masini sedan/berline cu garda la sol mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: masini sedan/berline cu garda la sol mare
Oameni buni, initiatorul topicului vorbea de "sedan/berline". Daca incepem cu altele, pot sa va spun ca bunicul meu ma plimba pe coclauri cu un IMS care n-a ramas "ever" in noroi sau rau/parau, iar taica-meu(geolog) avea ca masina de servici ptr echipa lor pe vremea lui Ceasca un TV 4x4 cu care au "rupt in doua" muntii Vrancei si ai Buzaului. Proiectau drumuri forestiere si ajungeau in locuri unde probabil, candva, urma sa fie un drum forestier de exploatare.
-
- veteran
Neata ... Omu a tras concluzia la pag 4 , de atunci subiectul a mai deviat putin .
Pt mine o masina de mers la pescuit ar trebui sa fie 4x4, nu inteleg cu ce te ajuta garda la sol daca te impotmolesri in noroi. Niva sau Suzuki Samurai is bune de neorocit in toate hartoapele.
Eu am un prieten care este BOLNAV cu WV, mai ales transporter! Are in jur de 150 masini dintre care T2 fre`o 100 bucati . Eu m-am apucat sa-mi iau inainte de a sta de vb cu el ,si am luat pt, la peste,strutocamila , golf 3 variant 1,9 d, pe care am apucat sa-l ,,,tunez" pt pescuit (bare transversale fel de fel de optiuni pt a dormi in el pe balta .... cu ocazia de a mai lua piese de la el SH am vazut ce PROSTIE am facut cumparand Golful . Are cateva T2 aduse de la nemti ECHIPATE DE TAMBALAU ! Garda la sol marita ,iar in interior ....GARSONIERA ! Visul orcarui pescar! Varianta de pescuit off -roud. Sus cum au salvarile actuale ....pat dublu cu saltea relaxa ,acces pe scaritza interior, bucatarie ( chiuveta ,frigider,aragaz ,masa si bancutze Arata NEBUNIE! Exterior camuflaj, bulbar cu capestan, praguri ,si cauciucuri de noroi si inscrisa pe romanica ! Bestiala dar ...eu luase-m ....iar fata de cat am dat eu pe ea 1400E cu inscriere ,cealalta sare de 5000E! 

fratele meu eu nu reusesc sa citesc si sa inteleg ce scrii tu acolo. Scuze !....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- George1985
- veteran
-
- senior
Poate daca-i pui si o Thule deasupra ...

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
daca nu-i pui carlig de remorca, n-ai facut nimic....

-
- veteran
masina aia e cu fata sau cu spatele? 

eu as fi multumit pt pescuit cu orice masina imi pot alege cu banii de la o revizie autorizata de ferrari .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez