sau in padurile amazonieneMuskMd scrie:

dincolo de toate polemicile.... it sux....si ma gandesc serios sa ma retrag in munti

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
sau in padurile amazonieneMuskMd scrie:

dincolo de toate polemicile.... it sux....si ma gandesc serios sa ma retrag in munti

....tot trei beri sunt , daca vine si attilaf ...da' cafele mai mult de una NU ! Dupa a doua , merg in intersectii ca incep ochii sa-mi faca , ca semaforul  ! sau in giratorii si dirijez circulatia pe invers . Lasa o bere si-o cafea ...daca attilaf are si alte preferinte , ne sacrificam ( o fleica, un mic , orice gadila placut pe gat in jos ! )
 ....tot trei beri sunt , daca vine si attilaf ...da' cafele mai mult de una NU ! Dupa a doua , merg in intersectii ca incep ochii sa-mi faca , ca semaforul  ! sau in giratorii si dirijez circulatia pe invers . Lasa o bere si-o cafea ...daca attilaf are si alte preferinte , ne sacrificam ( o fleica, un mic , orice gadila placut pe gat in jos ! )biban solzos scrie:@ anem ,nu citez nimic ca sa fiu scurt...ca tu citesti din 2 in 2 randuri
....tot trei beri sunt , daca vine si attilaf ...da' cafele mai mult de una NU ! Dupa a doua , merg in intersectii ca incep ochii sa-mi faca , ca semaforul ! sau in giratorii si dirijez circulatia pe invers . Lasa o bere si-o cafea ...daca attilaf are si alte preferinte , ne sacrificam ( o fleica, un mic , orice gadila placut pe gat in jos ! )
ps : vezi ce scurt sunt ? (la scris !!!)
@ attilaf -50% din prietenii si partenerii de pescuit sunt de alta "religie " decat mine si n-am absolut nici o problema in sensul asta.
Trage tu concluziile ....Si berea ta e brumata , nu-ti dam bere calda !!

... pai atunci merge un mic, o brumata si se incheie "meniul" cu o cafea scurta ...
  ... pai atunci merge un mic, o brumata si se incheie "meniul" cu o cafea scurta ... io ma intreb daca aia de or votat au stiut ce voteaza si aia de nu au fost la vot au stiut ce nu voteaza
 io ma intreb daca aia de or votat au stiut ce voteaza si aia de nu au fost la vot au stiut ce nu voteaza   
  sau MuskMD/Anem daca participau
 sau MuskMD/Anem daca participau 

in timp ce altora le pocneau venele'n cap
 in timp ce altora le pocneau venele'n cap 

poi din mai multe motiveMuskMd scrie:deci...de ce nu ai votat?

) si ma duceau aia la zdup ca vreau sa boicotez referendumu'
 ) si ma duceau aia la zdup ca vreau sa boicotez referendumu' adica d'astia de ziceam mai sus, flambati, care le-o crapat vena la cap cand au vazut ca nu a iesit 50%
 adica d'astia de ziceam mai sus, flambati, care le-o crapat vena la cap cand au vazut ca nu a iesit 50%  

50% din ce anume?pikeman scrie:....... cand au vazut ca nu a iesit 50%MuskMd scrie:deci...de ce nu ai votat?