Masinile noastre
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- costica_fishing
- veteran

am si io o intrebare:
eu am pe masina acum cauciucuri cu latime de 235 si as dori sa trec pe 265. ce efecte ar putea avea treaba asta? (pozitive si negative)
A folosit careva dintre voi cauciucuri cu o latime mai mare decat cea specificata de constructor in conditii de off road? daca da s-a simtit vreo diferenta in bine sau in rau?
eu am pe masina acum cauciucuri cu latime de 235 si as dori sa trec pe 265. ce efecte ar putea avea treaba asta? (pozitive si negative)
A folosit careva dintre voi cauciucuri cu o latime mai mare decat cea specificata de constructor in conditii de off road? daca da s-a simtit vreo diferenta in bine sau in rau?
- pestisorul de aur
- junior

Nuuuuu, de ce l-as vinde, sunt tare multumita de eltincu ilie scrie:Vinde careva Logan?
Toata intretinerea de vreo doi ani se rezuma la un schimb de ulei + filtru de aer (facute de curand), si un reglaj pe la frane...a regular check up. Si in rest benzina si presiune in cauciucuri every once in a while, a da, si lichid de parbriz. Si stergatoare. Iar masina e din 2004, din prima serie...deci nu se poate spune ca mai e chiar foarte noua.
The best car ever:))
- kingofbeasts
- veteran

diferente:Irod scrie:am si io o intrebare:
1. pe asfalt masina e mai stabila vara pe uscat, dar creste consumul cu 0,5-0,7 l/100km functie si de combustibil si de incarcatura
2. pe off road e mai nasol cand poua (patineaza mai usor), iar chestia cu consumul ramane valabila ca mai sus
respecte