Mergem la referendum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mergem la referendum?
Ccr ....... Alta frectie politica....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Corect , Andrei ! Incerc sa fiu scurt , ca-l obosesc pe @anem ...du-te la vot , deseneaza cu stampila voblere pe buletin ( sa fim in ton cu forumulANDREI RIGA scrie:@Pikeman
Ai perfecta dreptate si cred ca ti-ai dat seama ca nu sunt belicos din fire
O singura exceptie. Am respectul cuvenit pentru toata lumea, dar intotdeauna il voi respecta mai mult pe cel care merge la vot, chiar daca merge numai si numai ptr a-si anula votul (spre ex pune stampila intre casute - e si asta un un mod extrem de expresiv in a arata ce parere ai despre cei care candideaza) Bineinteles ca in discutia de fata sunt excluse toate persoanele de fata, dar absolut toate. Nu vreau sa intru in polemica cu cineva. Este doar filozofia mea asupra acestui aspect. In ultimele sute de ani au murit si s-au sacrificat mult prea multi oameni ca ceilalti sa poata vota liber, pentru ca atunci cand e nevoie sa nu pot face un mic efort si sa ma duc sa-mi spun parerea cu ajutorul stampilei.
Toate bune !

In plus , esti linistit ca votul tau nu poate fi matrasit de borfassi ...l-ai matrasit tu , simplu !!!

@anem , am fo scurt ? Ca de nu, scriu ca maramuresenii ! Ex : mamaliga cu branza = mamalicubracula !! Ce iese , nu stiu !

vad ca iti este dor de vreo interventie din partea mea ...biban solzos scrie: Corect , Andrei ! Incerc sa fiu scurt , ca-l obosesc pe @anem ...du-te la vot , deseneaza cu stampila voblere pe buletin ( sa fim in ton cu forumul![]()
![]()
![]()
) , dar macar stii o treaba ; nu te scuipi intre ochi in fata oglinzii daca ratezi ce-ai votat ( ceea ce-i cam sigur ) si poti sa-i doresti agataturi la fiecare aruncare celui care i-a votat pe cei care te supara
![]()
![]()
![]()
In plus , esti linistit ca votul tau nu poate fi matrasit de borfassi ...l-ai matrasit tu , simplu !!!![]()
![]()
![]()
@anem , am fo scurt ? Ca de nu, scriu ca maramuresenii ! Ex : mamaliga cu branza = mamalicubracula !! Ce iese , nu stiu !![]()

am zis ca voi evita sa mai intru in polemica aiurea cu oamenii pe seama unor motive pe care nu dau 2 bani ... adica politica ...
asa ca ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Ai uitat laptele.:-X biban ...... De iesit....o sa ne iasa....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- veteran
Ca numa' tie ti-s drag si ma bagi in seamaanem scrie:
vad ca iti este dor de vreo interventie din partea mea ...![]()
am zis ca voi evita sa mai intru in polemica aiurea cu oamenii pe seama unor motive pe care nu dau 2 bani ... adica politica ...
asa ca ...pentru toti, care au votat sau care n-au votat ...

cred ca ala 1-UL eram iopikeman scrie:50% din aia ... +1

daca nu-mi placea pescuitul.
dar asa...nah confuzie , din cauza mea, exclusiv.
imi fac mea culpa in fata poporului

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- moneytehnik
- veteran
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Fabuleaza pe unele locuri, dar merita citit, desi articolul e scris in 5 iulie:
http://capitalismpepaine.wordpress.com/ ... a-de-stat/
http://capitalismpepaine.wordpress.com/ ... a-de-stat/
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Si un comentariu al lui Sergiu Iordan (scris pe facebook)
Am remarcat ca nu este nimeni interesat de evenimentele politice, pentru asta nu comentez, dar daca vad ca o fotografie cu clatite aduna 60 mii de voturi, iar noi pierdem 90 milioane de euro, atunci.......
Nici acum nu vreau sa provoc dispute politice, dar nici nu vreau sa trec cu vederea fenomenele halucinante carora, din pacate, le suntem contemporani.
Actualul guvern a organizat referendumul. Pentru pregatiri, au avut la dispozitie 23 de zile (6 iulie - 29 iulie). Conform Art. 17, alin. 2 din Legea nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului, "reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari (...) in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii referendumului".
Astazi, mare scandal intre partide, USL-ul (actualul guvern) sustinand ca listele cu alegatori n-au fost actualizate. INTREB: - pentru care motiv am platit noi (contribuabilii) cca. 90 milioane euro (organizarea referendumului), daca acum guvernul spune ca listele nu sunt corecte?
Daca si la acesta bataie de joc, la care suntem supusi, reactia societatii civile este tot "stearsa", atunci sustin cu tarie... suntem cei mai idioti europeni, iar moartea multori oameni a fost de prisos.
Daca acceptam sa platim cca 90 milioane de euro (costul referendumului), ca apoi sa vedem cum organizatorii lui il contesta, cu siguranta meritam sa fim calcati in picioare.
Vreau sa cred ca orice cetatean roman (contribuabil), are decenta sa solicite ca cineva sa plateasca (financiar vorbesc), pierderea suportata. Daca nu... atunci putem sa jinduim ca prostii la clatitele din fotografie, le vor manca hotii
Am remarcat ca nu este nimeni interesat de evenimentele politice, pentru asta nu comentez, dar daca vad ca o fotografie cu clatite aduna 60 mii de voturi, iar noi pierdem 90 milioane de euro, atunci.......
Nici acum nu vreau sa provoc dispute politice, dar nici nu vreau sa trec cu vederea fenomenele halucinante carora, din pacate, le suntem contemporani.
Actualul guvern a organizat referendumul. Pentru pregatiri, au avut la dispozitie 23 de zile (6 iulie - 29 iulie). Conform Art. 17, alin. 2 din Legea nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului, "reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari (...) in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii referendumului".
Astazi, mare scandal intre partide, USL-ul (actualul guvern) sustinand ca listele cu alegatori n-au fost actualizate. INTREB: - pentru care motiv am platit noi (contribuabilii) cca. 90 milioane euro (organizarea referendumului), daca acum guvernul spune ca listele nu sunt corecte?
Daca si la acesta bataie de joc, la care suntem supusi, reactia societatii civile este tot "stearsa", atunci sustin cu tarie... suntem cei mai idioti europeni, iar moartea multori oameni a fost de prisos.
Daca acceptam sa platim cca 90 milioane de euro (costul referendumului), ca apoi sa vedem cum organizatorii lui il contesta, cu siguranta meritam sa fim calcati in picioare.
Vreau sa cred ca orice cetatean roman (contribuabil), are decenta sa solicite ca cineva sa plateasca (financiar vorbesc), pierderea suportata. Daca nu... atunci putem sa jinduim ca prostii la clatitele din fotografie, le vor manca hotii
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!