http://www.lada.ro/ aici gasesti detalii sau poti incerca una la mana a doua, numai sa fara carlig de remorcare, mai ales daca masina provine de la asociatii agricoletoni f scrie:cat costa o lada deasta noua?
Masinile noastre
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Stai linistit,sonda care indica nivelul (cantitatea )de benzina din rezervor,este decalibrata.In curand vei vedea ca nivelul v-a scadea brusc sau ar mai fi o posibilitate si anume:demult nu a fost facut plinul si atunci sonda s-a blocat pe maxim.In acest caz incearca sa franezi brusc sau sa demarezi mai brutal ,in asa fel incat benzina,prin miscarea brusca,sa puna in functie sonda (plutitorul).
A treia varianta nu ti-o spun ...poate fi mai costisitoare
Drum bun ! tuturor.
A treia varianta nu ti-o spun ...poate fi mai costisitoare
Drum bun ! tuturor.
- pestisorul de aur
- junior

Se intampla, (si) la Skoda, relax...Si eu am facut odata un drum cu o Fabia ce-i drept si nu se misca deloc acul, de credeai ca nu consuma nimic:)tincu ilie scrie:O intrebare,zilele trecute am facut plinul,de atunci acul indicator nu s-a mai miscat,desi am mers 130km.Ce sa fie?
Tarziu de tot (n-as putea sa-ti dau limita in km, dar tot de ordinul asta) a inceput sa coboare. O sa-si revina, precis!Tine-ne la curent. Si Sarbatori linistite in continuare!
am nevoie de o masina pt carat marfa undeva in jurul a 800-1500kg. Dacia papuc cade din start, noul logan pickup nu-mi convine chiar daca arata bine ( am vazut un talon in care scria ca are sarcina utila de 2300 kg
)
Si cum nu am prea multi bani pt asa ceva as avea de ales intre ford tranzit si vw transporter second. ce m-ati sfatui sa-mi iau?
merci
Si cum nu am prea multi bani pt asa ceva as avea de ales intre ford tranzit si vw transporter second. ce m-ati sfatui sa-mi iau?
merci
ok, merci de sfat.
La vw ma gandeam si eu initial, dar stiu vre-o doua transituri care cara de vre-o zece ani marfa in romania dupe ce au carat si prin germania si nu prea a avut probleme cu ele. Sunt cam din `94-95
In orice caz o sa merg cu un prieten, care cu asta se ocupa, in germania cand ma hotarasc ce sa-mi iau si cand
La vw ma gandeam si eu initial, dar stiu vre-o doua transituri care cara de vre-o zece ani marfa in romania dupe ce au carat si prin germania si nu prea a avut probleme cu ele. Sunt cam din `94-95
In orice caz o sa merg cu un prieten, care cu asta se ocupa, in germania cand ma hotarasc ce sa-mi iau si cand