Masinile noastre

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Aug 2008, 11:11

pai sint olea nervos...

uite trece sezonu pe linga mine si ma stresez aiurea...

ce chestie... vine vw meu... masina desteapta si zice ca musai service... adica in mare ar trebui schimbat uleiu , filtru , filtru de motorina si filtrele de aer... anulate alarmele din computer...

ma duc la wv sa schimbe prima data cu masina anterioara... face schimbu de ulei si filtrele si cica se uita la curele si la becuri si la frine... de genu... arde becu ... pina in parcare calca frina... bun mere... complecteaza lichidul de la stropitoare ca lipsea un dejet... ( mi-a luat pt ala 3,5 € ) la curele cine dracu stie daca sa uitat sau ce a zis ca tot e masina noua..

pret ? 769 €

a doua masina ( prezenta ) ma duc la ei primul service... zic ma lasa dracu ca becurile ard ! si frina tine ! si lichide am ! curea de transmisie nu are... e pe roti dintate ... zic... schimba tu numa uleiu si filtru...

a durat 20 minute... cica 270 € si nu mi-a pus stampila in carte... n-a vrut ! cica asta nu e service... buuun... pai cit e ora de munca la voi ? cica depinde... in cazu meu acu cica 103 € si minim o ora e taxa...

si asta cica nu e taxa de prostie...

fiind masina in garantie cica musai la ei... altfel cica pierd garantia...

taxa de prostie...

am un amic se duce la bmw si se plinge ca masina mere cu motoru turat... buun... zece minute mai tirziu cica 150 €... asta intreaba dupa ce plateste... pai ce avea ? n-avea nik... avea presu pe pedale...
:lol:

de asta zic ca tot restu care neaparat trebe facut costa o gramada ... asa ca ce rost are sa le faci si pe alea care nu sint obligatorii...

e ca si cum nu ai mai da cu o mulineta sgiriata.... care din punct de vedere functional merge perfect dar ca aspect e urita... si statusul la care aderezi nu iti permite sa te vada lumea cu ea...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 10 Aug 2008, 12:01

Eu cred ca am intrat cu toti intrun cerc vicios "nu mai avem timp".Sarmana noastra "DACIE"o stiam pe dinafara ,i-am facut motorul la botu calului la Valea Nucarilor +alea alea ;acum imi imi este frica sa bag mina ,compactat,calculator ,zici ca este treapta a 3 a de la "Chellenger" .Basca prieteni si mecanici de la service care spun :nu pune ,nu pune mina,si apoi 100-200-.................EU

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Aug 2008, 12:06

Irod scrie:am verificare facuta dar oare la umatoarea m_ai primesc viza daca nu schimb parbrizul?
Teoretic,NU,dar suntem in Romania si...poate,poate

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 10 Aug 2008, 12:20

Nu numai in Romania in toata UE ,in state, are frina si directie poate sa curga tablele ca e ca noua si iti faci treaba cu ea.In definitiv de aia e masina!!!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Aug 2008, 19:40

@ DidelPro...
Nu vreau sa intru in polemica,dar incearca tu sa mergi la nemti cu cauciucurile uzate...atat :wink:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 10 Aug 2008, 19:55

Nu este vorba de polemica !Eu spuneam, ca in Uniunea Europeana nu prea tine cu "poate ,poate",pe cind in state{USA} revizia consta :frina si directie.Starea exterioara a masini nu se pune{parbriz,vopsea etc} .La noi este undeva la mijloc{inca}!!!!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Aug 2008, 20:26

OK,OK ...
Am inteles gresit.
Sorry ! :oops:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Aug 2008, 21:55

kuintautti scrie: taxa de prostie...

am un amic se duce la bmw si se plinge ca masina mere cu motoru turat... buun... zece minute mai tirziu cica 150 €... asta intreaba dupa ce plateste... pai ce avea ? n-avea nik... avea presu pe pedale...
:lol:

:lol: :lol: :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 11 Aug 2008, 06:24

old_radu scrie:@ DidelPro...
Nu vreau sa intru in polemica,dar incearca tu sa mergi la nemti cu cauciucurile uzate...atat :wink:
da sa prespunem ca am face cum zici tu. ce s-ar intampla?

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 11 Aug 2008, 07:31

Ai cotiza 200 E ,bani cu , care iti poti lua ...enspe cauciucuri eventual si un parbriz, depinde de marca!

Scrie răspuns