masini sedan/berline cu garda la sol mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: masini sedan/berline cu garda la sol mare
Loganu', tata.....Loganu' 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Allroadu este perfect pentru pescuit, daca vrei sa stai mai multe zile undeva poti sa dormi f lejer in el. In schimb o sa te doara sufletu sa il bagi pe drumuri f grele cum sunt in zona de munte (Somesul Rece, Valea Iadului). Mie imi place mai mult modelul vechi, asta nou pare prea posh si nici nu cred ca se inalta la fel de mult. Daca vrei o varianta mai veftina si pe care sa o poti freca la greu si prin oras incearca un Baby Allroad (a4) numai ca micutul nu se poate inalta.
Oricum nu o sa regreti niciodata daca iti vei lua unul.
Oricum nu o sa regreti niciodata daca iti vei lua unul.

we're talking money now
allroadul vechi pe xtralevel se ridica undeva la maxim 20 cm garda. asta in conditiile in care un polo are un pic peste 16cm
.
allroadul e o masina superba (vechi si mai ales nou ) dar nu va faceti iluzii ca ar fi vrun catarator. e grozav de drum de tara si cam atat. e misto ca poti sa il urci din suspensie cca 6 cm la toate generatiile dar...gata. plus ca garda crescuta nu ajuta grozav in conditiile ampatamentului crescut, de asemenea.
ce pot sa va spun e ca variantele pe benzina pot umili usor modele sportive de la alte marci
.
am avut experiente f placute cu un 2.7BiT , cu 3.0 TFSI si nu mai spun de 3.0TDI cel nou , cu 2 turbine
asta nou cu 3.0 tdi biturbo costa accesorizat misto peste 80000 eur ...deci......
.
A4 allroad din pacate nubeneficiaza de suspensie pneumatica, implicit reglajul garzii la sol dispare dintre dotari. chiar si asa e o masina frumoasa, dar nu trebuie sa uitam ca ce e allroad e dezvoltat de quattro gmbh in parte ( adica aia de fac S-urile) si asta costa in plus.
Ca sa va faceti o idee despre cum merge un A4 allroad gandit-va ca in conditii de putere similara rupe ficatii intr-un A5 3.2fsi multitronic
. dar asta nu inseamna ca e A4 e nuj ce avion ci ca un A5 cu tractiune fata e de 2 lei la capacitatio sportive
Pt omorat la peste tot loganul ramane scula ....si mai ales MCV.

allroadul vechi pe xtralevel se ridica undeva la maxim 20 cm garda. asta in conditiile in care un polo are un pic peste 16cm

allroadul e o masina superba (vechi si mai ales nou ) dar nu va faceti iluzii ca ar fi vrun catarator. e grozav de drum de tara si cam atat. e misto ca poti sa il urci din suspensie cca 6 cm la toate generatiile dar...gata. plus ca garda crescuta nu ajuta grozav in conditiile ampatamentului crescut, de asemenea.
ce pot sa va spun e ca variantele pe benzina pot umili usor modele sportive de la alte marci

am avut experiente f placute cu un 2.7BiT , cu 3.0 TFSI si nu mai spun de 3.0TDI cel nou , cu 2 turbine

A4 allroad din pacate nubeneficiaza de suspensie pneumatica, implicit reglajul garzii la sol dispare dintre dotari. chiar si asa e o masina frumoasa, dar nu trebuie sa uitam ca ce e allroad e dezvoltat de quattro gmbh in parte ( adica aia de fac S-urile) si asta costa in plus.
Ca sa va faceti o idee despre cum merge un A4 allroad gandit-va ca in conditii de putere similara rupe ficatii intr-un A5 3.2fsi multitronic

Pt omorat la peste tot loganul ramane scula ....si mai ales MCV.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
sau...cea mai buna masina din lume - masina de servici
@musk - lasa ca stiu eu de ce ai testat atatea

@musk - lasa ca stiu eu de ce ai testat atatea

da, clar masina de servici e misto
...daca nu ai gps tracking sau foi de drum sau raport pe km 

-
- veteran
Bai, pai daca nici tu nu stii...MuskMd scrie:la ce zic astia pdg?
Imi pare rau ca n-am urmarit topicul asta, ca aveam si eu ceva de spus.
Daca vrei tavaleala, ia Logan. Te duce din punctul A in punctul B in conditii decente, nu la fel de frumos ca berlinele de la VAG, insa la un pret de cost(achizitie) foarte friendly. Iar la pescuit se va pisha de foarte sus pe toate, dar pe toate berlinele de la VAG cu pret de achizitie pana in 20-22.000 de euro, poate chiar 25.000 . Si nu vei avea strangeri de inima sa dai cu el de pamant.
Vrei sa cari, MCV, dar cred ca are consolele mai lungi.
Daca chiar vrei sa te respecti, Duster, ptr ca va costa mult sub Tiguan/Yeti si chiar decat toate X-urile de la Hyundai/Kia.
Am eu un Kangoo 4x4 care la pescuit este beton, insa consumul pe strada este ridicat , avand in vedere ca tractiunea este integrala permanent.
Asa ca parerea mea este ca daca vrei o masina all-around si nu te crispezi dimineata in parcarea blocului daca il vezi pe vecinul urcandu-se in Passat sau Superb, ia Loganul vechi (nu cel nou, ca nu stim nimic despre el)
-
- veteran
ptr pescuit un logan diesel e f bun ,consum de 5% si inalt...iti pui doar niste anvelope bune(eu pe vara prefer anvelopele de iarna ptr ca am aderenta mai buna pe iarba uda sau noroi)este destul de inalta si va zic ca am scimbat in aproape 5 ani(84.000km) am schimbat "doar" 2 capete de bara,2 bielete antiruliu,distributia si desgur ulei si f ulei
km astia iam facut 80%doar la pescuit
daca ai si grija de ia..te tine si binenteles sa nu fi pretentios,mie si asa numi place viteza
ptr ca lucrez in domeniu stiu si ca gasesti cu usurinta in caz de nevoie in orice service o gramada de chesti de logan,mult mai convenabil si mai usor decat la alte masini din import
km astia iam facut 80%doar la pescuit
daca ai si grija de ia..te tine si binenteles sa nu fi pretentios,mie si asa numi place viteza
ptr ca lucrez in domeniu stiu si ca gasesti cu usurinta in caz de nevoie in orice service o gramada de chesti de logan,mult mai convenabil si mai usor decat la alte masini din import
- johnnybravo
- Moderator
mda, merci de info...mi-am format o parere:
- pt namoale si coclauri raman la logan
- pt pescuit "din strada" gen clisura si mers fara frica pe autostrada o sa caut skoda superb
problema locurilor de parcare e iminenta...
Audi nu e ce caut ca si marca, motivul, in primul rand pretul apoi incompatibilitatea posibila in ceea ce priveste computerul de bord fata de celelalte VAG de generatie mai noua
- pt namoale si coclauri raman la logan
- pt pescuit "din strada" gen clisura si mers fara frica pe autostrada o sa caut skoda superb
problema locurilor de parcare e iminenta...
Audi nu e ce caut ca si marca, motivul, in primul rand pretul apoi incompatibilitatea posibila in ceea ce priveste computerul de bord fata de celelalte VAG de generatie mai noua
sef, io-s la negri din spate. noi invatam de suruburi si piulite, fire , biti si oscilatiiANDREI RIGA scrie:Bai, pai daca nici tu nu stii...MuskMd scrie:la ce zic astia pdg?

Sincer ma gandeam ca or fi scos si ei un PDK al lor

ce-i aia?johnnybravo scrie: incompatibilitatea posibila in ceea ce priveste computerul de bord fata de celelalte VAG de generatie mai noua

-
- veteran
Sa va spun ce am bagat intr-un Logan MCV la o partida de pescuit la Dunare:
- 2 barci pneumatice
- 2 motoare de 6 cai
- 4 genti cu naluci
- 2 genti cu mancare, apa, etc...
- 4 tuburi de 2 m
- haine, bidoane cu benzina
- si...4 pescari
Si am mers pe digul de pamant al Dunarii vreo 5 km
Masina ideala raport consum/spatiu/anduranta, etc...
- 2 barci pneumatice
- 2 motoare de 6 cai
- 4 genti cu naluci
- 2 genti cu mancare, apa, etc...
- 4 tuburi de 2 m
- haine, bidoane cu benzina
- si...4 pescari

Si am mers pe digul de pamant al Dunarii vreo 5 km

Masina ideala raport consum/spatiu/anduranta, etc...