Mitsubishi Outlander dupa 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mitsubishi Outlander dupa 2007
are cineva Outlander 2007, l-a bagat in noroaie mai serioase ?
Eu tocmai am planificat sa-mi iau asa ceva in ianuarie 2010. Problema e ca sunt putine sucursale Mitsubishi pe aici si nu vreau sa fac 100km ca sa duc masina la revizie. Iar Peugeot/Citroën sunt parteneri Mitsubishi pe aceasta masina deci au acelasi lucru. O sa-mi iau deci Peugeot ca am garajul alaturi de serviciu. Cum se comporta in noroaie o sa-ti spun dupa. Oricum eu o iau mai mult ca sa tractez barca ca prin noroaie nu prea intru, dar cine stie ? 

ai vazut masina la lucru sau cum te-ai decis ?
masina veche expira... si o schimbi ?
nu pierzi cam mult la ea ? piata la noi de exemplu e destul de cazuta....
masina veche expira... si o schimbi ?
nu pierzi cam mult la ea ? piata la noi de exemplu e destul de cazuta....
Ultima oară modificat 27 Feb 2009, 22:34 de către danr, modificat 1 dată în total.
Buna Dane
Eu lucru la Peugeot, pot sa iti spun ca daca ei peugeot faci o alegere mai buna, fiind ca :
Masinile sunt aceleasi, parte de suspensie si tractiune integrala sunt conceptie Mitsubishi, dar aici peugeotul are un plus, si anume motorul care este Common rail, si este mult mai fiabil si consuma mai putin decat cel de la Mitsubishi,.
Despre partea de bagare prin noroaie, pot sa iti spun ca nu exceleaza nici unul, daca vrei mult, sunt SUV-uri toate, au capacitati foarte bune pe sosea, dar pentru pescuit sunt ok, adica te scoate de pe un teren accidentat, si cu mazga, face treaba si prin noroaie(dar nu mocirla).
Cam asta ar fi, daca vrei mai multe detali da Pm si te rezolv si de o masina mai eftina.......
Eu lucru la Peugeot, pot sa iti spun ca daca ei peugeot faci o alegere mai buna, fiind ca :
Masinile sunt aceleasi, parte de suspensie si tractiune integrala sunt conceptie Mitsubishi, dar aici peugeotul are un plus, si anume motorul care este Common rail, si este mult mai fiabil si consuma mai putin decat cel de la Mitsubishi,.
Despre partea de bagare prin noroaie, pot sa iti spun ca nu exceleaza nici unul, daca vrei mult, sunt SUV-uri toate, au capacitati foarte bune pe sosea, dar pentru pescuit sunt ok, adica te scoate de pe un teren accidentat, si cu mazga, face treaba si prin noroaie(dar nu mocirla).
Cam asta ar fi, daca vrei mai multe detali da Pm si te rezolv si de o masina mai eftina.......

bine dar pretul si dotarile nu conteaza ?
daca scutesti 1-3 mii euro odata la 20.000 km merita o ora pe drum pana la service
mai ales ca probabil ca nu o sa treaca criza pana atunci si vor fi baietii dispusi la negocieri adanci....., e bine sa fii deschis si pt. mitsubishi cand va fi cazul....
multumesc zander !
puteam sa iau cu 2,2 hdi dar insemna cel putin 3000 in plus, si nu se justifica dupa parerea mea
daca scutesti 1-3 mii euro odata la 20.000 km merita o ora pe drum pana la service
mai ales ca probabil ca nu o sa treaca criza pana atunci si vor fi baietii dispusi la negocieri adanci....., e bine sa fii deschis si pt. mitsubishi cand va fi cazul....

multumesc zander !
puteam sa iau cu 2,2 hdi dar insemna cel putin 3000 in plus, si nu se justifica dupa parerea mea