargu...in sus.....what a beautiful day, pana am iesit in fata cashii...si am vazt roata stanga spate pe janta...
dupa ce-mi bag..toporu in mucitorii care asfalteaza din decembrie incoace..rup ciment..smulg borduri; fapt care ma face sa parkez masina in cele mai fu-tute pozitii...inclusiv cu roata respectiva...pe niste pietre..dubioase....cred ca de-acolo i s-a tras...
ma atentioneaza un munciotor...ca sa mut masina sa aiba loc sa se desfasoare..
si apoi...:nenen vezi ca ai pana!
nu zau?
nu era pozitie sa schimb roata...nici cricu nu-l puteam pune... o trag..prin pietrele alea...hodoronc-tronc...cu ea pe o bucata de ciment pun cricu, scot pompa.. si trece o basculanta din aia enorma..si soferul...se uita la mine...lasa dom'le pompa ! ia de la faiatu furtun de la compresor...simpatic baiat
cred ca era pescar..genul manelist..dupa muzica de a pus-o mai incolo...in 3 sec am umflat roata...ne-am pupat...
dupa asa inviorare...sunt bun de mers la scarbici!
iubiti-va tara! sau luati-o la bataie...oricare ar fi ea
mai mult: imi vine s-o bat! azi dimineata m-am trezit cu fata si catargu...in sus.....what a beautiful day, pana am iesit in fata cashii...si am vazt roata stanga spate pe janta...

dupa ce-mi bag..toporu in mucitorii care asfalteaza din decembrie incoace..rup ciment..smulg borduri; fapt care ma face sa parkez masina in cele mai fu-tute pozitii...inclusiv cu roata respectiva...pe niste pietre..dubioase....cred ca de-acolo i s-a tras...
nu zau?

nu era pozitie sa schimb roata...nici cricu nu-l puteam pune... o trag..prin pietrele alea...hodoronc-tronc...cu ea pe o bucata de ciment pun cricu, scot pompa.. si trece o basculanta din aia enorma..si soferul...se uita la mine...lasa dom'le pompa ! ia de la faiatu furtun de la compresor...simpatic baiat

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
ovidiu scrie:eu nu-mi mai iubesc tara!
mai mult: imi vine s-o bat! azi dimineata m-am trezit cu fata si catargu...in sus.....what a beautiful day, pana am iesit in fata cashii...si am vazt roata stanga spate pe janta...![]()
nu zau?![]()
nu era pozitie sa schimb roata...nici cricu nu-l puteam pune... o trag..prin pietrele alea...hodoronc-tronc...cu ea pe o bucata de ciment pun cricu, scot pompa.. si trece o basculanta din aia enorma..si soferul...se uita la mine...lasa dom'le pompa ! ia de la faiatu furtun de la compresor...simpatic baiatcred ca era pescar..genul manelist..dupa muzica de a pus-o mai incolo...in 3 sec am umflat roata...ne-am pupat...
te-a bine dispus pupatu cu shoferul????

- Mugurstefan
- veteran
Mugurii se-nverzesc cand da soare de primavara.SF scrie:Bre Mugure , da de ce te-ai inverzit asa , dintr-o data !?
Fir Intins!!!
doar n-o sa scriu cu aceasi cerneala?

Intins Fir.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !