nu sunt de acord cu plata-n avans(in cont)chiar si catre cei cu care au fost colaborari bune.insa este doar opinia mea
mersi fratilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
mersi fratilor
de aia este mai bine sa se apeleze la ramburs(atat cu posta romana)cat si prin curier rapid.numai dupa ce achiti sa beneficiezi de produs(e).
nu sunt de acord cu plata-n avans(in cont)chiar si catre cei cu care au fost colaborari bune.insa este doar opinia mea

Re: mersi fratilor
Plata in avans te scuteste de cheltuieli de ramburs si banii ajung in cateva ore, la curier, cel putin la Fan trece chiar si 1 saptamana pana ai banii... uneori conteaza si timpul in care ai acces la suma respectiva....adrian99 scrie: nu sunt de acord cu plata-n avans(in cont)chiar si catre cei cu care au fost colaborari bune.insa este doar opinia mea
In rest precautie si este mult mai "sanatos"sa fi suspicios dacat sa plangi dupa banii....
un exemplu pozitiv: robyvan.MuskMd scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
sunt persoane cu care poti practica si expeditia prima oara, face omul proba, si dupa aia pune banii in cont.
Sper sa nu fie exceptia si sa mai existe si altii ca el.
Cat despre domnul Bogdan....asa sa-l ajute Dumnezeu!
Grasane, asta o faci cu cineva cunoscut. Cand este vorba de cineva cu cateva postari si alea numai la anunturi ar trebui sa fii ceva mai rezervat.ranga scrie:un exemplu pozitiv: robyvan.MuskMd scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
sunt persoane cu care poti practica si expeditia prima oara, face omul proba, si dupa aia pune banii in cont.a pus banii in cont dupa ce a ajuns coletul si a vazut marfa.
Sper sa nu fie exceptia si sa mai existe si altii ca el.
Cat despre domnul Bogdan....asa sa-l ajute Dumnezeu!
Pana acum nu mi-am luat nicio leapsa, insa un criteriu pe care-l respect este acela sa fie cineva cunoscut.
Bucuresti
						E mai greu daca nu ai incredere...eu cel putin verific activitatea partenerului cu care fac tranzactia...dar ma cam feresc de Posta Romana,mai bine dau 10-20 lei in plus,mai ales cand e vorba de un produs scump,dar sa pot verifica produsul.
De obicei merg pe recomandari...nu am luat teapa,dar nici nu am facut afaceri cu oricine;)

De obicei merg pe recomandari...nu am luat teapa,dar nici nu am facut afaceri cu oricine;)
Fir intins!
						Re: mersi fratilor
bogdan1sand scrie:mersi fratilor sa va ajute Dumnezeu asa cum m-ati ajutat si voi pe mine...
foarte tare
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
						.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
Cum am facut eu cu domnul Badea Lucian, mi-a trimis Pulsu' dupa care am depus banii in contul dansului, dar sunt si riscuri foarte mari.kzoli scrie:Da si aceasta e o varianta, conditia e sa fie OM celui care trimiti ca altfel....MuskMd scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
sunt persoane cu care poti practica si expeditia prima oara, face omul proba, si dupa aia pune banii in cont.
Tin minte ca am facut si din astea...