Sami scrie:
De asta nu mai folosesc Posta Romana decat foarte rar,iar prietenii stiu mai multe:))...in fine cred ca o colaborare mai riguroasa si o conversatie intre parti ar fi fost de ajuns sa nu existe acest topic,dar asta numai in cazul in care ambele parti si-ar fi dorit acest lucru,ori din argumentele aduse se pare ca una nu e tocmai cum afirma...si intarzie si dovezile...
Prietene, pana in 100ron folosesc posta. Ce e de valoare sau casabil, apelez la curier rapid. Pana acum n-am avut nici un fel de problema cu posta.
Referitor la Bogdan...eu tot i-am trimis mp-uri si il intrebam daca le-a pus/cand le-a pus. ultima oara nu mai raspundea nici la mp....
Cand am cumparat de la el prima oara voblere, mi-a pus altele decat ce vroiam eu. Erau tot rapale, intr-adevar dar nu erau alea pe care le cumparasem. Bonus, a pus niste chinezarii sa nu ma supar prea tare.Asta v-o poate confirma si el, mp-urile inca exista in arhiva.
Am tacut din gura si i-am dat calificativ pozitiv, crezand ca omul chiar le-a incurcat.
Omul chiar le are cu imbarligaturile.