Masinile noastre

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 04 Oct 2007, 14:12

Kingfischer scrie:@ hell subaru vwx sti e o bomba de masina cu care mergi la "liniute" sau la coasta dar in orice caz nu la pescuit . Poate daca gasesti un lac/rau/balta pe langa autostrada.

http://www.subaru.ro/nou/modele/impreza ... sentation/
WRX STI :wink:

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 04 Oct 2007, 14:19

Vali Vesa scrie: WRX STI
asa e vali eram in viteza ...

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 04 Oct 2007, 14:25

Cu STI-ul, nici nu ma mir... :lol:
Nu e de pescuit (poate doar fetite). Am vrut sa-mi iau acum vreo 6 ani, dar am ajuns la Forester din motive de garda la sol. STI-ul e BESTIE

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Oct 2007, 16:13

si nici ca ai mai renuntat, Vali :D :D :D

oricum , la spinarea ta, nu mergea impreza asta de nici o culoare ... iti zguduia salele de numa numa ... plus ca nu ai loc de cort, pat, skypod, betele, umbrele, cutii, boilesuri, cobre, galeti, 2 mincioace de 1 m deschidere si coada de 1.80 - 2 m (nu mai enumeram aici lazile frigotifice cu acea magnfifica bere dab :D :D :D , sau cu prietenul nostru comun jack :D :D :D ) si restul de multe ace brice si carice care fac parte din arsenalul pescarilor de "crap" ahhahahah ........

la rapitor ar merge totusi un wrx sti, ca e destul de naltuta ..... doar ca te zdruncina rau de tot pe gropane .....
in schimb cred ca se poate face ceva cu ea .... ambalezi motorul pe mal, si se strange somnul si salaul atras de vibratii :D :D :D

ce ziceti ?

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Oct 2007, 16:41

Cele mai tari masini off-road cu care m-am dat, si pe care m-i le-as dorii (pentru pescuit)sunt Hummvee-ul (Hummer H1, varianta militara) si, piesa de rezistenta, Chevrolet Suburban cu motor de 8 litri(!), cutie automata, piele...tot tacamul...unde mai pui ca aia era si preparata, geamuri balistice, blindaj...ce mai, un vis...sa te tot duci cu ea...bani de benzina sa fie....

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 04 Oct 2007, 16:53

shootgun scrie:Cele mai tari masini off-road cu care m-am dat, si pe care m-i le-as dorii (pentru pescuit)sunt Hummvee-ul (Hummer H1, varianta militara) si, piesa de rezistenta, Chevrolet Suburban cu motor de 8 litri(!), cutie automata, piele...tot tacamul...unde mai pui ca aia era si preparata, geamuri balistice, blindaj...ce mai, un vis...sa te tot duci cu ea...bani de benzina sa fie....

umblii cu sonda dupa tine :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Oct 2007, 23:02

Ce-i drept e drept...dar ma aflam in Irak atunci si nu se punea problema...puteai sa umbli si cu doua sonde la tine.... :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Oct 2007, 23:10

shootgun scrie:Cele mai tari masini off-road cu care m-am dat, si pe care m-i le-as dorii (pentru pescuit)sunt Hummvee-ul (Hummer H1, varianta militara) si, piesa de rezistenta, Chevrolet Suburban cu motor de 8 litri(!), cutie automata, piele...tot tacamul...unde mai pui ca aia era si preparata, geamuri balistice, blindaj...ce mai, un vis...sa te tot duci cu ea...bani de benzina sa fie....
Io fara blindaj, tapiterie de piele si gemuri balistice nu plec la pescuit. Acu vreau sa-mi pun azot si neoane de-alea colorate pe dedesubt.
Nu stiu unde sa-mi pun unditele, ca-n portbagaj am doo woofer-e de 10000 de wati, un acvariu cu piranha si bila de bowling :roll:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Oct 2007, 23:19

Unditele poti sa le bagi in neoanele alea colorate de sub masina...da ai grija la esapament...de la azot sa nu-ti arda firul...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Oct 2007, 23:27

Tavi scrie:
Io fara blindaj, tapiterie de piele si gemuri balistice nu plec la pescuit. Acu vreau sa-mi pun azot si neoane de-alea colorate pe dedesubt.
Nu stiu unde sa-mi pun unditele, ca-n portbagaj am doo woofer-e de 10000 de wati, un acvariu cu piranha si bila de bowling :roll:

se putea sa nu pui un pic de "sare" si "piper" u.....deci knd am sa vad pe balta la turnu ditamai monstru de linutze......stiu k esti u...pote iti aud bass-ul pe undeva :lol:
@Kingfisher orice atzi zice....este dream car-ul meu....cine cumpara un rinichi...il vand doar sa imi iau un subaru wrx sti :lol:
Si k stiu k esti din sb......este unu albastru nu este sti tot albastru jentzi aurii...frane de la brembo....tot tacamu........dar cand trece...ma jur k simt cum toarce motorull....mi se ridica paru in cap numa sa ma gandesc :arrow: :crazy1: cam asa arat : :lol:

Scrie răspuns