Mitsubishi Outlander dupa 2007

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Mar 2009, 11:00

costica_fishing scrie:1. Pentru ca merg prea mult on-road si prea putin off-road. Asa ca m-ar coafa un vehicol corespunzator. Cel putin pana ma intorc cu toba in portbagaj. :)
Hi hi.
Daca ar ajunge mai multi la concluzia asta, f. corecta de altfel, ar disparea de pe sosele 99.999% din SUV-uri, off-road-uri etc.
Daca stai sa te gandesti la modul serios de cate ori ai intr-adevar nevoie de o asemenea masina si cat ai patimesti in rest cu ea pe asfalt si in aglomeratia din oras, ca sa nu mai vorbim de costuri, iti cam da cu virgula :lol:
Aici nu vorbesc de pasionatii de off-road sau de oamenii care intr-adevar au nevoie de asa ceva. Adica f putini.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Mar 2009, 11:18

Irod scrie: Sunt locuri unde loganu cum intra se rupe si chiar si LC-ul mere greu daca nu este experienta off. Nu inteleg de ce ai vrea sa schimbi un offroader pe un SUV.
P.S.: de ce nu mai poti sa faci casco pe L.C.?
te referi la climbing pe munte sau alte dracii?

in 99% din cazuri dai de namol, nisip, denivelari etc. unde poti ajunge cu absolut orice masina cu ceva garda la sol, cauciucuri bune si putina experienta sa nu ramai suspendat, gen diguri de dunare, drumuri prin padure, etc.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 12 Mar 2009, 15:37

da, ma refern la zone cu pietre mari , la zone cu noroi pana la jumatatea gentii, zone cu urme de tractor foarte adanci, zone de drum acoperite de apa.
Bunaoara e un lac in jud. Bihor de exempluunde am mers la stiuca si unde noroaiele imi ajungeau la diferentiale , cu zone unde pe drum apa trecea peste nivelul rotilor. Aci imi mananc caciula de mai iese unu cu loganu (ne tras de tractor , cum i-am vazut ca ii scoteau cand am fost) dupa ce ploua.
Si mai mult distanta ce trebuia parcursa pana la balta era destul de marisoara, daca ai fii nevoit sa iti cari in spate gonflabila, atat, cred ca ar cam scoate untul din tine :( .

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Mar 2009, 16:26

pt mea e ca fac bucuresti-constanta saptamanal. Uneori se de doo ori. Plus Bucuresti-Alba Iulia, plus Buc - Brasov. Cam 50.000-60.000 km pe an.

Si dupe cremenal, mai dau cate o fuga prin mocirle. MY SWAMP! :D

Asa ca nu ma vad facand excursia d'astea cu o masina fara tractiune integrala si o garda ok la sol. Asta de cand a crescut kuru si bugetu'. Inaitne mergea si cu Cielo cu GPL. :D

Outback are 4x4, garda de 21 cm la sol (cred ca mai mare decat Outlander), un consum decent, o dinamica de invidiat, un interior frumos, etc...
Ar fi o versiune mai decenta la pret a unui Allroad! (triplu la pret) sau a unui Volvo XC 60, care are un pret de service de dai in balbaiala.

Ce e naspa e ca are consolele cam lungi. La un pietroi, mers pe denivelari mari, etc, s-ar putea sa scrijelesc spoilerele.

Ar mai fi de dat Land Cruiser-ul. hai baietii, curaj!
near the beer

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Mar 2009, 16:33

Costica, de ce nu te uiti si la un L200?
Nu se merita?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Mar 2009, 16:53

acu' furgon imi trebe? :D

In alta ordine de idei, arata bine, dar sufera ca de aceleasi pb pe care le are si a mea.....
near the beer

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Mar 2009, 19:46

Pai e buna mai, la pescuit.. cum sa nu? :)
Daca mi-as permite, sincer mi-as lua ceva de genul: toyota hilux, mitsubishi L200 sau outlander, suzuki grand vitara, nissan x-trail, ford ranger, dodge nitro, honda cr-v si poate ar mai fi. Aici am incercat sa le pun pe acelea unde gasesti sub 20 mii euro fara tva.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Mar 2009, 22:28

costica decat outback mai bine te concentrezi pentru banii de un pajero
sau mai bine un touareg
hai ca sa fii on the top of the food chain :lol:
ca ma gandesc ca x5 sau q7 sunt modele deja invechite moral.....

iti dai seama cum ar fi un pajero cu un bullbar de la un far la celalalt, dupa colt putin, sa poti sa impingi in lateral masinile de pe stradute sa-ti faci loc sa te duci seara acasa :lol:
ar fi satisfactia suprema, razbunarea pe logan-urile cara ajung pe coclauri cand tu sperai sa nu poata.......

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Mar 2009, 09:39

:lol:

Pajero e frumos, scump, genereaza un impozit mare avand dieselul de peste 3l, costuri mari de intretinere.

Inca mai am in calcule un Land Cruiser 120 VIP, D4D de 170 CP, hidramat, piele perforata, toate gageturile....

Sa revenim la cine ia Land Cruiserul asta. :D
near the beer

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Mar 2009, 10:27

cât şei? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns