sau in padurile amazonieneMuskMd scrie:![]()
![]()
![]()
dincolo de toate polemicile.... it sux....si ma gandesc serios sa ma retrag in munti
Mergem la referendum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mergem la referendum?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
neah...am oroare de namol 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
biban solzos
- veteran

@ anem ,nu citez nimic ca sa fiu scurt...ca tu citesti din 2 in 2 randuri
....tot trei beri sunt , daca vine si attilaf ...da' cafele mai mult de una NU ! Dupa a doua , merg in intersectii ca incep ochii sa-mi faca , ca semaforul ! sau in giratorii si dirijez circulatia pe invers . Lasa o bere si-o cafea ...daca attilaf are si alte preferinte , ne sacrificam ( o fleica, un mic , orice gadila placut pe gat in jos ! )
ps : vezi ce scurt sunt ? (la scris !!!)
@ attilaf -50% din prietenii si partenerii de pescuit sunt de alta "religie " decat mine si n-am absolut nici o problema in sensul asta.
Trage tu concluziile ....Si berea ta e brumata , nu-ti dam bere calda !!
@ attilaf -50% din prietenii si partenerii de pescuit sunt de alta "religie " decat mine si n-am absolut nici o problema in sensul asta.
biban solzos scrie:@ anem ,nu citez nimic ca sa fiu scurt...ca tu citesti din 2 in 2 randuri![]()
....tot trei beri sunt , daca vine si attilaf ...da' cafele mai mult de una NU ! Dupa a doua , merg in intersectii ca incep ochii sa-mi faca , ca semaforul ! sau in giratorii si dirijez circulatia pe invers . Lasa o bere si-o cafea ...daca attilaf are si alte preferinte , ne sacrificam ( o fleica, un mic , orice gadila placut pe gat in jos ! )
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
mai baieti sunteti haiosi
io ma intreb daca aia de or votat au stiut ce voteaza si aia de nu au fost la vot au stiut ce nu voteaza
ca sa ne intelegem cu sau fara USL , nu mai folositi expresii eu nu m-am dus sa votez USL sau am votat cu USL sau mai stiu eu ce
votul a insemnat -
a. demiterea lu Basescu = alegeri anticipate (unde putea castiga si nea Gicu independentu' )
sau MuskMD/Anem daca participau
b. ramanerea lu Basescu = unde castiga tot MuskMD/Anem ca ei indiferent de rezultat ia durut in paispe si s-au dus la pescuit...io recunosc am fost la gratar
in timp ce altora le pocneau venele'n cap 
ca sa ne intelegem cu sau fara USL , nu mai folositi expresii eu nu m-am dus sa votez USL sau am votat cu USL sau mai stiu eu ce
votul a insemnat -
a. demiterea lu Basescu = alegeri anticipate (unde putea castiga si nea Gicu independentu' )
b. ramanerea lu Basescu = unde castiga tot MuskMD/Anem ca ei indiferent de rezultat ia durut in paispe si s-au dus la pescuit...io recunosc am fost la gratar
deci...de ce nu ai votat? 
poi din mai multe motiveMuskMd scrie:deci...de ce nu ai votat?
- zicea cineva mai devreme - am fost las
- nu am vrut sa shad la coada
- am beut bere de fumei (ciuc radler d'ala) deci putzeam a fumeie (nu numa din cauza la bere
- gratar
- burta plina
- lene
ce mai, orice motiv vrei pentru ca nu am avut motiv ... sa merg la referendum
aaaa si sa nu uit, sa mai flambez spiritele astora de or fu la vot si cred ca au facut dreptate
Da ce ma, o fost deja referendumu?
Ptiu, n-am fost atent...
Ptiu, n-am fost atent...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Daca erai cu ochii pe pluta 
50% din ce anume?pikeman scrie:....... cand au vazut ca nu a iesit 50%MuskMd scrie:deci...de ce nu ai votat?![]()
![]()
Bucuresti