Masinile noastre
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- costica_fishing
- veteran

mah, a mea tot 12l/100 ia. Da' macar e diesel. Manca-i-as tehnologia ei! o sa cumpar din targ un "TDI" sa il pictez cu oja rosie. si il pun pe roata de rezerva....si-o vand!
te obisnuiesti si cu 12%.
Mai naspa e ca dupa 50.000 de km, observi ca altii si-au luat numa megabasuri si evergrene, si-au achitat creditul la banca, si-au dat copii la scoli inalte ( unde te invata numa' flipping si piching in heavy-cover) si, ce te faci ca maine poimane nici nu mai e la moda TDI? ptiu!
Fi-v-ar tamburii de ras!
@leba, sa mor daca nu e o moda si cu Subaru asta. Parca anii trecuti gaseai si cu 13-14.000 EUR pe mobile.de. In stare buna si putini km. Acu se scumpira!
te obisnuiesti si cu 12%.
Fi-v-ar tamburii de ras!
@leba, sa mor daca nu e o moda si cu Subaru asta. Parca anii trecuti gaseai si cu 13-14.000 EUR pe mobile.de. In stare buna si putini km. Acu se scumpira!
near the beer
Pai se scumpira, ca in ultimii ani a cam iesit pe primele locuri in sondajele din Germania si Anglia vis-a-vis de cat de multumiti sunt proprietarii de masinile lor.
Uite si Forester-ul 09, care din toamna vine si cu TDI.
http://www.worldcarfans.com/3071225.001 ... u-forester
Uite si Forester-ul 09, care din toamna vine si cu TDI.
http://www.worldcarfans.com/3071225.001 ... u-forester
da, asa e Vali, Subaru a iesit in fata bine de tot in ultimii ani.
Costica, aici deja aproape nu mai conteaza reviewurile sau moda, clar e o masina pt. saraci ca noi. se strica greu si tine mult.
basca face si flippin si twichin pe dealuri si are o plaja larga de greutati lucrind in mai multe ..cum se zice? modus operandum?
Costica, aici deja aproape nu mai conteaza reviewurile sau moda, clar e o masina pt. saraci ca noi. se strica greu si tine mult.
basca face si flippin si twichin pe dealuri si are o plaja larga de greutati lucrind in mai multe ..cum se zice? modus operandum?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- costica_fishing
- veteran

te referi la facutul la buzunare?leba scrie: modus operandum?
sa stii ca am mai vb cu ceva posesori de Forester: 76 de meleoane o pereche de amortizoare + ceva bucsa/pivot +manopera de rigoare.....ce sa zic, nu e chiar superoferta!
Scut de plastic....mneah.....mai caut!
@vali, ala diesel (desi e un fel de sacrilegiu) iese in toamna lu 2009?
Frate, da greu se mai misca! Mai conservatori ca englezii... Ajung in anul 2010 cu masina cu tamburi pe spate. Ca sa puna dieselul (care deja e gata pt Legacy) pe Forester un an jumate?
In plus, pozele arata cam SF....daca ala e interiorul, unde tre sa dau avansul?
near the beer
- costica_fishing
- veteran

ia ute ce am pierdut ca nu m-am urcat in Impreza niciodata!
In fine. Interiorul e superb. Tind totusi sa iau in consiederare mai mult varianta actuala (cu GPL
). Nu de alta, dar ma doare inima sa chinui in stilul caracteristic o masina asa frumoasa (si probabil mai scumpa). Fac in jur de 60.000 km/an si unde imi place mie la pescuit nu prea ii place masinii.
In fine. Interiorul e superb. Tind totusi sa iau in consiederare mai mult varianta actuala (cu GPL
near the beer