Masinile noastre

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 20 Aug 2007, 16:06

costica_fishing scrie:
ca vw ofera garantie 2 ani mi se pare normal.

:D
Mie nu.
Micile exceptii sunt urmatoarele
Garantie 3 ani acorda : MAzda , Toyota , Subaru , Honda , Citroen , Renault ,.....exclud de aici pe cele coreene ...., pana si la Dacia Logan poti opta pt garantia extinsa.

Astea sunt doar cele care imi vin in minte acum.Daca caut , mai gasesc.

Chiar nu mi se pare ok , ca o firma care se vrea fiabila in Europa sa nu fie in stare de garantie decat la 2 ani .E jenant.

In rest ai perfecta dreptate.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 12 Sep 2007, 20:15

Renault Scenic 1.9 dCi, 120 cp, 6+1. Gume cu balon mai inalt, pe jante de 17". Versatil 100%.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Sep 2007, 00:05

Teoo scrie:
costica_fishing scrie:
ca vw ofera garantie 2 ani mi se pare normal.

:D
Mie nu.
Micile exceptii sunt urmatoarele
Garantie 3 ani acorda : MAzda , Toyota , Subaru , Honda , Citroen , Renault ,.....exclud de aici pe cele coreene ...., pana si la Dacia Logan poti opta pt garantia extinsa.

Astea sunt doar cele care imi vin in minte acum.Daca caut , mai gasesc.

Chiar nu mi se pare ok , ca o firma care se vrea fiabila in Europa sa nu fie in stare de garantie decat la 2 ani .E jenant.

In rest ai perfecta dreptate.
Teoo, nu vreau sa te contrazic (prea tare :lol: ) dar incearca sa privesti problema si altfel.
Are VW imagine de masina fiabila? Are, indiferent de ce zicem noi. cel putin deocamdata si cel putin in Ro. Dovada? Vezi pretul de revanzare.
Atunci de ce sa arunce bani pe garantie mai mare de 2 ani daca oricum stau bine la vanzari si imagine?
Poate ca celelalte marci care zici ca au garantie mai mare se folosesc de aceasta gaselnita de marketing pentru a raspunde unor intrebari de genul:
-Ba, oare sa-mi iau reno, ca am auzit ca se strica des si nu-s asa bune ca... VW :D?
- Ia-ti ba ca-ti da garantie extinsa.
Daca vrei sa discutam pe bune despre fiabilitate, atunci tre sa vedem statisticile facute pe tema asta.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 13 Sep 2007, 09:18

Tavi scrie: Poate ca celelalte marci care zici ca au garantie mai mare se folosesc de aceasta gaselnita de marketing ...
e doar o strategie de marketing, de fapt nu-ti ofera nimic. Garantiile astea extinse acopera doar motor, caroserie, cutie, etc. Piesele care se strica de fapt cel mai repede sunt considerate "consumabile", bucsi, bascule, elemente de suspensie. Iar pt astea garantia e in general de 6 luni in Romania, or mai fi si firme care se risca la un an, ca n-am stat eu sa le fac inventarul.
Carping Club

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 14 Sep 2007, 19:57

Tavi scrie:Nu-mi prea da de gandit ca io ma gandesc la altceva: Subaru Forester sau Outback:lol:
Imagine

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2007, 18:24

Teoo scrie:
Intr-adevar nu prea se stie mare lucru despre fiabilitatea lui Jeep Patriot , fiind noua .
Caut o masina cu care sa ies nu doar la peste ci si cu familia.Nu e dedicata doar pt mers la peste .Nu as investi atatia bani doar pt asta.Faptul ca ea vine cu 4X4 la banii astia mi s-a parut OK.
http://www.skoda.ro/ausstattung.php?B_ID=239

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Sep 2007, 20:18

ie mijtooo :D un tdi cu 6 trepte siii deja:)) numai zic nimic ca imi vine sa'mi bag unghia'n gat ca n'am inca 18 ani :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2007, 20:47

ca banii nu-s o problema, nu? :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Sep 2007, 21:38

Tavi scrie:ca banii nu-s o problema, nu? :lol:

cu noul credit extins de la ******* poti sa te bagi in ca*at 2 capete mai adanc decat esti deja :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Sep 2007, 12:30

ma ce sa zic de skoda aia, faina rau,dar..............pretul...?!!! :shock:
raman tot la passat :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns