Mergem la referendum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jackspinner
veteran
veteran

Re: Mergem la referendum?

Mesaj de jackspinner » 03 Aug 2012, 06:17

Listele nu sunt actualizate dintr-un motiv foarte simplu : cu cat o primarie are mai multi cetateni ( inclusiv decedatii :lol: ) cu atat este salaruil primarului mai mare . Si in functie de numarul cetatenilor se calculeaza numarul de senatori si deputati .
Fiecare sa traga singur concluziile , alegerile locale au fost castigate de ... Acum nu le mai convine . Dar sa nu ne amagim , este o practica indiferent de culoarea politica a primarului .

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 03 Aug 2012, 08:12

... subscriu.
In multe orase s-a umflat numarul de locuitori doar ca sa nu-si piarda statutul de municipii si automat finantarea.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Aug 2012, 09:13

Adrian SB scrie:Si un comentariu al lui Sergiu Iordan (scris pe facebook)
Am remarcat ca nu este nimeni interesat de evenimentele politice, pentru asta nu comentez, dar daca vad ca o fotografie cu clatite aduna 60 mii de voturi, iar noi pierdem 90 milioane de euro, atunci.......
Nici acum nu vreau sa provoc dispute politice, dar nici nu vreau sa trec cu vederea fenomenele halucinante carora, din pacate, le suntem contemporani.

Actualul guvern a organizat referendumul. Pentru pregatiri, au avut la dispozitie 23 de zile (6 iulie - 29 iulie). Conform Art. 17, alin. 2 din Legea nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului, "reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari (...) in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii referendumului".

Astazi, mare scandal intre partide, USL-ul (actualul guvern) sustinand ca listele cu alegatori n-au fost actualizate. INTREB: - pentru care motiv am platit noi (contribuabilii) cca. 90 milioane euro (organizarea referendumului), daca acum guvernul spune ca listele nu sunt corecte?

Daca si la acesta bataie de joc, la care suntem supusi, reactia societatii civile este tot "stearsa", atunci sustin cu tarie... suntem cei mai idioti europeni, iar moartea multori oameni a fost de prisos.

Daca acceptam sa platim cca 90 milioane de euro (costul referendumului), ca apoi sa vedem cum organizatorii lui il contesta, cu siguranta meritam sa fim calcati in picioare.

Vreau sa cred ca orice cetatean roman (contribuabil), are decenta sa solicite ca cineva sa plateasca (financiar vorbesc), pierderea suportata. Daca nu... atunci putem sa jinduim ca prostii la clatitele din fotografie, le vor manca hotii
ceea ce face acum USL-ul se numeste efectiv bataie de joc ... isi bat joc de noi toti si asemeni lui Sergiu Iordan (eu chiar nu stiu cine e :oops: ) sustin si eu ca suntem probabil cei mai idioti europeni ca acceptam toate rahaturile astea. bine zicea la un moment dat adiwolf faza cu poporul de oi ...

in loc sa le spuna lumea STOP, cineva trebuie sa si raspunda pentru toate cele intamplate toti "pasc" linistiti in continuare si isi vad de treburile lor plangandu-se ca nu e bine in tara, ca totul merge prost s.a.m.d. cand de fapt nimeni nu ia atitudine ...

atat ... ca dupa aia iarasi ma aprind :lol:

ps : http://www.metacafe.com/watch/1486560/r ... ial_video/
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Aug 2012, 09:59

Imagine

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 03 Aug 2012, 10:18

:lol1: :lol1: :lol1:

gabrielfurtos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gabrielfurtos » 03 Aug 2012, 12:06

Era un pescar o data, pe lac, ca intodeauna prinde pestisoru cel auriu
Pestisoru: Zi repede ca sunt ocupat, ce dorinta vrei
Pescaru: Pai vreau sa devin Prim-Ministru
Pestisoru: OK
Si sare in apa
Pescaru: Dar cu celelalte doua?????
Pestisoru: LASA MAI, CA CELELALTE VIN DE LA SINE!!!!!!!!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Aug 2012, 12:55

SVF scrie:Nu sunt fan Base,nu sunt fan Ponta sau Antonesxcu.Sunt fan-ul monedei nationale,ron-ul,iar atunci cand asta o ia in freza de la euro intr-un ritm alarmant (din cauza unui "copy-paste"sau a unui adormit)clar ca trebuie sa votez pentru stabilitate. :wink:
Se pare ca leul gafaie tot mai rau de la o zi la alta,iar nenorocitii astia nu inteleg ca au pierdut.Nu-i mai intereseaza ca din cauza acestei situatii au de suferit chiar si cei care au spus DA duminica.Pentru ei romanii nu sunt decat niste nume pe o lista. :evil:

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 03 Aug 2012, 14:05

Din punctul meu de vedere acum este momentul unei "rascoale", acum e momentul sa fie dati toti jos, acum cand ar face orice pentru putere. Sunt 100% sigur ca oamenii ar iesi in strada, dar trebuie un impuls.

Asa ca o paranteza

"Dacă vrei să cunoști un om cu adevărat, privește cum îi tratează pe cei inferiori, nu pe cei egali cu ei." J. K. Rowling

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Aug 2012, 17:21

Razvan V. scrie: Sunt 100% sigur ca oamenii ar iesi in strada, dar trebuie un impuls.
Ntzz! E perioada de concedii , e cald ,e soare ,berea e rece...De prin 15 septembrie s-ar putea! :lol: :lol: :lol:

Ps:serios vorbind , de 22 de ani nu au fost miscari de strada in perioada asta !Si nu cred ca vor fi...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 03 Aug 2012, 17:31

Zamfi scrie:
Razvan V. scrie: Sunt 100% sigur ca oamenii ar iesi in strada, dar trebuie un impuls.
Ntzz! E perioada de concedii , e cald ,e soare ,berea e rece...De prin 15 septembrie s-ar putea! :lol: :lol: :lol:

Ps:serios vorbind , de 22 de ani nu au fost miscari de strada in perioada asta !Si nu cred ca vor fi...
Poate sa fie o perioada mai buna dupa 15 septembrie, dar tind sa cred ca multi dintre cetatenii tarii au cam ajuns la limita

Scrie răspuns