Fiecare sa traga singur concluziile , alegerile locale au fost castigate de ... Acum nu le mai convine . Dar sa nu ne amagim , este o practica indiferent de culoarea politica a primarului .
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ceea ce face acum USL-ul se numeste efectiv bataie de joc ... isi bat joc de noi toti si asemeni lui Sergiu Iordan (eu chiar nu stiu cine eAdrian SB scrie:Si un comentariu al lui Sergiu Iordan (scris pe facebook)
Am remarcat ca nu este nimeni interesat de evenimentele politice, pentru asta nu comentez, dar daca vad ca o fotografie cu clatite aduna 60 mii de voturi, iar noi pierdem 90 milioane de euro, atunci.......
Nici acum nu vreau sa provoc dispute politice, dar nici nu vreau sa trec cu vederea fenomenele halucinante carora, din pacate, le suntem contemporani.
Actualul guvern a organizat referendumul. Pentru pregatiri, au avut la dispozitie 23 de zile (6 iulie - 29 iulie). Conform Art. 17, alin. 2 din Legea nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului, "reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari (...) in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii referendumului".
Astazi, mare scandal intre partide, USL-ul (actualul guvern) sustinand ca listele cu alegatori n-au fost actualizate. INTREB: - pentru care motiv am platit noi (contribuabilii) cca. 90 milioane euro (organizarea referendumului), daca acum guvernul spune ca listele nu sunt corecte?
Daca si la acesta bataie de joc, la care suntem supusi, reactia societatii civile este tot "stearsa", atunci sustin cu tarie... suntem cei mai idioti europeni, iar moartea multori oameni a fost de prisos.
Daca acceptam sa platim cca 90 milioane de euro (costul referendumului), ca apoi sa vedem cum organizatorii lui il contesta, cu siguranta meritam sa fim calcati in picioare.
Vreau sa cred ca orice cetatean roman (contribuabil), are decenta sa solicite ca cineva sa plateasca (financiar vorbesc), pierderea suportata. Daca nu... atunci putem sa jinduim ca prostii la clatitele din fotografie, le vor manca hotii
Se pare ca leul gafaie tot mai rau de la o zi la alta,iar nenorocitii astia nu inteleg ca au pierdut.Nu-i mai intereseaza ca din cauza acestei situatii au de suferit chiar si cei care au spus DA duminica.Pentru ei romanii nu sunt decat niste nume pe o lista.SVF scrie:Nu sunt fan Base,nu sunt fan Ponta sau Antonesxcu.Sunt fan-ul monedei nationale,ron-ul,iar atunci cand asta o ia in freza de la euro intr-un ritm alarmant (din cauza unui "copy-paste"sau a unui adormit)clar ca trebuie sa votez pentru stabilitate.
Ntzz! E perioada de concedii , e cald ,e soare ,berea e rece...De prin 15 septembrie s-ar putea!Razvan V. scrie: Sunt 100% sigur ca oamenii ar iesi in strada, dar trebuie un impuls.
Poate sa fie o perioada mai buna dupa 15 septembrie, dar tind sa cred ca multi dintre cetatenii tarii au cam ajuns la limitaZamfi scrie:Ntzz! E perioada de concedii , e cald ,e soare ,berea e rece...De prin 15 septembrie s-ar putea!Razvan V. scrie: Sunt 100% sigur ca oamenii ar iesi in strada, dar trebuie un impuls.
![]()
![]()
![]()
Ps:serios vorbind , de 22 de ani nu au fost miscari de strada in perioada asta !Si nu cred ca vor fi...