mersi fratilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2011, 21:31

kzoli scrie:
MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
sunt persoane cu care poti practica si expeditia prima oara, face omul proba, si dupa aia pune banii in cont.

Tin minte ca am facut si din astea...
Da si aceasta e o varianta, conditia e sa fie OM celui care trimiti ca altfel....
amandoi tre sa fie oameni....sau daca nu.s oameni, macar sa aiba obraz :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Noi 2011, 21:32

MuskMd scrie: amandoi tre sa fie oameni....sau daca nu.s oameni, macar sa aiba obraz :lol:
CORECT ! :)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 01 Noi 2011, 21:42

M-am tot gandit sa ma bag sau nu, dar scriu si eu sa fie scris.
Am comandat mai demult un pachet de la Bogdan si mi-a spus sa pun banii in cont dar nu am vrut si am ramas la ramburs. Problema ii ca am asteptat vreo 2 saptamani pachetul, dupa care sa aud de la un prieten ca de ce nu am vrut sa ridic pachetul de la posta.

Mentionez ca sunt prieten cu postarita si de fiecare data cand am pachet ma suna si imi aduce avizu acasa, atunci nu am primit nimic.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Noi 2011, 21:47

Razvan V. scrie:M-am tot gandit sa ma bag sau nu, dar scriu si eu sa fie scris.
Am comandat mai demult un pachet de la Bogdan si mi-a spus sa pun banii in cont dar nu am vrut si am ramas la ramburs. Problema ii ca am asteptat vreo 2 saptamani pachetul, dupa care sa aud de la un prieten ca de ce nu am vrut sa ridic pachetul de la posta.

Mentionez ca sunt prieten cu postarita si de fiecare data cand am pachet ma suna si imi aduce avizu acasa, atunci nu am primit nimic.
adica aceeasi tactica. :roll: acum stau si ma gandesc ce-o fi fost in capul lui atunci cand mi-a trimis primul colet....cum de mi l-a trimis? :roll:
sa fi fost o perdea de fum ca vezi doamne el e corect? :lol:

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 02 Noi 2011, 09:39

Am avut mare incredere in tranzactiile facute pe acest forum, am trimis banii in cont dupa care am primit produsele, uneori sume considerabile, alteori am primit produsul cu conditia sa-i trimit banii in cont daca imi place, daca mi se potriveste,...... daca nu sa returnez produsul . Am primit spre ex. o lanseta (Cormoran ULX) cu conditia sa o platesc in termen de o (1) luna :!:
Pana acum n-am avut probleme, poate una minora la o mulineta cu un rulment la rotor, dar era de asteptat, shimano stradic la 200 de lei trebuie sa aiba ceva, nu? :wink:
Constat, ca si multi alti colegi de forum, ca s-au inmultit "tepele"/problemele, sa fie doar criza...?
Imagine

bogdan1sand
junior
junior

...

Mesaj de bogdan1sand » 02 Noi 2011, 10:42

referitor la acuzele lui Ranga, care a dat tonul atacurilor... sa va povestesc si eu cealalta jumatate a adevarului...Ne-am inteles ce voblere vrea, am inteles ca nu poate sa imi trimita banii in cont si am spus ca nu e o problema, o sa trimit voblere cu ramburº dar nefiind o suma cine stie ce, nu am mai pus ramburs si am trimis pachetul fara ramburº ca mai apoi sa imi trimita el banii, cand i-o avea...si am fost la posta am pus pachetul (bineinteles am chitanta, o sa i fac poza si o sa o pun pe site in cateva zile, caci nu am posibilitati acuma) si pac peste vreo 2 sapt (nu mai stiu sigur) pachetul imi vine inapoi ...bineinteles nu a fost sa il ridice. Sa inteleg ca eu sunt de vina si pentru asta?Sunt curios. atunci cand voi posta dovada ca am pus la posta pachetul cu voblere, toti acei care au mancat ..... degeaba la adresa mea, cum vor reactiona?

bogdan1sand
junior
junior

..

Mesaj de bogdan1sand » 02 Noi 2011, 10:54

Cu privire la Adriann nu stiu cum nu iti este rusine frate.. am achizitionat un vobler de la el (Vand 1 bucata Salmo Slider 10 cm Sinking RR putin zgariat langa cap) am pus bani in cont la el asa cum am stabilit si am asteptat 2 sapt dupa acest vobler care nu il pot folosi decat ca breloc la chei pt ca nu numai este zgariat sa lasam deoparte partea cu zgariatul dar are 4 Gauri de cel putin 3 mm in el ce sa fac cu acest vobler daca dau cu el imi este si frica sa nu ia apa si sa se mucegaiasca apropo am chitanta cu data cand l-am ridicat de la posta si nu stiu daca io as da teapa asa cum zic unii pt 25 de lei

bogdan1sand
junior
junior

...

Mesaj de bogdan1sand » 02 Noi 2011, 10:57

Stiu ca poate unii vor considera ca eu acum incerc sa "ma scot", dar vor vorbi pozele pentru mine, de indata ce voi posta poze dupa chitantele de la Posta...Nu sunt atat de cretin sa incerc sa dau tzepe pentru cativa lei acolo....

ranga
veteran
veteran

Re: ...

