Mitsubishi Outlander dupa 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dan, nu vei avea cum sa scutesti 1-3 mii, intretinerea este aceasi ca si pret, difera in jur de 1-2 sute de lei la 20.000, diferenta este cand o cumperi in jur de 2-2.5 mii euro din cauza ca Mitsubishi se produce mai nou in uniune pe cand Peugeot si citroen se produc in Japonia, deci taxe mai mari, idea era ca aveam unul inmatriculat pe stoc la vechea taxa , care era cam cu 4000, mai jos decat cea ce inseamna acum cu tot cu inmatriculare, eu nu am nici un avantaj din vanzare, lucru in service....
te-ai gandit bine
daca o promovati pe net probabil ca se gaseste client daca e pret asa bun
n-am vazut-o pe autovit.ro
daca o promovati pe net probabil ca se gaseste client daca e pret asa bun
n-am vazut-o pe autovit.ro

Ultima oară modificat 27 Feb 2009, 23:20 de către danr, modificat 1 dată în total.
- andriipopa75
- veteran
suv offroad
pentru offroad, suv-uri ar fi :
1.land rover freelander nou - bun si scump;
2.kia sorento - f. robusta, total asportiva
3. nissan xtrail - uratel dar bun si off/on road
4. subaru forester - f bun pe sosea, bun si offroad (cat priveste motricitatea)
5. suzuki vitara nou - ok off/on road
cu altul nu m-as baga prin namoale
PS http://www.drive-test.ro/?a=detaliu&mas ... ole_masini - cica fara noroaie pt 4007
1.land rover freelander nou - bun si scump;
2.kia sorento - f. robusta, total asportiva
3. nissan xtrail - uratel dar bun si off/on road
4. subaru forester - f bun pe sosea, bun si offroad (cat priveste motricitatea)
5. suzuki vitara nou - ok off/on road
cu altul nu m-as baga prin namoale
PS http://www.drive-test.ro/?a=detaliu&mas ... ole_masini - cica fara noroaie pt 4007
e ok, e parerea ta
la outlander ce iti inspira neincredere dpdv offroad ?
este evident ca nu e masina de noroaie adevarate, insa are diferential blocabil, in modul 4x4 auto sau lock distribuie tractiune pe spate indiferent daca aluneca rotile din fata sau nu spre deosebire de multe alte suv-uri care distribuie tractiune pe spate doar cand aluneca fata, si nici atunci suficienta.....
garda la sol nu e nici mai mica nici mai mare ca la altele, e adevarat ca nu e garda la sol de masina de noroaie mari, dar e un compromis
eu, dupa cum am simtit-o, cred ca iese din orice noroaie atata timp cat nu ramane suspendata sau nu ia apa
daca are gume adecvate evident
la outlander ce iti inspira neincredere dpdv offroad ?
este evident ca nu e masina de noroaie adevarate, insa are diferential blocabil, in modul 4x4 auto sau lock distribuie tractiune pe spate indiferent daca aluneca rotile din fata sau nu spre deosebire de multe alte suv-uri care distribuie tractiune pe spate doar cand aluneca fata, si nici atunci suficienta.....
garda la sol nu e nici mai mica nici mai mare ca la altele, e adevarat ca nu e garda la sol de masina de noroaie mari, dar e un compromis
eu, dupa cum am simtit-o, cred ca iese din orice noroaie atata timp cat nu ramane suspendata sau nu ia apa
daca are gume adecvate evident
Ultima oară modificat 28 Feb 2009, 21:23 de către danr, modificat 1 dată în total.
-
- veteran