mersi fratilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

mersi fratilor

Mesaj de adrian99 » 01 Noi 2011, 14:08

de aia este mai bine sa se apeleze la ramburs(atat cu posta romana)cat si prin curier rapid.numai dupa ce achiti sa beneficiezi de produs(e).
nu sunt de acord cu plata-n avans(in cont)chiar si catre cei cu care au fost colaborari bune.insa este doar opinia mea :wink:

kzoli
veteran
veteran

Re: mersi fratilor

Mesaj de kzoli » 01 Noi 2011, 14:46

adrian99 scrie: nu sunt de acord cu plata-n avans(in cont)chiar si catre cei cu care au fost colaborari bune.insa este doar opinia mea :wink:
Plata in avans te scuteste de cheltuieli de ramburs si banii ajung in cateva ore, la curier, cel putin la Fan trece chiar si 1 saptamana pana ai banii... uneori conteaza si timpul in care ai acces la suma respectiva....
In rest precautie si este mult mai "sanatos"sa fi suspicios dacat sa plangi dupa banii....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Noi 2011, 15:22

:lol: :lol: :lol: :lol:
sunt persoane cu care poti practica si expeditia prima oara, face omul proba, si dupa aia pune banii in cont.

Tin minte ca am facut si din astea...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Noi 2011, 17:32

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
sunt persoane cu care poti practica si expeditia prima oara, face omul proba, si dupa aia pune banii in cont.

Da si aceasta e o varianta, conditia e sa fie OM celui care trimiti ca altfel....

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 01 Noi 2011, 17:44

Poate sunt naiv,dar totul timpul am acordat cezarului crezare.Inainte sa mi se puna leul in cont eu am trimis produsele la baietii care au comandat de la mine.Ideea e ca stii pe cine sa eviti in viitor.Nu trebuie sa ne blestemam si faze din astea naspa pentru ca astea nu rezolva o situatie de genu.
Imagine

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Noi 2011, 19:20

un exemplu pozitiv: robyvan. :wink: a pus banii in cont dupa ce a ajuns coletul si a vazut marfa.
Sper sa nu fie exceptia si sa mai existe si altii ca el.

Cat despre domnul Bogdan....asa sa-l ajute Dumnezeu! :wink:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 01 Noi 2011, 19:29

ranga scrie:
un exemplu pozitiv: robyvan. :wink: a pus banii in cont dupa ce a ajuns coletul si a vazut marfa.
Sper sa nu fie exceptia si sa mai existe si altii ca el.

Cat despre domnul Bogdan....asa sa-l ajute Dumnezeu! :wink:
Grasane, asta o faci cu cineva cunoscut. Cand este vorba de cineva cu cateva postari si alea numai la anunturi ar trebui sa fii ceva mai rezervat.
Pana acum nu mi-am luat nicio leapsa, insa un criteriu pe care-l respect este acela sa fie cineva cunoscut.
Bucuresti

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 01 Noi 2011, 19:44

E mai greu daca nu ai incredere...eu cel putin verific activitatea partenerului cu care fac tranzactia...dar ma cam feresc de Posta Romana,mai bine dau 10-20 lei in plus,mai ales cand e vorba de un produs scump,dar sa pot verifica produsul.
De obicei merg pe recomandari...nu am luat teapa,dar nici nu am facut afaceri cu oricine;)
Fir intins!

dorin_sb
senior
senior

Re: mersi fratilor

Mesaj de dorin_sb » 01 Noi 2011, 20:09

bogdan1sand scrie:mersi fratilor sa va ajute Dumnezeu asa cum m-ati ajutat si voi pe mine...

foarte tare :lol: se pare ca e nevoie de un topic care sa se numeasca "blestema-ti colegii pescari" :lol: :lol:
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 01 Noi 2011, 21:29

kzoli scrie:

Da si aceasta e o varianta, conditia e sa fie OM celui care trimiti ca altfel....
Cum am facut eu cu domnul Badea Lucian, mi-a trimis Pulsu' dupa care am depus banii in contul dansului, dar sunt si riscuri foarte mari.

Scrie răspuns