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:09

bogdan1sand scrie:referitor la acuzele lui Ranga, care a dat tonul atacurilor... sa va povestesc si eu cealalta jumatate a adevarului...Ne-am inteles ce voblere vrea, am inteles ca nu poate sa imi trimita banii in cont si am spus ca nu e o problema, o sa trimit voblere cu ramburº dar nefiind o suma cine stie ce, nu am mai pus ramburs si am trimis pachetul fara ramburº ca mai apoi sa imi trimita el banii, cand i-o avea...si am fost la posta am pus pachetul (bineinteles am chitanta, o sa i fac poza si o sa o pun pe site in cateva zile, caci nu am posibilitati acuma) si pac peste vreo 2 sapt (nu mai stiu sigur) pachetul imi vine inapoi ...bineinteles nu a fost sa il ridice. Sa inteleg ca eu sunt de vina si pentru asta?Sunt curios. atunci cand voi posta dovada ca am pus la posta pachetul cu voblere, toti acei care au mancat ..... degeaba la adresa mea, cum vor reactiona?
mai boule, ca altfel nu pot sa ma exprim!
cand te-am intrebat de ce dureaza atat(1luna), ai zis ca ai fost in concediu si n-ai avut timp.
peste doua saptamani ti-am dat bila neagra, pentru ca nu mi-a venit nici un colet de la tine. ai postat ca voblerele sunt pe drum. intre timp am primit mai multe colete boule si de fiecare data intrebam la posta daca am ceva de la un bou din Resita. Cand am vazut ca boul nu mi-a trimis nimic, am scris aici si i-am dat bila neagra.
Acum ma acuzi tu pe mine ca n-am ridicat de la Posta? :shock: da chiar ai tupeu frate! hai sa vad si eu chitanta aia care dovedeste ca ai pus pachetul si eu nu l-am ridicat!
Iar a doua nelamurire: cand ti-am dat mp si am scris pe forum, de ce nu ai raspuns atunci sa bagi scuza asta? :shock: te-ai trezit dupa cateva zile ca nu l-am ridicat eu.
Daca era asa cum afirmi tu, de ce nu mi-ai dat mesaj sau sa ma suni sa ma intrebi de ce nu am ridicat coletul? sau de ce nu ai scris pe forum?

hai cu dovada sa vedem cum sta treaba.

ranga
veteran
veteran

Re: ...

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 12:19

bogdan1sand scrie:..Ne-am inteles ce voblere vrea, am inteles ca nu poate sa imi trimita banii in cont si am spus ca nu e o problema, o sa trimit voblere cu ramburº dar nefiind o suma cine stie ce, nu am mai pus ramburs si am trimis pachetul fara ramburº ca mai apoi sa imi trimita el banii, cand i-o avea...si am fost la posta am pus pachetul
........................................................................................................

si pac peste vreo 2 sapt (nu mai stiu sigur) pachetul imi vine inapoi ...bineinteles nu a fost sa il ridice. Sa inteleg ca eu sunt de vina si pentru asta?Sunt curios. atunci cand voi posta dovada ca am pus la posta pachetul cu voblere, toti acei care au mancat ..... degeaba la adresa mea, cum vor reactiona?
bai mincinosule. dupa o luna de cand am batut palma pentru voblere, mi-ai dat mp si ai zis ca n-ai avut timp sa ajungi la posta ca ai fost in concediu. e asa sau trebuie sa pun mesajele private aici sa le vada toti?
(asta era acum doua saptamani) :wink:
acum tu vii si spui ca le-ai pus si peste vreo doua saptamani dar nu mai stii sigur, ti-a venit coletul inapoi. adica trebuia sa-ti vina de curand, nu? atunci cum poti sa spui ca nu mai stii sigur cand ti-a venit?

referitor la cum ne-am inteles. ti-am zis ca n-are bani pe card si eu nu am cand sa ajung la banca. te-am rugat sa le pui cu ramburs si platesc eu transportul. cum poti sa minti sa zici ca mi-ai pus fara ramburs si ca-ti platesc eu cand am? asa ne-am inteles?

hai cu dovada.

daca e ca tine, eu ma duc si dau posta in judecata, desi nu cred scuzele tale. :evil:

ps: gandeste-te ca daca mi le puneai fara ramburs (eu iti zisesem inainte ca nu pot ajunge la banca), eu nu aveam cum sa-ti trimit banii.
nu ti-am cerut absolut deloc sa ma pasuiesti tu cu bani, asa cum pretinzi. problema era nu ca n-aveam bani, ci nu puteam ajunge sa tii pun, de asta ti-am si zis sa le pui cu ramburs.
hai ca am pierdut timp aiurea cu tine, hai cu dovada clara. acolo se vede data clar cand au fost puse. vezi sa n-o pui pe aia prima, ca nu coincid datele cu plangerile de aici. :wink:

Scrie răspuns