bogdan1sand scrie:..Ne-am inteles ce voblere vrea, am inteles ca nu poate sa imi trimita banii in cont si am spus ca nu e o problema, o sa trimit voblere cu ramburº dar nefiind o suma cine stie ce, nu am mai pus ramburs si am trimis pachetul fara ramburº ca mai apoi sa imi trimita el banii, cand i-o avea...si am fost la posta am pus pachetul
........................................................................................................
si pac peste vreo 2 sapt (nu mai stiu sigur) pachetul imi vine inapoi ...bineinteles nu a fost sa il ridice. Sa inteleg ca eu sunt de vina si pentru asta?Sunt curios. atunci cand voi posta dovada ca am pus la posta pachetul cu voblere, toti acei care au mancat ..... degeaba la adresa mea, cum vor reactiona?
bai mincinosule. dupa o luna de cand am batut palma pentru voblere, mi-ai dat mp si ai zis ca n-ai avut timp sa ajungi la posta ca ai fost in concediu. e asa sau trebuie sa pun mesajele private aici sa le vada toti?
(asta era acum doua saptamani)
acum tu vii si spui ca le-ai pus si peste vreo doua saptamani dar nu mai stii sigur, ti-a venit coletul inapoi. adica trebuia sa-ti vina de curand, nu? atunci cum poti sa spui ca nu mai stii sigur cand ti-a venit?
referitor la cum ne-am inteles. ti-am zis ca n-are bani pe card si eu nu am cand sa ajung la banca. te-am rugat sa le pui cu ramburs si platesc eu transportul. cum poti sa minti sa zici ca mi-ai pus fara ramburs si ca-ti platesc eu cand am? asa ne-am inteles?
hai cu dovada.
daca e ca tine, eu ma duc si dau posta in judecata, desi nu cred scuzele tale.
ps: gandeste-te ca daca mi le puneai fara ramburs (eu iti zisesem inainte ca nu pot ajunge la banca), eu nu aveam cum sa-ti trimit banii.
nu ti-am cerut absolut deloc sa ma pasuiesti tu cu bani, asa cum pretinzi. problema era nu ca n-aveam bani, ci nu puteam ajunge sa tii pun, de asta ti-am si zis sa le pui cu ramburs.
hai ca am pierdut timp aiurea cu tine, hai cu dovada clara. acolo se vede data clar cand au fost puse. vezi sa n-o pui pe aia prima, ca nu coincid datele cu plangerile de aici.