mersi fratilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 13:08

Inca una:

cand am vazut ca n-a ajuns, i-am trimis mp sa-l intreb daca le-a pus sau nu. doua zile n-a raspuns la mp, desi il citise.
i-am dat bila neagra , evident. imediat a raspuns pe forum ca voblerele sunt pe drum. pai cand le-a pus? :roll: nu era normal si logic sa raspunda la mp si sa spuna ca le-a pus sau nu?
cand a vazut bila neagra a sarit imediat din papusoi. :wink:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Noi 2011, 13:08

ranga scrie: Tu cum vezi toata treaba? :roll:
Eu credeam initial ca a facut acest topic din greseala, vrand sa posteze un raspuns la o alta postare unde intreba de naluci si altele... Acum Nu mai stiu ce sa cred.. in fine nici nu conteaza "parerea" mea important e sa se clarifice anumite aspecte si pe viitor sa se ia masuri necesare pentru a evita astfel de "evenimente"....

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 13:10

@kzoli, nu sunt singurul cu care a avut probleme. :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 13:11

Razvan V. scrie:M-am tot gandit sa ma bag sau nu, dar scriu si eu sa fie scris.
Am comandat mai demult un pachet de la Bogdan si mi-a spus sa pun banii in cont dar nu am vrut si am ramas la ramburs. Problema ii ca am asteptat vreo 2 saptamani pachetul, dupa care sa aud de la un prieten ca de ce nu am vrut sa ridic pachetul de la posta.

Mentionez ca sunt prieten cu postarita si de fiecare data cand am pachet ma suna si imi aduce avizu acasa, atunci nu am primit nimic.
iata un exemplu. ia zi-ne Bogdane, nici Razvan n-a ridicat coletul?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 13:15

Adriann scrie:Degeaba ne blestemi prietene ca nu se prinde.Ideea e ca si eu te-am mirosit ca ceva nu e in regula,cu ceea ce spuneai si ce faceai u de fapt.Si am avut mari semne de indoiala in privinta,ba chiar mai mult am deschis un topic cu posta romana sa cer parerea baietilor sa vad daca cineva a mai patit sa nu primeasca coletul.Degeaba te superi,dar minciuna tot timpul iese la iveala.
Ia uite, se pare ca la tine posta romana este o problema.
:shock: numai tie ti se poate intampla atatea lucruri dar cu toate coletele. sa-mi *** una de nu esti de invidiat!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 02 Noi 2011, 13:24

Am avut si eu o astfel de incurcatura...mi-a trimis xxx niste voblere si a durat vreo 2 saptamani dupa cele 4 zile de gratie in care ar fi trebuit sa ajunga coletul.
In cele doua saptamani i-am dat telefon lui xxx de vreo 3 ori si de vreo 2 ori m-am dus la oficiul postal sa vad daca a ajuns,ma gandeam ca poate nu imi aduce postarita avizul.Intr-un final am rezolvat.
De asta nu mai folosesc Posta Romana decat foarte rar,iar prietenii stiu mai multe:))...in fine cred ca o colaborare mai riguroasa si o conversatie intre parti ar fi fost de ajuns sa nu existe acest topic,dar asta numai in cazul in care ambele parti si-ar fi dorit acest lucru,ori din argumentele aduse se pare ca una nu e tocmai cum afirma...si intarzie si dovezile...
Fir intins!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Noi 2011, 13:33

Pentru viitor Bogdan: Un PM previne neintelegerile: " Am pus coletul azi la ora cutare" ..."Am ridicat coletul..mersi" ..."Nu am reusit sa pun, pun in ziua cutare"....Face minuni..incearca.

Cu Ranga si eu am avut ceva treaba si asa a procedat...Sunt convins ca nu vorbeste aiurea.
Oricum e bine ca este doar o neseriozitate...si nimic mai grav...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Noi 2011, 13:35

Sami scrie: De asta nu mai folosesc Posta Romana decat foarte rar,iar prietenii stiu mai multe:))...in fine cred ca o colaborare mai riguroasa si o conversatie intre parti ar fi fost de ajuns sa nu existe acest topic,dar asta numai in cazul in care ambele parti si-ar fi dorit acest lucru,ori din argumentele aduse se pare ca una nu e tocmai cum afirma...si intarzie si dovezile...
Prietene, pana in 100ron folosesc posta. Ce e de valoare sau casabil, apelez la curier rapid. Pana acum n-am avut nici un fel de problema cu posta.
Referitor la Bogdan...eu tot i-am trimis mp-uri si il intrebam daca le-a pus/cand le-a pus. ultima oara nu mai raspundea nici la mp....

Cand am cumparat de la el prima oara voblere, mi-a pus altele decat ce vroiam eu. Erau tot rapale, intr-adevar dar nu erau alea pe care le cumparasem. Bonus, a pus niste chinezarii sa nu ma supar prea tare.Asta v-o poate confirma si el, mp-urile inca exista in arhiva. :wink:
Am tacut din gura si i-am dat calificativ pozitiv, crezand ca omul chiar le-a incurcat.
Omul chiar le are cu imbarligaturile. :idea:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Noi 2011, 13:39

Drept ca si cu tine(Bogdan) am facut afaceri...si nu am avut probleme..dar de exemplu , nici mie nu mi-ai confirmat la ridicare...Ai ridicat, nu zic nu..dar o confirmare la momentul oportun ...face treaba mai usoara..in caz de probleme ulterioare. Din pacate monetul respectiv a trecut...si fara dovezi..nu mai ai credibilitate.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 02 Noi 2011, 13:47

Esti o mizerie mincinosule.Cum poti sa minti in halul asta?Mai multi te prindem ca esti un mincinos si dai cu noroi.Sa-ti fie tie rusine de minciunile tale bogdan1san.
Imagine

Scrie răspuns