Ovidiu, am Clio Symbol 1.4 pe benzina de 2 ani. Sunt foarte multumit de ea. La banii dati (8800 cu asigurare cu tot) este mai mult decit ok. Are suspensii tari, deci nu te deranjeaza prea mult denivelarile, reglaj volan pe verticala, comenzi radio/CD la volan.
Singurul defect pe care l-a avut(dupa un an) si s-a mai repetat a fost ca nu functiona inchiderea centralizata la portbagaj.
Referitor la VW, stiu ca e cea mai cautata masina. O cunostinta a primit de la servici un Passat (in urma cu 3 ani), highline. Dupa 2 luni s-a stricat aerul conditionat. Dupa 6 a intrat apa in masina de puteai sa aduci pestii vii acasa, o garnitura la sistemul de climatizare. De curind a primit alt Passat. Dupa o luna nu se mai deschide usa dreapta fata decit din interior.
Stiu ca se mai intimpla insa pretul e totusi de 3 ori cit al unui Clio.
Pe scurt, Clio mi se pare o masina buna pentru clasa ei si la un pret corect. Bineinteles ca daca facem abstractie de bani sunt multe SUV-uri care ne fac cu ochiul
Am uitat sa mentionez ca inainte sa o cumpar eram fan VW si aveam aversiune pentru Renault si masinile franceze in general