mersi fratilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan1sand
junior
junior

...

Mesaj de bogdan1sand » 02 Noi 2011, 12:31

Eu doar atat vreau sa stiu ce vei face tu cand voi posta chitanta pe forum..

stradic
veteran
veteran

incredibil

Mesaj de stradic » 02 Noi 2011, 12:33

Posteaza chitanta atunci....... si asta parerea mea un e un topic care trebuia deschis aici Bogdane la aceasta rubrica a forumului....... :arrow: :idea:
rapala the best vobler in the world

ranga
veteran
veteran

Re: ...

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:40

bogdan1sand scrie:Eu doar atat vreau sa stiu ce vei face tu cand voi posta chitanta pe forum..
o sa ma pronunt cand o vei posta.
iti dai seama ca nu sunt cretin sa nu ridic coletul, desi imi doream voblerele alea, nu? altfel nu te balacaream degeaba. daca nu ridicam coletul nu ma plangeam de tine ca esti neserios.
singura varianta ar fi sa gresesti adresa, altfel n-are cum! la cateva zile ma duceam sa ridic cate ceva si mereu intrebam de coletul din Resita. ca nu-mi ajungea avizul acasa mai cred, dar nici la posta nu era nimic. :idea:

pana una alta , eu mai pot face o chestie si anume: cer in scris de la oficiul postal de unde zici ca ai trimis tu. atunci sa te tii!

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 02 Noi 2011, 12:41

Dar daca Bogdan a trimis vobelere si Ranga nu a primit instiintarea, de vina nefiind postasul ci chiar posta in sine...S-o fi emis niste instiintari dar nu au ajuns la postas sa le bage la cutia lui Bogdan si atunci posta le-a returnat fara sa-si dea seama de eroare.
Trebuie aratata chitanta pt lamurirea lucrurilor.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:45

Biban scrie:Dar daca Bogdan a trimis vobelere si Ranga nu a primit instiintarea, de vina nefiind postasul ci chiar posta in sine...S-o fi emis niste instiintari dar nu au ajuns la postas sa le bage la cutia lui Bogdan si atunci posta le-a returnat fara sa-si dea seama de eroare.
Trebuie aratata chitanta pt lamurirea lucrurilor.
e posibil si asta, nu zic nu. intrebarea se pune asa: de ce nu m-a contactat sa ma intrebe de ce nu am ridicat coletul? de ce nu m-a contactat sa-mi spuna ca a pus pachetul la posta? de ce nu m-a contactat sa ma intrebe daca a ajuns coletul, daca a vazut ca nu zic nimic.
eu am vorbit cu el sa-l puna ramburs, adica sa platesc cand ajunge. daca a vazut ca au trecut doua saptamani, de ce nu m-a contactat sa ma intrebe ce se intampla? nu era logic sa ridice banii de la posta?
acum afirma ca mi-a pus fara ramburs si ca-i dau eu banii cand am. NU! eu i-am zis ca nu pot ajunge la banca sa depun, nu ca nu am bani si ca ii dau cand vreau! cand am cumparat prima oara de la el, n-a vrut sa trimita pana nu i-am pus banii in cont. acum face pe samariteanul cu mine?
hai sa fim seriosi...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:52

Dupa 1 luna imi zice ca n-a avut timp sa ajunga ca a fost in concediu.
I-am trimis urmatorul mesaj:

De la: ranga
La: bogdan1sand
Trimis: Lun 10 17, 2011 7:42 pm
Subiect: Re: mp

inteleg dar trebuia sa anunti si tu macar...
ma cert cu aia la posta degeaba..

Asta ce inseamna nenicule, ca nu le-am ridicat de la posta? daia ma duceam sa intreb mereu? :shock: vrei sa fac si un screen de la mesaje sa vada toata lumea ?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Noi 2011, 12:54

Se mai intimpla sa nu ajunga mandatele la destinatar insa daca expeditorul trimite un email sau un sms ca a expediat coletul in data de xy.... peste 2-3 zile destinatarul trece pe la oficiu si intreaba de colet ... si sigur o sa fie...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:55

Si ca sa fie hora frumoasa si mare, te rog sa-mi zici oficiul postal unde ai pus coletul . :D de restul ma ocup personal.
daca se dovedeste ca tu intr-adevar l-ai pus, jos palaria! ai toate scuzele din partea mea! bonus, o sa primim amandoi niste bani de la ei.

daca nu...ramai in aceeasi ipostaza. :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:58

kzoli scrie:Se mai intimpla sa nu ajunga mandatele la destinatar insa daca expeditorul trimite un email sau un sms ca a expediat coletul in data de xy.... peste 2-3 zile destinatarul trece pe la oficiu si intreaba de colet ... si sigur o sa fie...
CORECT! Bogdan nu m-a contactat deloc! Nu mi-a zis nici cand a pus coletul nici nu m-a intrebat daca a ajuns. :wink: Stiind ca are de luat niste bani, tu cum crezi ca trebuia sa se intample? Nu spunea ca i-a venit coletul inapoi si-mi facea o reclamatie aici? :wink:
Sau de ce n-a zis nimic cand am scris pe forum cat de neserios este? A deschis un topic sa ne multumeasca si atat. Dupa cateva zile vine si baga scuza, ca nu i-am ridicat eu coletul.
Tu cum vezi toata treaba? :roll:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 13:01

Ce mi se pare mie cel mai amuzant din toata tarasenia, e faptul ca afirma ca mi-a trimis fara ramburs si ca sa-i pun banii cand am. Credeti ca nu mi-ar fi convenit asa daca era sa nu am bani? Era simplu, ridicam coletul si ii dadeam banii cand aveam , dupa cum a afirmat el. :wink:
Eu nu vad logica, poate o vedeti voi.

In plus, oricand ma pot duce la oficiul postal de unde apartin sa cer o evidenta a avizelor. Astea raman in arhiva cateva luni. :wink:
Saptamana trecuta am intrebat de coletul respectiv si fata de la ghiseu s-a apucat sa caute avize incepand de acum o luna. N-a gasit nimic pe numele meu. Chiar i-am zis ca poate exista probabilitatea sa se fi intors inapoi.Mi-a spus ca acolo are toate evidentele si nu a fost nimic pe numele meu neridicat sau vreun colet care sa fi plecat inapoi.

daia sunt si eu curios de chitanta de la posta. mai mult de atat, daca-mi spune oficiul de unde l-a pus, pot cere o notificare sa vad daca e asa sau nu. nu faceam scandal doar de dragul de a face.

Scrie răspuns