orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

biban solzos scrie:anem scrie:bibanule solzos ... din cate citesc esti foarte informat despre politica (tu ai zis-o) iar mesajele tale in ciuda faptului ca sunt lungi nu prea zic nimic in afara unor mistouri ieftine ... faci parte din USL, nu-i asa?
I-mi pare rau sa te tezamagesc :
1- la ultimele alegeri nici macar n-am votat USL .
2-politica ma dezgusta, dar , din moment ce-mi afecteaza viata , mai deschid ochii si urechile .
3- daca ai " retinut " ceva politic din ce-am scris (desi fara intentie ) ma vad nevoit sa-ti precizez (fie pt ca nu esti in tema - fie pt ca esti chiar in mijlocul ei , nu stiu si nu-s curios ) ca ma refeream la politica ce se face FRECVENT in anumite biserici (sa nu te supar nu nominalizez ). Despre asta ziceam ca sunt in tema . Nu te speria , nu exemplific , vazand ce "turbioane "apar .
Mai scurt nu pot . Inafara de punct si virgula , nu folosesc nimic ...unii se supara ....
Toate cele bune, daca m-ai inteles , daca nu , sa fii iubit . Oare chiar asa de mare sa fie miza , sau doare la unii ...Oricum ar fi , tupeul va dainui mereu ....numai bine !
anem scrie: chestia scrisa mai sus era o gluma cu care ma gandeam ca poate se mai destinde atmosfera

ca prea seriosi au devenit toti ... si vorba aia, referendumul s-a terminat si indiferent de rezultat tot in rahat suntem

interesul meu pentru politica este egal cu zero si sub nici o forma nu voi intra in polemici cu lumea din aceste motive ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
MuskMd
- veteran

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
attilaf
- veteran

Daca dau si eu un rand, ma primiti in hora cu voi? Si promit ca nu mai fac propaganda de niciun fel ever again?:)
-
Sami
- veteran

[/quote]
Vezi ca mai citat gresit...
De altfel, sunt perfect de acord cu tine... si la ideea cu sarbii.[/quote]
Da stiu ca te-am citat gresit,de fapt pe Attila voiam sa il citez,dar am scris in graba si nu am observat.
Domnul Attila,
S-au cumparat voturi cu 50 lei in toata Romania,nu numai in Oltenia,asa ca nu e cazul de ironii grosolane si lupte intre regiuni geografice .Daca poti discuta cu argumente despre un fapt esti liber sa o faci,dar cand deja vii cu niste ironii si doresti sa iasa o samanta de razboi nu mai au rost discutiile.
Treaba e simpla:
8 milioane -au avut curaj sa mearga si sa il amendeze pe Base pentru prostiile lui
1 milion- sunt rude de ale lui ,membrii+ sustinatorii de partid+ cei care mai ciup ceva de pe spatele Pdl-ului
restul-sunt fie scarbiti de politica,ori nu o inteleg, dar nicio tabara sau alta nu au dreptul sa ii includa in votul final al referendumului pe aceasta categorie.
Rezultatul e graitor 8 mil-1 mil...exprima dorinta romanilor,asta nu intelege Base si inca cativa.
Acest rezultat e oglinda activitatii sale si nu are legatura cu Usl,Antonescu,X,Y.
Fir intins!
-
MuskMd
- veteran

Si restul 5-6-8 milioane? , aia nu-i poti innici un fel cataloga.....
nici scarbiti , nici inculti , nici habarnisti
pt ca simplu...there is no data ....
Ei bine...eu cred cu tarie...ca si printre aia is multi OAMENI
-
SVF
- veteran

5-6-8 milioane?Ehhh....maruntis

Ultima oară modificat 01 Aug 2012, 12:26 de către
SVF, modificat 1 dată în total.
-
anem
- veteran

de-o fi sa trec prin Oradea atunci se va gasi si ceva timp de stat la
o bere si mai multe cafele

ca dupa a doua bere s-ar putea sa nu mai ai partener de discutii

... numai bine ...
ps: si tocmai am vazut ca se aliaza si attilaf cu noi

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Sami
- veteran

bad post
Fir intins!
-
MuskMd
- veteran